Τα τρίκαλα δεν θα είχαν κανένα πρόβλημα με το πήλιο ούτε αλλη πόλη της θεσσαλίας... αλλού ηταν το πρόβλημα με το πήλιο και τελικά επιλέχθηκε το δοβρούτσι...ρωτήστε τη digea και την ΕΡΤ... Απ οτι ξέρω το πήλιο δημιουργούσε προβλήματα σε συχνότητες αλλων κεντρων εκπομπης φηφιακού σήματος...
Σημασία εχει οτι ο Βόλος εμεινε απ εξω...για την ωρα !!! οι υπεύθυνοι ας το λύσουν το πρόβλημα...οπως και να εχει το πράγμα ...εστω μέχρι το 2015 ο Βόλος θα εχει ψηφιακό σήμα .
Βασίλη η εικόνα που δείχνεισ με το Αλφα ειναι η ίδια και στα άλλα κανάλια;
Ποιό κανάλι ειναι αυτό που δημιουργεί το πρόβλημα και αν εκπέμπει στην ίδια συχνότητα των ψηφιακών.Πρίν απο χρόνια στην Καλαμάτα ήμουν ίσως και ο μοναδικός που έβλεπα το ΣΤΑΡ όταν προτοάρχησε εκπομπή απο την Κεφαλωνιά.
Με μια καλή κατευθυντική κεραία και ενισυυτή χαμηλού θορύβου έκανα λήψη όπως εσύ γιατι υπήρχε παρεμβολή απο την ΕΤ2 λόγω πολύ δυνατού σήματος.
Η λύση ήταν συντονιζόμενο φίλτρο για εξασθένηση της συχνότητας της ΕΤ2, και μετά η εικόνα ήταν τέλεια
Και η δική σου κινηση να παρεις τηλεοραση με 3μιση χιλιαρικα ενοψει digea δεν μου φαινεται περισσοτερο εξυπνη.Να.. δείτε και τον ΑΝΤ
Η πλάκα είναι πως σκοτώθηκα να πάρω HD TV με 3.500
Αλλά για την εξυπνάδα της φυλής μας θα πούμε αλλη φορά :grandpa:
Και η δική σου κινηση να παρεις τηλεοραση με 3μιση χιλιαρικα ενοψει digea δεν μου φαινεται περισσοτερο εξυπνη.
σωστός...
Και αν δε κάνω λάθος, λίγα σημεία υπάρχουν στον Θεσσαλικό κάμπο που πιάνουν Δοβρούτσι και δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν από Πήλιο.
Μα δεν υπαρχει καποια ψηφιακη εκπομπη στη συχνοτητα 28!!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.