Χωρίς πολύ πολιτική κουβέντα, γιατί ενοχλεί (και δικαιολογημένα), νομίζω ότι όλα τα άτομα που δουλεύουν εκεί, το κάνουν εθελοντικά. Μπαίνουν στην μέση θέματα ιδεολογίας, αγώνα, προσφοράς στον κοινό στόχο (όποιος και να είναι κάθε φορά) κτλ. Ας μην το συνεχίσουμε αυτό.
Είναι το στρατηγείο όλων των απολυμένων που έχουν μείνει ακόμα να φωνάζουν, οπότε υπάρχει κόσμος. Υποθέτω ότι κάποιοι πρώην εργαζόμενοι από Αθήνα παρατάνε και τα σπίτια τους ακόμα και πηγαινοέρχονται.
Πρόγραμμα δεν νομίζω να υπάρχει. Δεν τους παρακολουθώ πια, αν και νομίζω ότι υπάρχει ακόμα το ertopen που μεταδίδει ιντερνετικά το πρόγραμμα τους. Πέρυσι θυμάμαι βρήκα μία Αθλητική Κυριακή τους, που είχε μιάμιση ώρα κουβέντα και 3 λεπτά από τις φάσεις της τότε αγωνιστικής, κλεμμένα από την Nova.
Όποιος παρακολουθεί το κάνει για υποστήριξη. Μάλλον δεν το κάνει για την ποιότητα του προγράμματος. Οπότε μάλλον δεν κοστίζει τίποτα.
Το κτίριο που έχουν νομίζω είναι η παλιά ΕΤ3. Νομίζω ότι είναι ένας από τους λόγους που δεν υπάρχει ακόμα Νέριτ Θεσσαλονίκης, γιατί αν θυμάμαι καλά χρειάζονται το κτίριο. Οπότε ούτε εδώ υπάρχει κόστος.
Αλλά υπάρχει όντως κάποιο λειτουργικό κόστος. Ρεύμα, νερό, συντήρηση μηχανημάτων, πομποί (που δεν ξέρω αν και πόσους έχουν). Σίγουρα πέφτει κάποιος ρεφενές, αλλά και ίσως και εξωτερική υποστήριξη. Στην ουσία φθηνό "πειρατικό" πρόγραμμα είναι, οπότε δεν πρέπει να υπάρχει και τρομερό κόστος. Αλλά σίγουρα κάποιο υπάρχει.
Αλλά και μένα μου έκανε εντύπωση πως κατάφεραν και έφτασαν το σήμα μέχρι την Λαμία που διάβασα ότι τους πιάνουν.
Τώρα για πολιτική προέκταση, μην αναφέρω τι σηματοδοτεί ακόμα η λειτουργία τους, και τι ορόσημο θεωρείτε ακόμα. Οπότε εμένα τουλάχιστον δεν με ενοχλούν που συνεχίζουν ακόμα, με όποιον τρόπο.
Και μετά κατηγορούμαι ότι πολιτικολογώ. Με τέτοιες ερωτήσεις-πάσες πως να μην το κάνω; :motz:
Τουλάχιστον προσπαθώ να μην το ξεκινάω, αλλά και όταν γίνεται να μην το παρακάνω. Οπότε...:vroam:
Τέλος της ανάλυσης.