Επίγεια Ψηφιακή TV: Νέα & Εξελίξεις

Παιδια καλησπερα. Το ΣΚ ημουνα στα λιμανακια της Κερατεας και μετα απο scan επιασα ολα τα καναλια της Digea στις συχνοτητες 61,62,65,67 . Ξερουμε απο που γινεται η εκπομπη....; Η κεραια ειναι προς Υμητο με ενισχυτη

Σύμφωνα με ανάρτηση της Digea στο fb, πριν μια ώρα, τα κανάλια που θα εκπέμπουν από Αττική είναι τα παρακάτω:

Alpha, Ant-1, Art, E-TV
Μακεδονια TV, Mega, Σκαι, Star
Action 24, Attica TV, Blue Sky, Channel 9, Extra Channel-3
High TV, Kontra Channel, Mad TV, MTV Greece
Nickelodeon, SBC, Smile, Zoom

Θυμίζω ότι τα παραπάνω θα τα βλέπουν οι κάτοικοι της Αττικής, της κεντρικής και νότιας Εύβοιας και στις βορειοδυτικές ακτές των Κυκλάδων.

Aυτό σημαινει ότι το Art του Καρατζαφέρη γίνεται πανελλαδικό τελικά! Και δεν έχουμε άλλη αλλαγή.

@midas, δεν είμαι σίγουρος για το Αρτ, ούτε και για τα υπόλοιπα κανάλια, γιατί το έσβησαν το ποστ!

Και δεν πρόλαβα καν να το δω, το είχαν κατεβάσει, οπότε ας περιμένουμε στις 1/8. Θα μου έκανε πάντως εντύπωση αν είχαν από τώρα προεξοφλήσει τις συμμετοχές κάνοντας επίσημη ανακοίνωση. Απ ότι φαίνεται όμως και στην Αττική όπως στην Πελοπόννησο οι περιφερειακές πολυπλεξίες ξαναστήνονται με αλφαβητική σειρά και θα είναι διαφορετικά πακέτα.

Re: Απάντηση: Re: Επίγεια Ψηφιακή TV: Νέα & Εξελίξεις

Ώρα 17.10
Δεν έχω αυτά της 48 αλλά παίζουν της 52 (από Αίγινα, φυσικά).

Ευχαριοστώ για την απάντηση.
Παίρνω από αντανακλάσεις της Αίγινας που έρχονται από Λαγονήσι, σε κακό σημείο της Βάρης.
Λογικό μου φαίνεται.
Η 52 παίζει/δεν παίζει, δεν μπορείς να δεις, αλλά υπάρχει. Η 48 τίποτα.
Αντε να δούμε 1η Αυγούστου.
Βέβαια μέχρι προχθες έπαιζαν και οι δύο συχνότητες, με τη 52 να έχει καλύτερο σήμα απ' τη 48.

Re: Απάντηση: Επίγεια Ψηφιακή TV: Νέα & Εξελίξεις

Τώρα που διάβασα το νέο σου post, λειτουργεί η 48.
Ναι, τώρα που διάβασα κι εγώ το δικό σου, παίζουν και οι δύο.
Τα βαρέθηκα αυτά τα παιχνίδια. Ας δούμε αν θα έχουμε καλύτερη λήψη 1/8/14.
thanks

Απάντηση: Re: Απάντηση: Επίγεια Ψηφιακή TV: Νέα & Εξελίξεις

Ναι, τώρα που διάβασα κι εγώ το δικό σου, παίζουν και οι δύο.
Τα βαρέθηκα αυτά τα παιχνίδια. Ας δούμε αν θα έχουμε καλύτερη λήψη 1/8/14.
thanks
Θα ενεργοποιηθεί κι η Βάρη τότε ψηφιακά! Ποιος στην χάρη σου!!!

Και όχι μόνο ο Γιάννης.
Όλοι όσοι έχουν κεραίες από το Δίλοφο (ταβέρνες) μέχρι τη Βάρκιζα αλλά και προς Κορωπί έχουν μεγάλο πρόβλημα με τα κανάλια της τηλεόρασης.

Kαι η Βάρη και η Ανάβυσσος για τα πιο κάτω μέρη θα ενεργοποιηθεί ψηφιακά.

Σε γνωστό σούπερ μάρκετ στην Δράμα είχαν αφίσες για ψηφιακή μετάδοση απο 1 Αυγούστου!!! Δεν είδα πουθενά ενημέρωση...λίγο βιαστικό μου φαίνεται!!!

Προφανώς θα βγήκε από παλιότερα η διαφήμιση και δεν την άλλαξαν (πουλάνε και στα σουπερμάρκετ αποκωδικοποιητές!). Στις 5/9 έχει πάει η Δράμα. Λίγο μετά την Αττική (1/8) θα βγαίνουν και οι διαφημίσεις για όλη την περιοχή.

Καλημέρα σας! Μια ερώτηση μιλησα με τον ηλεκτρολόγο που έχει κανει εγκατάσταση (σε όλο το συγκρότημα σπιτιών) για το που κοιτάει η κεραία λήψης προ ψηφιακής μετάβασης.
Μου είπε οτι κοιτά προς Εύβοια. Εγώ μένω Νεα Μάκρη .Κρινετε σκόπιμο να γυρίσει την κεραία στο βοηθητικό κεντρο λήψης Νεας Μάκρης (άγιο Πέτρο) η να παίρνω απο τα Στύρα; στην μια περιπτωση η απόσταση ειναι 4 χιλιομετρα στην δεύτερη περιπτωση 24 σε ευθεία

Το Κ.Ε. της Ν. Μάκρης θα είναι πλέον βασικό κέντρο αλλά το Κ.Ε. Στύρων που είναι κάπως μακρύτερα θα είναι αρκετά δυνατό σε ισχύ και τα 24χιλ λίγα σχετικά. Διάλεξε ότι θέλεις τα ίδια κανάλια θα παρεις. Αφού "κοιτάς" προς Στύρα μείνε εκεί και πιστεύω θα πιάνεις πολύ καλά. Αν όχι το βλέπεις μετά. Υπόψη ότι και τα δύο κέντρα θα εκπέμπουν σε ίδιες συχνότητες.

Ευχαριστώ παρα πολύ midas !! Οποτε το αφήνουμε ως έχει. Κάτι τελευταίο. Αν το γυρίσω προς κέντρο Νεας Μάκρης υπάρχει περίπτωση να μπουκωσει ( επειδή είμαι δίπλα), και να έχω είδωλα και σκιές;