“Μύλος” γίνεται στα πολιτικά μετόπισθεν των διαπραγματεύσεων για τις τηλεοπτικές συχνότητες. Όλοι οι τηλεοπτικοί παίχτες της αγοράς, η Digea, η ΕΡΤ, η Nova, τα περιφερειακά κανάλια βρίσκονταν σε αναμονή για την υποτιθέμενη κοινή σύσκεψη στο υπουργείο Ανάπτυξης για τα επόμενα βήματα της ψηφιακής μετάβασης μετά τον Χορτιάτη. Αντ´ αυτού, σύμφωνα με πληροφορίες, δόθηκε κατεύθυνση να εκπέμψει ο καθένας όπου θέλει, στα σημεία εκπομπής που ορίζει η υπουργική απόφαση Θοδωρή Ρουσόπουλου του 2008! Η κατεύθυνση αυτή δημιούργησε αναταράξεις και έντονο προβληματισμό για το που στοχεύει η κυβέρνηση.
Με μια νέα αναζήτση, μου κατέβηκαν νέα κανάλια των οποίων την προέλευση αγνοώ:
M Channel
Digital TV
Next TV
Live TV
WTV 1 έως 4
Ξέρει κανείς από ποιον οργανισμό εκπέμπονται;
Εγώ τουλάχιστον δε ξέρω.
Όμως πού "κοιτάζεις"? Υμηττό ή Αίγινα?
Συγκεκριμένα ο πειρατής της συχνότητας 60 είχε σταματήσει για λίγες μέρες μόλις εμφανίστηκε ο πειρατής της συχνότητας 68. Εμφανίστηκε πάλι μερικές μέρες αργότερα με άλλα ονόματα στα κανάλια, όπως τα λέτε και εσείς. Και ο πειρατής της συχνότητας 68 συνεχίζει να εκπέμπει, αλλά τώρα πια έχει και στα 4 κανάλια εικόνα και όχι μόνο στα 2. Δηλαδή σύνολο 8 κανάλια. Και το πρόγραμμα με τις τηλεπωλήσεις σε προιόντα που σπικάρει ο Κωνσταντινίδης έφυγε από την συχνότητα 60 και πήγε στο WTV4 της συχνότητας 68. Κάτι που σημαίνει ότι οι δύο πειρατές συνεργάζονται. Κάτι που γινόταν στους αναλογικούς πειρατές της περιοχής που υπήρχαν εδώ και πολλά χρόνια, που έβλεπες ανταλλαγή προγραμμάτων, συχνοτήτων, διαφημιζόμενων προιόντων κτλ. Μόνο που εκείνα είχαν κατά 90% τσόντα, ενώ αυτά έχουν αστρολογία, τραγούδια και telemarketing. Σιγά σιγά βάζουν για κάνα δυό μέρες και πονηρό πρόγραμμα, αλλά μετά χάνονται για λίγες μέρες και επανεμφανίζονται χωρίς όμως πονηρό πρόγραμμα. Σαν κάποιος να τους μαζεύει μόλις αρχίσουν να ξεφεύγουν λίγο. Φαίνεται και οι πειρατές περνάνε στην ψηφιακή εποχή.Συχνότητα 60 είναι ο πειρατής που αναφέρεται σε προηγούμενα μηνύματα λίγο παλιότερα. Έχει τα 4 κανάλια, αλλά δύο μέρες τώρα έχει σταματήσει. Έπαιζε κανονικά έναν μήνα τώρα.
Συχνότητα 68 είναι ένας πειρατής που είχε εμφανιστεί και παλιότερα. Έχει κανάλια WTV1 ως 4, αλλά μόνο τα 1 και 2 έχουν εικόνα. Ακριβώς όπως είχε κάνει και παλιότερα, αλλά είχε σταματήσει για μήνες. Τότε ήταν συχνότητα 62, τώρα πήγε 68.
Συχνότητα 62 είναι κάτι που δε ξέρω τι είναι. Είναι 4 κανάλια με όνομα <program1> ως 4. Κάτι πολύ μικρά συμβολάκια έχει σε ορισμένα σημεία της εικόνας, σαν υπολείμματα εικόνας. Και η υπόλοιπη εικόνα μαύρη. Ο ένας δέκτης μου μόνο τα πιάνει, οι άλλοι κάτι δείχνουν να ανεβοκατεβαίνει στις μπάρες σήματος κατά την αναζήτηση, αλλά δεν κατεβάζουν τίποτα. Ίσως να μην είναι κανάλια, αλλά λάθος ρύθμιση και λάθος σήμα πομπών, όπως γινόταν πέρυσι με τους πομπούς της ΕΡΤ. Δεν ξέρω.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.