O λόγος εικόνας θα αλλάξει, όχι το μέγεθος.Καταλαβαν οτι με 16:9 χωρανε περισσοτερα λαμογια στο καδρο ταυτοχρονα και ξεκινανε απο ειδησεις και αθλητικα.
O λόγος εικόνας θα αλλάξει, όχι το μέγεθος.Καταλαβαν οτι με 16:9 χωρανε περισσοτερα λαμογια στο καδρο ταυτοχρονα και ξεκινανε απο ειδησεις και αθλητικα.
O λόγος εικόνας θα αλλάξει, όχι το μέγεθος.
E αυτό λέω ότι δηλαδή λόγω της αντιεμπορικής ώρας δεν μπορούσαν να βρουν διαφημίσεις για να καλύψουν το κόστος.Και οι διαφημίσεις;
Να τολμήσω κι εγώ με τη σειρά μου να ρωτήσω εσάς που έχετε περισσότερη επαφή με τις συνεχόμενες εξελίξεις πάνω στον τομέα αυτό, πότε και ΑΝ εμείς εδώ στην Κρήτη θα έχουμε την αναμενόμενη και πολυπόθητη μετάβαση στην ψηφιακή ΕΡΤ-Digea;
Το μόνο που μπορώ με ασφάλεια να ενημερώσω από τη μεριά μου είναι ότι το αδιαμόρφωτο σήμα στη ψηφιακή 32 συχνότητα που εξέπεμπε δοκιμαστικά η ΕΡΤ στα Χανιά (Μαλάξα) εδώ και ένα μήνα έχει πάψει...
Καμία ιδέα...γενικότερα;
Έλα που το παίζουν ακόμα 4/3 αναμορφικό, τόσο δύσκολο είναι να δώσουνε σήμα 16/9?O λόγος εικόνας θα αλλάξει, όχι το μέγεθος.
Το είπα και στο άλλο topic, δεν είναι καθόλου δύσκολο να πατήσει ο ίδιος ο τηλεθεατής το κουμπί του τηλεχειριστηρίου του. Όποιος βαριέται καλά να πάθει που θα βλέπει παραμορφωμένη εικόνα.Έλα που το παίζουν ακόμα 4/3 αναμορφικό, τόσο δύσκολο είναι να δώσουνε σήμα 16/9?
Mια χαρά έχει κουμπάκι το χειριστήριο σου αλλά σαν έλληνας που είσαι τα περιμένεις όλα έτοιμα και δεν κάθεσαι να μάθεις καλά τις λειτουργίες του.Ρε αρχηγέ, στο MEGA δουλεύεις και σου έχουν αναθέσει να πατάς το κουμπάκι; Και στο κάτω-κάτω διαγωνισμό βαρεμάρας θα κάνουμε εδώ; Στην τηλεόραση μου δεν έχει κουμπί στο τηλεκοντρόλ, και πρέπει να μπω στο μενού. Συνολικά 7 "κουμπάκια"... αλλά ξέρω την απάντησή σου... αν δεν βαριόμουνα θα έβρισκα μία ακόμα δουλειά, να πάω να πάρω καινούρια τηλεόραση με κουμπάκι στο τηλεκοντρόλ...
Εσύ να χαλαρώσεις που με έβγαλες και υπάλληλο του μέγκα...Μαγκάκο devotee... δεν χαλαρώνεις λιγάκι λέω γω;
δε χαλαρώνετε και οι δυο σας ρε καρντασια ?
Προσβολή ήταν αυτό που είπες γιατί εννοούσες πως αυτά που λέω τα λέω μόνο και μόνο επειδή έχω συμφέρον από το μέγκα και όχι γιατί το πιστεύω. Και όχι, δεν λέω ολο το φορουμ βαριεστημένους αλλά αυτούς τους λίγους που δίνουν μεγαλύτερη αξία σε ένα ζήτημα από ότι έχει.Ε δεν είναι και τόσο μεγάλη προσβολή, από το να αποκαλείς ένα ολόκληρο φόρουμ βαριεστημένους, επειδή απλά ζητάμε να γυρίσει η εικόνα στο φυσιολογικό της. Και άλλωστε υπάλληλο σε είπα. Δεν σε είπα ούτε Μπόμπολα, ούτε Τσίμα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.