Re: Απάντηση: Re: Επίγεια Ψηφιακή TV: Νέα & Εξελίξεις
Εγώ, προσωπικά.
Και ποια είναι η πηγή του παραπάνω αριστουργήματος;
Εγώ, προσωπικά.
Και ποια είναι η πηγή του παραπάνω αριστουργήματος;
Η τοποθέτηση των καναλιών πρέπει να είναι Α SD, A HD, B SD, B HD, Γ SD, Γ HD στην πρώτη, Δ SD, Δ HD, E SD, E HD, στη δευτερη, ΣΤ SD, ΣΤ HD, Z SD, Z HD στην τριτη (δηλαδή 3Χ2+2Χ2 +2Χ2).
Οι ´´καναλάρχες´´ μας δεν θέλουν να επενδύσουν...σε HD...κρίμα...το μόνο κανάλι που επένδυσε, το ΣΤΑΡ, τώρα ανακοίνωσε ότι από τη νέα σεζόν θα εκπέμπει εσωτερική παραγωγή μόνο το δελτίο ειδήσεων, άρα ξεχνάμε HD εσωτερικές παραγωγές...τέρμα και οι εκπομπές ,πχ τσαπανίδου...και φυσικά σύμφωνα με το ρεπορτάζ έρχονται τουλάχιστον 50 απολύσεις....
Πότε θα καταφέρει η ΕΡΤ να εκπέμπει τουλάχιστον τον πρώτο πολυπλέκτη της (ΕΡΤ1, ΕΡΤ2, ΕΡΤ3, Βουλή, ΕΡΤ HD) με δικούς της πομπούς και από τα 156 κέντρα εκπομπής του χάρτη συχνοτήτων;
Νομίζω ότι πρέπει πλέον η ΕΕΤΤ να θέσει μια εύλογη χρονική προθεσμία στην ΕΡΤ ώστε να ολοκληρώσει το δίκτυό της και στα 156 κέντρα, τουλάχιστον για τον πρώτο πολυπλέκτη.
Αν η ΕΡΤ δεν τα καταφέρει μέσα στην προθεσμία αυτή, η ΕΕΤΤ πρέπει να δώσει στην Digea το δικαίωμα να εκπέμπει τον πολυπλέκτη της ΕΡΤ μέσα από τις συχνότητες της ΕΡΤ, σε κάθε κέντρο εκπομπής που η ΕΡΤ εξακολουθεί να μην έχει αυτόνομη παρουσία.
O τέταρτος πολυπλέκτης της Digea προορίζεται για εκπομπή ιδιωτικών καναλιών πανελλαδικής εμβέλειας σε ολόκληρη την Ελλάδα. Ας μην ξεχνάμε (όσο κι αν δεν το βλέπει ο κ. Παππάς) ότι ο πολυπλέκτης αυτός θα μπορούσε να φιλοξενεί 3 θεματικά ιδιωτικά κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας σε ταυτόχρονη εκπομπή SD και HD…
Θα εννοούν SD... Δεν μπορεί τόση διαστρέβλωση. Η αγορά πωλούσε κυρίως SD, με 1 στα 10 τεμάχια να είναι HD.Σύμφωνα με στοιχεία ερευνών που παρουσίασε η Digea, το 82% των ελληνικών νοικοκυριών, έχει εξοπλισμό ο οποίος υποστηρίζει την λήψη περιεχομένου σε Υψηλή Ευκρίνεια (HD)
Αν εξαιρέσουμε ότι δείχνουν SD, με σχεδόν μόνιμο πιξέλιασμα,και η πλειοψηφία του πληθυσμού θεωρεί ότι η ποιότητα εικόνας σε HD είναι πολύ ή αρκετά καλύτερη έναντι της SD (Τυπικής Ευκρίνειας).
Ότι τους βολεύει λένε πάλι. Αφού αντί για αντίλογο τους υποστηρίζουμε από πάνω.Από το 2010 στην χώρα μας, πωλούνται μόνο HD τηλεοπτικοί δέκτες.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.