Επίγεια Ψηφιακή TV: Νέα & Εξελίξεις

Αν δεν έγραφε ο polakis αυτό που έγραψε θα χα τρελαθεί Ανδρέα. Εγώ εξακολουθώ να μην πιάνω τίποτε... Και είμαι Σεπόλια και πιάνω απο Υμηττό...

Ε τι στο καλό; Εγώ από που τα βλέπω; :-)

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Και δεν απέχουμε και πολύ, Π. Άρεως μένω

Απο κυψέλη κοντά στον Πανελλήνιο 25 ψηφιακά και 3 ραδιόφωνα τα κρατικά... Χωρις nickelodeon και mtv.. Το ΑΒ ειναι το πρώην zoom άλλαξε όνομα προφανώς για να βγει πρώτο στη σάρωση! Με πολλά πιξελιασματα κόντρα, έξτρα, action.. Το action τωρα έχει γκρι οθόνη και δεν δείχνει τίποτα!

Καλλιθέα

Σύνολο 33 ψηφιακά
6 ραδιόφωνα
2 αναλογικά στα VHF
Κεραία UHF Υμηττό

Εικόνα αψεγάδιαστη ως τώρα

Ιλιον : 16 TV , 6 radios, 1 analog.

Μονο τα κρατικά παιζουν καλά.
Τα υπολοιπα είναι για κλάματα.

Ελπίζω να βελτιωθεί η κατασταση αύριο γιατί μέχρι χθες η περιοχή είχε μια χαρά κάλυψη απο τον Υμηττό...

Τρίτη σάρωση, και κατεβαίνουν μόνο τα κρατικά. Νέριτ στην 21, ξένα στην 28, και τα πειρατικά στην 56. Τα γνωστά 4 παλιά. Στις 2 κρατικές συχνότητες κατεβαίνουν και τα ραδιόφωνα, τα ίδια για τις δύο συχνότητες.
Digea δεν λέει να κατέβει. Κάτι γίνεται με το επίπεδο σήματος. Πρέπει να προσπαθήσω με τον άλλον δέκτη μου που έχει το δυνατότερο tuner σε ψηφιακό δέκτη, και να παίξω με την ρύθμιση του ενισχυτή. Αλλά δεν ξέρω αν προλαβαίνω σήμερα. Ελπίζω να το έχουν φτιάξει μέχρι αύριο.

Τολιας μία από τα ίδια κι εδώ. Μέχρι τις 2 είχα 100% σε όλη την digea και τώρα πιάνω μόνο νεριτ με 100% και το πειρατή. Έβγαλα και τον ενισχυτή αλλά τζίφος...

Από περιοχή Πατήσια (όπως προείπα) με κεραία στραμμένη προς Υμηττό τα πιάνω όλα με τις εξής παρατηρήσεις:
1. Η 22 (Αντέννα, Άλφα κ.λπ.) έχει μεγάλα προβλήματα. Πολύ χαμηλή ποιότητα με αποτέλεσμα να έχει σπασίματα.
2. Η μισή 45 δηλ. Bluesky & Action24 δεν παίζουν καθόλου ενώ παίζουν πολύ καλά ΑΒ, Attica, Ch9.
3. Τα πειρατικά της 56 μάλλον τα κατέβασαν (;)
4. Στην αρχή κατέβηκε το Σταρ Κ. Ε. στην 53, το οποίο δεν παίζει τώρα.
5. Τα ραδιοφωνικά της ΝΕΡΙΤ κατεβαίνουν και από την 21 και από την 28.
6. Το Αλτερ μας τέλειωσε και τη θέση του πήρε το ΑΡΤ.

Γραψτε και περιοχές μπας και αυτο βοηθήσει τη digea να βελτιώσει την κατασταση.

Οι πολυπλεξιες της Νεριτ (Ελληνικά και δορυφορικά) έρχονται με 65-68% ισχύ, χωρίς σπασιματα.
Της Digea απο 0-34%,με πολλά προβλήματα.

