Επίγεια Ψηφιακή TV: Νέα & Εξελίξεις

Nαι βέβαια, και το Πήλιο στις 3/10. Πιστεύω ότι ως εκεί τουλάχιστον δεν θα υπάρχει άλλη αναβολή.

Για να δούμε αύριο στην Τήνο αν θα δυναμώσει το ψηφιακό σήμα για εμας που βλέπουμε απο Αθήνα.
Έχουμε κάτι νεώτερο για το κέντρο εκπομπής της Σύρου,άντε να δει και μια θεια μου ψηφιακό χρόνια της το τάζω αλλά φως δεν βλέπει.

Μια ερωτηση . Παρελαβα σημερα μια τηλεοραση 32 τελευταιας τεχνολογιας.
Βρισκομαι στην Σιφνο και κατα την σαρωση ψηφιακων + αναλογικων βλεπω καποια ψηφιακα καναλια οπως bbc world, nerit, syros tv1 , συνολικα 6.
απο που ερχονται αυτα ?

Αυτό με τη Syrostv1 σου έρχεται από τη Σύρο από μια προσωρινή ψηφιακή εκπομπή. Τα άλλα τα ξένα είναι το 2ο πακέτο της Νέριτ που πρέπει να σου έρχονται από Υμηττό. Ίσως ως αύριο να έχουν αλλάξει ή προστεθεί και άλλα. Περίμενε ως αύριο και ξανασκανάρεις.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Για να δούμε αύριο στην Τήνο αν θα δυναμώσει το ψηφιακό σήμα για εμας που βλέπουμε απο Αθήνα.
Έχουμε κάτι νεώτερο για το κέντρο εκπομπής της Σύρου,άντε να δει και μια θεια μου ψηφιακό χρόνια της το τάζω αλλά φως δεν βλέπει.
Θα έχεις δει το χάρτη και τη γωνία που δίνει για την κεραία σας. Ένα κομμάτι της Τήνου θα βλέπει καλά. Όχι στη Σύρο δεν θα αλλάξει κάτι μέχρι τη μετάβαση της περιοχής των Κυκλάδων.
http://www.digea.gr/project_images/Images/Coverage/Attiki%20-%20Evoia%20Coverage/Evia%20&%20Cyclades%20coverage%20map.jpg

Ώρα μία παρά δέκα, και όλα τα κανάλια της Νέριτ, μαζί με τα ξένα, χάθηκαν ξαφνικά στο κέντρο της Αθήνας. Κανένα σήμα γράφει ο δέκτης. Η Digea παίζει ακόμα. Κάπου έπιασε το αυτί μου ότι η αλλαγή θα γίνει στις δύο. Η Νέριτ μάλλον ξεκίνησε νωρίτερα.

Αυτό με τη Syrostv1 σου έρχεται από τη Σύρο από μια προσωρινή ψηφιακή εκπομπή. Τα άλλα τα ξένα είναι το 2ο πακέτο της Νέριτ που πρέπει να σου έρχονται από Υμηττό. Ίσως ως αύριο να έχουν αλλάξει ή προστεθεί και άλλα. Περίμενε ως αύριο και ξανασκανάρεις.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Θα έχεις δει το χάρτη και τη γωνία που δίνει για την κεραία σας. Ένα κομμάτι της Τήνου θα βλέπει καλά. Όχι στη Σύρο δεν θα αλλάξει κάτι μέχρι τη μετάβαση της περιοχής των Κυκλάδων.
http://www.digea.gr/project_images/Images/Coverage/Attiki%20-%20Evoia%20Coverage/Evia%20&%20Cyclades%20coverage%20map.jpg

Κάποιοι στη χώρα της Τήνου βλέπουν και τώρα απλά η συχνότητα του mega,star έχει θέμα λόγω παρεμβολής.
Για να δούμε αύριο με την αλλαγή.

Η ΝΕΡΙΤ ολοκλήρωσε στο κέντρο Αθήνας τις αλλαγές και πλέον η 21 παίζει τα κανάλια Ν1,Ν sports, Βουλή, N HD με ισχύ 100% και ποιότητα 100% και στην 28 τα κανάλια TV5,BBC,DW,RIK με ισχύ 100% και ποιότητα 37??
Το CNN ξέρει κάποιος τι θα απογίνει?

Δεν έχω κάνει ακόμα σάρωση. Περιμένω να χαθούν και τα κανάλια της Digea για να κάνω σάρωση για όλα. Προς το παρόν όλα τα κρατικά σε εμένα είναι μαύρα.
Το CNN είναι ιδιωτικό κανάλι. Τα ξένα που δίνει η Νέριτ είναι κρατικά (νομίζω) ευρωπαικά (σίγουρα), και έρχονται με διακρατικές συμφωνίες στο πλαίσιο της Ευρωπαικής Ένωσης.

Ώρα δύο παρά πέντε. Χάθηκε και η Digea. Έκανα γενική σάρωση, κατέβηκαν 4 κρατικά, και 5 πειρατικά! Digea δεν υπάρχει ακόμα. Μάλλον θα πρέπει να ξαναπροσπαθήσω αργότερα.
Επίσης τα κρατικά ραδιόφωνα άλλαξαν όνομα. Πρώτο, Τρίτο, και Κόσμος.
Ναι, το CNN υπήρχε στα αναλογικά, και δεν ξέραμε για ποιον λόγο. Αλλά δεν νομίζω να μεταφερθεί και στα ψηφιακά.

Απάντηση: Re: Επίγεια Ψηφιακή TV: Νέα & Εξελίξεις

Tolias από ποια περιοχή είσαι? Σε ποιο κανάλι σου βγαίνουν τα πειρατικά?
Κέντρο Αθήνας. Έλα ντε, σε ποια συχνότητα είναι; Ο δέκτης δεν βοηθάει για να δείξει σε ποια συχνότητα είναι κάθε κανάλι. Πρέπει να κάνω σάρωση μία μία όλες τις συχνότητες για να δω αν έχουν κανάλια, και ποια είναι αυτά. Για σήμερα μόνο γενική σάρωση και τακτοποίηση καναλιών προλαβαίνω.

Πολλά σπασίματα η συχνότητα με Αντέννα και Άλφα. Μας κατέβηκε και το Σταρ Κεντρικής Ελλάδας. Περιοχή Πατήσια.

Παιδια ωρα 2.14 κανω σαρωση και πιανω μονο τα κρατικα! Πρεπει να κανω κατι συγκεκριμενο; Μενω παλαιο φαληρο και παιρνω απο υμηττο σημα

Μένω κέντρο και πιάνω και τα τέσσερα πειρατικά δύο εκπέμπουν και δύο δείχνουν μαύρο.
Σύνολο 33 ψηφιακά
6 ραδιόφωνα
2 αναλογικά στα VHF
Κεραία UHF Υμηττό
VHF Πάρνηθα

Ένα πειρατικό που δείχνει τσόντα και ονομάζεται ΑΒ παίζει στην 45! Το extra ξαναάλλαξε logo...