Η νέα ΚΥΑ στο ΦΕΚ B 2555/2014
http://www.et.gr/idocs-nph/search/p...MtVs-Ci_yX9ziDNJ1yCejt7CT5p33Pw5cleqOJzbzKVIy
http://www.et.gr/idocs-nph/search/p...MtVs-Ci_yX9ziDNJ1yCejt7CT5p33Pw5cleqOJzbzKVIy
Φυσικά και δεν μπορούν να δουν....Μιλαμε, οτι ακομα μου ζητανε tv crt, κυριως ανθρωποι μεγαλης ηλικιας, γιατι δεν μπορουν να "δουν" σε οθονες ...tft!!!!
Τι να λεμε τωρα;;;;;
Άλλους 2 μήνες με υπέροχη εικόναΤο νέο χρονοδιάγραμμα μετάβασης από το σημερινό Δελτίο τύπου του ΥΠΟΜΕΔΙ (όπως λέει οδεύει για δημοσίευση στο ΦΕΚ)
ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΤΡΙΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ «SWITCH-OFF»
31 Οκτωβρίου 2014: Κεντρική Μακεδονία / Θεσσαλία / τμήμα Στερεάς Ελλάδας
28 Νοεμβρίου 2014: Ήπειρος / Δυτική Μακεδονία / Ιόνιο / Αιτωλοακαρνανία
19 Δεκεμβρίου 2014: Κρήτη / Κυκλάδες / Δωδεκάνησα / Σάμος & Ικαρία
Από τις 19 Δεκεμβρίου οι πολίτες σε ολόκληρη τη χώρα θα λαμβάνουν πλέον μόνο ψηφιακό τηλεοπτικό σήμα στις τηλεοράσεις τους.
πηγή : Ημερησία
Με την ίδια κάρτα τηλεόρασης από το μπουκέτο της Nova Επίγεια έπιανα καμπάνα τη Νεριτ πέρυσι χωρίς ίχνος σπασίματος και είχα γράψει δεκάδες ώρες (έχω ανεβάσει στο κανάλι μου στο YouTube αρκετά), δεν θέλω όμως να πω με σιγουριά γιατί δεν έχω τσεκάρει αν η κεραία είναι εντάξει.Δηλαδη ολα τα χρονια στα Γιαννενα ετσι βλεπουν τηλεοραση? εγω δεν το πιστευω.
Αν ψηφιακά δεν λαμβάνεις το πανελλήνιο AΡΤ, σημαίνει ότι είσαι ακόμα στην παλιά συχνότητα. Με τη μετάβαση θα βγει σε άλλες συχνότητες στο δορυφόρο η Digea απ ότι τώρα (μετακομίζει με κάθε switch off) και λογικά θα είναι καλύτερο και πιο σταθερό το σήμα που θα κατεβάζει στα Κ.Ε.Στις 31 Οκτωβρίου τέρμα τα αναλογικά κι από τη Θεσσαλία.
Σήμερα βρέχει πολύ στην περιοχή μας και τα ψηφιακά έχουν χάσει το σήμα τους αρκετές φορές και για αρκετή ώρα (και μιλάω για τα πανελλήνιας εμβέλειας ), ενώ τα αναλογικά εκπέμπουν κανονικά. Αυτό είναι κάτι που συμβαίνει συχνά.
Σε λίγες ημέρες που δε θα έχουμε την εναλλακτική των αναλογικών τί θα κάνουμε ? Έτσι θα προχωρήσουμε στην ψηφιακή εποχή ? Με τα κανάλια να παθαίνουν black out με την πρώτη βροχή ?
Αν ψηφιακά δεν λαμβάνεις το πανελλήνιο AΡΤ, σημαίνει ότι είσαι ακόμα στην παλιά συχνότητα. Με τη μετάβαση θα βγει σε άλλες συχνότητες στο δορυφόρο η Digea απ ότι τώρα (μετακομίζει με κάθε switch off) και λογικά θα είναι καλύτερο και πιο σταθερό το σήμα που θα κατεβάζει στα Κ.Ε.
Το ίδιο αφορά και τα Ακαρνανικά που έχουν πιο έντονο πρόβλημα.[
Ας το ελπίσουμε....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.