(TV: Samsung EH6030)

Μετά από δοκιμές με τους δέκτες και έναν μειωτήρα σήματος που έχω, είδα ότι η Νεριτ είναι στο ίδιο επίπεδο σήματος με πριν, αλλά η Digea έχει πολύ πιο δυνατό σήμα. Ο πρώτος δέκτης που έκανα τις αρχικές σαρώσεις έπιασε την Digea μόνο με τον μειωτήρα. Ο δυνατός δέκτης δεν μπορεί να την πιάσει καθόλου. Όσοι έχουν καλή λήψη θα έχουν πρόβλημα με την Digea. Λογικά θα το έχουν φτιάξει μέχρι αύριο.
25 κανάλια, μαζί με τα 5 πειρατικά. Τα παλιά 4 και το ΑΒ που έπιασα με τον μειωτήρα.

Επεξεργασία: Όντως το Zoom έβαζε τέτοιο πρόγραμμα τέτοια ώρα. Μάλλον άλλαξε όνομα και έγινε AB.
Περιοχή, Κυψέλη.

Last edited:
Περιοχή Αθήνα / Παγκράτι

Λήψη από Υμηττό (εκεί βλέπει η κεραία)

τηλεόραση-οθόνη LG 24

Δημόσια Τηλεόραση (κρατικά) N1 - N Sports - N HD σήμα/ποιότητα 100%

Ιδιωτικά (DIGEA) χάλια σήμα/ποιότητα

λογικά μέχρι το πρωί θα τα φτιάξουν ελπίζω....αλλιώς θα πέσει γέλιο-κλάμα εδώ στην περιοχή.....

Το AB δεν είναι πειρατικό, είναι το παλιό χμ... Ανάθεμα μου διαφεύγει τώρα, που άλλαξε το όνομα του προφανώς για να μπει πρώτο αλφαβητικά στα περιφεριακα της Digea

ένας καλός φίλος που είναι στα πράγματα είπε μην ανησυχείτε δεν θα πέσει κλάμα το πρωί

όλα θα είναι μια χαρά (σήμα/ποιότητα)

άντε πέστε να κοιμηθείτε και όταν με το καλό ξημερωθούμε θα δούμε τι μας περιμένει (ελπίζω να έχει δίκιο) γιατί δεν αντέχω το κλάμα.

Παιδιά έχω 4 κεραίες συνολικά.Οι 3 (είναι τύπου σαν μίκτης για να καταλάβετε) πιάνουν από μια τηλεόραση και βλέπουν Αίγινα,η 4η που είναι η κεντρική βλέπει προς Υμηττό.Μέχρι σήμερα έπιανα τα πάντα,με χαμηλότερο κάπως σήμα τις συχνότητες 63 και 65.Οι υπόλοιπες σκοτώνανε.Αυτό που έχω να πω αυτή τη στιγμή,είναι ότι εκτός από τη μία κεραία εκ των τριών που πιάνει τα πάντα με πολύ δυνατό σήμα (αν και ελαφρώς χαμηλότερο από πριν),οι υπόλοιπες έχουν διάφορα προβλήματα.Αλλού δεν πιάνει η συχνότητα του Μέγκα,αλλού δεν πιάνει η συχνότητα του MTV,αλλού η συχνότητα του ΑΝΤ1 έχει σπασίματα.Δεν μπορώ ακόμα να τσεκάρω την μία εκ των τριών κεραιών γιατί κοιμούνται και θα πέσει παντόφλα(χεχε!).Παντού η συχνότητα με τα κρατικά σκοτώνει.Εκτιμώ ότι έχουν χαμηλώσει την ισχύ (αν και ακόμα δεν είμαι απόλυτα σίγουρος ότι φταίει αυτό,αλλά μάλλον είναι έτσι) στις συχνότητες της DIGEA.Πιστεύω και ελπίζω ότι θα τα φτιάξουν σήμερα κιόλας.Διαφορετικά είμαι σίγουρος ότι αν μείνουν έτσι θα υπάρχουν μεγάλα προβλήματα.
Περιοχή Δάφνη.