Παιδιά έχω 4 κεραίες συνολικά.Οι 3 (είναι τύπου σαν μίκτης για να καταλάβετε) πιάνουν από μια τηλεόραση και βλέπουν Αίγινα,η 4η που είναι η κεντρική βλέπει προς Υμηττό.Μέχρι σήμερα έπιανα τα πάντα,με χαμηλότερο κάπως σήμα τις συχνότητες 63 και 65.Οι υπόλοιπες σκοτώνανε.Αυτό που έχω να πω αυτή τη στιγμή,είναι ότι εκτός από τη μία κεραία εκ των τριών που πιάνει τα πάντα με πολύ δυνατό σήμα (αν και ελαφρώς χαμηλότερο από πριν),οι υπόλοιπες έχουν διάφορα προβλήματα.Αλλού δεν πιάνει η συχνότητα του Μέγκα,αλλού δεν πιάνει η συχνότητα του MTV,αλλού η συχνότητα του ΑΝΤ1 έχει σπασίματα.Δεν μπορώ ακόμα να τσεκάρω την μία εκ των τριών κεραιών γιατί κοιμούνται και θα πέσει παντόφλα(χεχε!).Παντού η συχνότητα με τα κρατικά σκοτώνει.Εκτιμώ ότι έχουν χαμηλώσει την ισχύ (αν και ακόμα δεν είμαι απόλυτα σίγουρος ότι φταίει αυτό,αλλά μάλλον είναι έτσι) στις συχνότητες της DIGEA.Πιστεύω και ελπίζω ότι θα τα φτιάξουν σήμερα κιόλας.Διαφορετικά είμαι σίγουρος ότι αν μείνουν έτσι θα υπάρχουν μεγάλα προβλήματα.
Περιοχή Δάφνη.