Απορώ ..πληρώθηκε το άτομο που σκέφτηκε αυτό το αριστούργημα ;Παρατήρησα επίσης ότι το Μακεδονία TV, άλλαξε το σήμα του, από το παραδοσιακό (και καλαίσθητο) αγγλικό m, σε ένα ακαλαίσθητο ΜΑΚ TV....
Ωραίο είναι που γράφει Μακεδονία αλλά το logo είναι ότι χειρότερο έχω δει, ξεπερνά και κάτι παλιά της ΝΕΡΙΤ και της ΕΡΤ1 σε κακογουστιάView attachment 218305
Εμένα πάντως μ'αρέσει. Στα ελληνικά και ολογράφως το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.
Είναι που το έχουν μπόλικο το bitrate στο πρώτο multiplex και μπορούν να το σπαταλούν για να δίνουν RDS σε μορφή βίντεο...Δεν ξέρω αν αναφερθηκε το Τρίτο Μαέστρο εκπέμπει με εικόνα με πληροφορίες του τραγουδιού και επιπλέον το βγάζει σαν ψηφιακό κανάλι και όχι ραδιόφωνο .
ξανάκανα επανασυντονισμό, και πήγε πάλι σκέτο ραδιόφωνοέκανα επανασυντονισμό, και το βγάζει σαν ψηφιακό κανάλι τώρα, από ραδιόφωνο.
Επανηλθε μαλλον για μονιμα.Δεν ξέρω αν αναφερθηκε το Τρίτο Μαέστρο εκπέμπει με εικόνα με πληροφορίες του τραγουδιού και επιπλέον το βγάζει σαν ψηφιακό κανάλι και όχι ραδιόφωνο .
Όταν λες επανήλθε εννοείς επανήλθε ως τηλεοπτικό κανάλι (βίντεο+ήχος) ή ως ραδιόφωνο (μόνο ήχος);Επανηλθε μαλλον για μονιμα.
Αφού πήραν τα δωράκια τους Nova - Cosmote TV από την κυβέρνηση, και αφού η Digea απαλλάχθηκε από την υποχρέωση να παράσχει ένα σωστό δίκτυο (με τη δικαιολογία ότι οι δορυφορικές υπηρεσίες μπορούν να γεμίσουν τα κενά), τώρα θα είσαι μόνος σου αγαπητέ πολίτη που ζεις στις λευκές περιοχές.Οι δικαιούχοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση ψηφιακά στη σελίδα white- areas.gov.gr μέχρι την Παρασκευή 15 Μαρτίου 2024 στις 21:00, οπότε ολοκληρώνεται ο τρέχων και τελευταίος κύκλος της Δράσης.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.