Επίγεια Ψηφιακή TV: Νέα & Εξελίξεις

θα έπρεπε να απαγορεύεται να συμμετάσχεις στη διαβούλευση με "εμπιστευτικά" σχόλια.
Νομίζω πως η ΕΕΤΤ οφείλει να τα δώσει στη δημοσιότητα.
Ολοι οι υπόλοιποι μιλούν επώνυμα και κρίνονται........

Παραθέτω πίνακα με τους παρόχους δικτύου επίγειας ψηφιακής τηλεόρασης στις υπόλοιπες χώρες – μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματα toy σχετικά με το πόσους παρόχους δικτύου πρέπει να έχει η Ελλάδα.

Αυστρία (ORS)

Βέλγιο (Φλάνδρα: Norkring België - Βαλονία: RTBF)

Βουλγαρία (NURTS)

Βρετανία (Arqiva)

Γαλλία (TDF - Towercast)

Γερμανία (Media Broadcast)

Δανία (Teracom DK)

Εσθονία (Levira)

Ισπανία (Abertis Telecom)

Ιρλανδία (2rn)

Ιταλία (Rai Way – El Towers)

Κύπρος (ΡΙΚ – Velister)

Λετονία (LVRTC)

Λιθουανία (LRTC)

Λουξεμβούργο (BCE)

Μάλτα (Go)

Ολλανδία (KPN)

Ουγγαρία (Antenna Hungaria)

Πολωνία (Emitel)

Πορτογαλία (Portugal Telecom)

Ρουμανία (Radiocom)

Σλοβακία (Towercom)

Σλοβενία (TV Slo)

Σουηδία (Teracom)

Τσεχία (Ceske Radiokomunikace)

Φινλανδία (Digita)

Πιανω κατι καινουρια με πολυ χαμηλο σημα, χωρις προγραμμα. m channel, next tv, digital tv, live tv και "..".
Απο που ειναι αυτά??

Είναι πειρατικά. Εκπέμπουν εδώ και μήνες. Δεν ξέρω γιατί τα έπιασες τώρα αφού εκπέμπουν καιρό. Ίσως να δυνάμωσαν τελευταία το σήμα τους και να μπήκες τώρα στην εμβέλεια τους. Όσο για τα τηλέφωνα, όπως γράφουν κατά καιρούς στην οθόνη, είναι ενδεικτικά. Νομίζω δηλαδή ότι δεν είναι πραγματικά. Είναι γραμμένα, προφανώς είναι συνεργάτες τους και τα έχουν σαν διαφημιστικά. Έτσι το έχω καταλάβει.

Re: Απάντηση: Επίγεια Ψηφιακή TV: Νέα & Εξελίξεις

Είναι πειρατικά. Εκπέμπουν εδώ και μήνες. Δεν ξέρω γιατί τα έπιασες τώρα αφού εκπέμπουν καιρό. Ίσως να δυνάμωσαν τελευταία το σήμα τους και να μπήκες τώρα στην εμβέλεια τους. Όσο για τα τηλέφωνα τηλεφωνήματα, όπως γράφουν κατά καιρούς στην οθόνη, είναι ενδεικτικά. Νομίζω δηλαδή ότι δεν είναι πραγματικά. Είναι γραμμένα, προφανώς είναι συνεργάτες τους και τα έχουν σαν διαφημιστικά. Έτσι το έχω καταλάβει.
φιξντ

με πήρε αρκετή ώρα να καταλάβω πως εννοείς τα τηλεφωνήματα που γίνονται, και καλά, στον αέρα και όχι τα νούμερα...

Τώρα, εγώ γιατί νόμιζα πως στην ψηφιακή εποχή θα πάψουν οι τηλεπειρατές;

Παραθέτω πίνακα με τους παρόχους δικτύου επίγειας ψηφιακής τηλεόρασης στις υπόλοιπες χώρες – μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματα toy σχετικά με το πόσους παρόχους δικτύου πρέπει να έχει η Ελλάδα.

Αυστρία (ORS)

Βέλγιο (Φλάνδρα: Norkring België - Βαλονία: RTBF)

Βουλγαρία (NURTS)

Βρετανία (Arqiva)

Γαλλία (TDF - Towercast)

Γερμανία (Media Broadcast)

Δανία (Teracom DK)

Εσθονία (Levira)

Ισπανία (Abertis Telecom)

Ιρλανδία (2rn)

Ιταλία (Rai Way – El Towers)

Κύπρος (ΡΙΚ – Velister)

Λετονία (LVRTC)

Λιθουανία (LRTC)

Λουξεμβούργο (BCE)

Μάλτα (Go)

Ολλανδία (KPN)

Ουγγαρία (Antenna Hungaria)

Πολωνία (Emitel)

Πορτογαλία (Portugal Telecom)

Ρουμανία (Radiocom)

Σλοβακία (Towercom)

Σλοβενία (TV Slo)

Σουηδία (Teracom)

Τσεχία (Ceske Radiokomunikace)

Φινλανδία (Digita)
Εδώ στην Ελλάδα πόσους παροχους έχουμε και ποιους

Πιανω κατι καινουρια με πολυ χαμηλο σημα, χωρις προγραμμα. m channel, next tv, digital tv, live tv και "..".
Απο που ειναι αυτά??
Τα κανάλια είναι πειρατικά, είναι 8 στο σύνολο και με την ΕΕΤΤ που έχω επικοινωνήσει δεν μπορεί να τους κάνει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ!!!

