Επίγεια Ψηφιακή TV: Νέα & Εξελίξεις

Υποτιθεται πως θα ξεκινησει μεσα στον Ιουλιο οπως και στο πηλιο αλλα δεν υπαρχει πουθενα καμια ανακοινωση ουτε γραφεται κατι εστωσαν φημη

Τι απεργία έχουν σήμερα τα ANT1, MEGA, ΣΚΑΙ, STAR, mtv? (Μου το βγάζει το κινητό, στο "δελτίο" απεργιών...)

Υποτιθεται πως θα ξεκινησει μεσα στον Ιουλιο οπως και στο πηλιο αλλα δεν υπαρχει πουθενα καμια ανακοινωση ουτε γραφεται κατι εστωσαν φημη

Αφού με το κλείσιμο της ΕΡΤ ανατράπηκαν όλοι οι σχεδιασμοί, όχι μόνο αυτοί που αφορούσαν την ΕΡΤ, αλλά όλες οι διαδικασίες. Ούτε νόμος έχει βγει για το τι θα γίνει με τις άδειες των ψηφιακών καναλιών, ούτε ο διαγωνισμός για τους ψηφιακούς παρόχους ξεκίνησε, ούτε κάποιο πρόγραμμα και χρονοδιάγραμμα που αφορά τη ψηφιακή μετάβαση και τις επόμενες κινήσεις έχει υιοθετηθεί. Όλα στον αέρα φαίνεται να είναι, ξανά (το μόνο που υπάρχει είναι η σημερινή συζήτηση στη Βουλή για το νομοσχέδιο που αφορά την ίδρυση της ΝΕΡΙΤ).

Τι απεργία έχουν σήμερα τα ANT1, MEGA, ΣΚΑΙ, STAR, mtv? (Μου το βγάζει το κινητό, στο "δελτίο" απεργιών...)

Έχει σχέση με τη συζήτηση για τη ΝΕΡΙΤ στη Βουλή...

Last edited by a moderator:
Απάντηση: Re: Επίγεια Ψηφιακή TV: Νέα & Εξελίξεις

Πάντως, ο ΣΚΑΙ έπαιξε κανονικά την πρωινή του εκπομπή ενώ οι άλλοι δεν είχαν το κανονικό τους πρόγραμμα.

Γιαυτό η ΕΣΗΕΑ παραπέμπει τον ΣΚΑΙ στα πειθαρχικά όργανα της ένωσης. Η ΕΣΗΕΑ πάντα περιφρουρεί τις απεργίες της.
http://offsite.com.cy/apergia-sta-idiotika-kanalia/
Την είδηση της παραπομπής την άκουσα στον Αθήνα 984, αλλά είναι περίεργο ότι δεν το βρήκα σε κανένα site για να το αναρτήσω, παρά μόνο σε ένα κυπριακό site. Να θυμίσω βέβαια ότι η απεργία αφορούσε μόνο την τηλεόραση και μάλιστα τα ιδιωτικά κανάλια της Digea. Τα άλλα μέσα λειτουργούσαν κανονικά και δεν ξέρω γιατί δεν βρήκα και σε άλλα site την είδηση της παραπομπής.

Το Alter ξανά άλλαξε. Από γκρι εικόνα τώρα έγινε τελείως μαύρη και στον δέκτη μου έφυγαν κάποια σηματάκια, όπως η ύπαρξη Teletext κτλ. Τελείως νεκρό δηλαδή. Δεν ξέρω αν αυτό σχετίζεται με το ότι κάποιος στην υποκατηγορία των δεκτών λέει ότι πάλι έχασε την σειρά των καναλιών στον δέκτη του. Γιατί μερικοί δέκτες σε κάθε αλλαγή στα κανάλια ξανακατεβάζουν από την αρχή την συχνότητα που έγινε η αλλαγή, και χάνουν την σειρά των καναλιών.

Πέμπτη 25/7/13 20:25
Τί έγινε, έκοψαν το ρεύμα εκεί στην Αίγινα?
Καθόλου σήμα σε κανένα κανάλι!

Έπεσε η Digea στα Ν. Προάστια

Δεν μεταδίδεται, εδώ και λίγα λεπτά το σήμα των ιδιωτικών σταθμών Εθνικής εμβέλειας, στα Νότια Προάστια της Αττικής, λόγω τεχνικού προβλήματος της Digea.

Πηγή: Typologies.gr

Είχε ξεκινήσει το πρόβλημα από χθες το βράδυ, όπως είπε ο Γιάννης, και ξαναπαρουσιάστηκε σήμερα το πρωί.
Τα κανάλια BBC, DW, ΡΙΚ κλπ μεταδίδονταν όμως.

Βρε παιδιά, σαν forum, άς κάνουμε έναν έρανο να αγοράσουμε τα "τελευταία κομμάτια" της "έξυπνης σίτας", μπας και σταματήσουν να μας τα ζαλίζουν.
Αμάν πιά!:violent-smiley-030:

Δεν έχουμε νήμα για τις διαφημίσεις στη TV, έτσι δεν είναι?

Είχαν ανοίξει κάποια θέματα για συγκεκριμένες διαφημίσεις στην 'Επι Παντός' αλλά δεν είχαν καλό τέλος.

Τί τρέχει από σήμερα απόγευμα με τον ΣΚΑΪ?
Αντί για "ΣΚΑΪ στις 7", μαγειρική για 2+ ώρες.
Αντί για "ΣΚΑΪ ειδήσεις", Ραντεβού με το γιατρό σας.

Απάντηση: Re: Επίγεια Ψηφιακή TV: Νέα & Εξελίξεις

Βρε παιδιά, σαν forum, άς κάνουμε έναν έρανο να αγοράσουμε τα "τελευταία κομμάτια" της "έξυπνης σίτας", μπας και σταματήσουν να μας τα ζαλίζουν.
Αμάν πιά!:violent-smiley-030:

Δεν έχουμε νήμα για τις διαφημίσεις στη TV, έτσι δεν είναι?

Εγώ το καθήκον μου το έκανα

Τί τρέχει από σήμερα απόγευμα με τον ΣΚΑΪ?
Αντί για "ΣΚΑΪ στις 7", μαγειρική για 2+ ώρες.
Αντί για "ΣΚΑΪ ειδήσεις", Ραντεβού με το γιατρό σας.

Απολύθηκε μεταξύ άλλων όλο το αθλητικό τμήμα στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ. Δεν ξέρω αν ισχύει και για την τηλεόραση. Δεν υπάρχουν αυτήν την περίοδο αθλητικές εκπομπές στην τηλεόραση για να δούμε. Αλλά αν ισχύει και για την τηλεόραση, τότε η μία από τις δύο εκπομπές που κάλυπτε το ελληνικό πρωτάθλημα την Κυριακή το βράδυ θα σταματήσει. Και επειδή η άλλη είναι η Αθλητική Κυριακή της ΕΡΤ που δεν ξέρουμε τι θα γίνει, ίσως να πρέπει να αποχαιρετήσω το ελληνικό πρωτάθλημα. Σε 3-4 βδομάδες ξεκινάει. NOVA δεν παίζει γιατί είναι εξωφρενική η τιμή που ζητάνε, λες και δεν έχει αλλάξει τίποτα στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια.
http://www.paron.gr/typologies/?p=34026
Ευτυχώς που δεν απολύθηκε η Κατερίνα Ακριβοπούλου που κάνει το μεσημεριανό μαγκαζίνο στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ. Το πιο αντιμνημονιακό δελτίο ειδήσεων των μεγάλων, θεσμικών καναλιών. Απορώ πως συνεχίζει ακόμα να κάνει εκπομπές εκεί. Είναι το πρώτο πρόσωπο που σκέφτομαι όταν ακούω για απολύσεις στον ΣΚΑΙ. Αλλά είναι η μοναδική εκπομπή που αντέχω να ακούω στον ΣΚΑΙ.

Συνεχίζεται το μπάχαλο στον ΣΚΑΙ.
http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=251682&catID=7
Αλλά η ΕΣΗΕΑ πάντα προστατεύει τα μέλη της.
http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=251721&catID=7
Πάντως χαρακτηριστικό της διάθεσης του Αλαφούζου να γλιτώσει λεφτά από όπου μπορεί είναι ότι την πριν από μία-δύο βδομάδες είχε διοργανώσει τριήμερη εκδήλωση γιορτινής εθελοντικής προσφοράς από τους οπαδούς του Παναθηναικού για επισκευές και βάψιμο του γηπέδου του Παναθηναικού στην Λεωφόρο. Κοινώς, δωρεάν εργάτες με την μορφή δρώμενου. Και με καμιά διακοσαριά εθελοντές που είχε σε κάθε βάρδια, είχε καλά αποτελέσματα.

Η απεργία στο ΣΚΑΪ ήταν για μέχρι σήμερα στη 1.00μμ
Πριν απ' αυτή την ώρα (στις 10.00πμ νομίζω), οι εργαζόμενοι είχαν προγραμματίσει συνέλευση.
Απ' ότι φαίνεται, η απεργία στον ΣΚΑΪ συνεχίζεται.