Οπότε για να ανακεφαλαιώσουμε... αν είσαι η νόμιμη ΕΡΤ σε κλείνουν σε μερικές ώρες.
Αν όμως είσαι ΠΕΙΡΑΤΗΣ που εκπέμπεις ΤΑΡΩ με τηλέφωνα 9011 και ΚΛΕΒΕΙΣ τον κόσμο... είσαι ΑΡΧΗΓΟΣ και ΜΑΓΚΑΣ και... ΚΑΝΕΙΣ δεν μπορεί να σου κάνει ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ!!!

ΚΑΛΑ "ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ" με αυτούς που μπλέξαμε!

Οπότε για να ανακεφαλαιώσουμε... αν είσαι η νόμιμη ΕΡΤ σε κλείνουν σε μερικές ώρες.
Αν όμως είσαι ΠΕΙΡΑΤΗΣ που εκπέμπεις ΤΑΡΩ με τηλέφωνα 9011 και ΚΛΕΒΕΙΣ τον κόσμο... είσαι ΑΡΧΗΓΟΣ και ΜΑΓΚΑΣ και... ΚΑΝΕΙΣ δεν μπορεί να σου κάνει ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ!!!
Μα ρε Σάκη....Έπρεπε να πάρεις τηλέφωνο το Σαμαρά κατευθείαν. Τι να σου κάνει η ΕΕΤΤ και τα άλλα γατάκια; Θα μπει ο Sir Anthony πάνω στ' άλογο και θα τους απολύσει όλους!

Τα κανάλια είναι πειρατικά, είναι 8 στο σύνολο και με την ΕΕΤΤ που έχω επικοινωνήσει δεν μπορεί να τους κάνει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ!!!

ΚΑΛΑ "ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ" με αυτούς που μπλέξαμε!
Μιλάμε για Αθήνα βέβαια, και τα πειρατικά δεν είναι 8, αλλά 12. Τρεις συχνότητες, 60 και 68 είναι τα προαναφερόμενα 8, αλλά υπάρχουν και άλλα 4 στην συχνότητα 62 που και αυτά υπάρχουν εδώ και καιρό, αλλά εγώ δεν μπορώ να τα πιάσω. Στους δέκτες μου ανεβοκατεβαίνει η μπάρα ενδείξεων στην εγκατάσταση καναλιών, που σημαίνει ότι κάτι υπάρχει εκεί εδώ και καιρό. Κατάφερνα να τα πιάσω για καμιά βδομάδα με όνομα <program 1> έως 4, με τραγούδια, μέντιουμ, αλλά και ένα πονηρό κανάλι. Αλλά εδώ και καμιά βδομάδα χάθηκαν πάλι και ξαναγύρισε η κατάσταση στις μπάρες που αναβοκατεβαίνουν χωρίς να κατεβαίνουν τα κανάλια.

Είμαι Βάρη, πιάνω Αίγινα από αντανακλάσεις.
Εδώ και 15 μέρες, απ' τη στιγμή που έκλεισε η ΕΡΤ, έχω κακής ποιότητας σήμα σε όλα τα ψηφιακά, εκτός απ' αυτά στις 46/47.
Καθόλου σήμα στις 48/52.
Σαν να ξαναεκπέμπουν διάφοροι, στις αναλογικές 54/63/65.
Συμβαίνει και σ' άλλους με λήψη από Αίγινα?

Μία απλή πρόταση είναι, χωρίς να ξέρουμε αν θα το δεχτούν τελικά οι εργαζόμενοι. Δεν ξέρουμε καν αν ισχύει ή αν είναι εφεύρεση της εφημερίδας. Ο Κουρής έχει σχέση με το enikos.gr για να θεωρηθεί έγκυρο, αλλά η αρχική πηγή είναι η εφημερίδα Αξία, που δεν ξέρω τι μέρος του λόγου είναι. Πάντως σύμφωνα με το δημοσίευμα, γίνεται προσπάθεια να ξανανοίξει το ALTER:http://www.enikos.gr/media/158250,Epistrefei_sto_proskhnio.html

Re: Απάντηση: Επίγεια Ψηφιακή TV: Νέα & Εξελίξεις

Πάντως είναι περίεργο που με το ALTER τόσο καιρό κλειστό, η 46 περιέχει ένα κανάλι ALTER έστω με γκρι χρώμα.
Επίσης το λογότυπο του ALTER, δεν έχει πάψει να εμφανίζεται μαζί με αυτά του ΑΝΤ1, MEGA, ALPHA κλπ, στις διαφημίσεις της Digea.

Και εκει που τελευταιο κανάλι ήταν το 43, (κατι παρακμιακά που δε βλέπονται) ξαφνικά συντόνισε στο 53 τη Βουλή χωρίς σήμα, στο 54 το ΡΙΚ χωρις σήμα, και στο 55 το ΡΙΚ με σήμα.
Μου κάνει εντύπωση το κενο 43 με 53. Το ΡΙΚ το ειχα σιγουρα πιο πανω στη λιστα μου. Τωρα που τα ξαναβλέπω φαινεται πως κάτι υπηρχε μεταξυ 43-53 γιατι με το +,- τα δειχει κανονικα, ενω τα κενα τα πηδαει και παει στα ραδιοφωνα 501 κλπ

Last edited: