Επικείμενη αγορά BD Player

CENTRAL

AVClub Addicted Member
30 June 2006
1,819
ATHENS
Καλησπέρα!

Με ενδιαφέρει η αγορά ενός σχετικά οικονομικού Blu Ray Player, περί τα 150 ευρώ, με γνώμονα την ποιότητα αναπαραγωγής BD και κλασσικών DVD (με καλό upscaling σε 1080p αν είναι δυνατόν).
Πολύ σημαντικό να έχει δυνατότητα αναπαραγωγής AVCHD υλικού από όσο το δυνατόν περισσότερα μέσα (οπτικά & flash).

Πέραν αυτών, η αναπαραγωγή mkv ή divx από εξωτερικό δίσκο ή usb μου είναι τελείως αδιάφορη.

Ανυπομονώ για τις προτάσεις σας!

Τέτοιο BD Player είναι το Panasonic DMP-BD80, με τιμή όμως κοντά στα 300 ευρώ.

http://www.skroutz.gr/s/74239/Panasonic-DMP-BD80.html?keyphrase=Panasonic+DMP-BD80

Εδώ και ένα review:

http://www.athinorama.gr/digital/homecinema/articles/default.aspx?id=6756

Είναι το μόνο σε αυτή την κατηγορία που μπορεί να κάνει καλό upscale σε DVD. Από κει και πέρα κοιτάζεις το PHILIPS BDP-9500 το οποίο θα κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες με τιμή περίπου 400 ευρώ. Δυστυχώς κάποιο φθηνότερο που να είναι ισάξιο αυτών των δύο δεν νομίζω ότι υπάρχει.

Κάποια entry level players π.χ. Samsung P-1500, SONY BDP-S350, LG BD370 δεν είναι τίποτα το σπουδαίο.

Η δικη μου προταση (αν και Pioneer-ακιας) θα σου προτεινα το Philips BDP 3000 το οποιο ειναι τιμιο σε τιμη (149 Ευρω E-shop) , ειναι γρηγορο , παιζει ολων των ειδων τα δισκακια , αναγνωριζει τελεια ολων των ειδων τα Divx (Standard Definition) , ειναι Bd Live (Ψιλοασχετη Χρηση του Βεβαια) , κανει καλο (κατα την γνωμη μου) Up Scaling και εχει πανευκολο Menu και χειρισμο!
Τα παραπανω τα διαπιστωσα επειδη το πηρα δωρο σε φιλικο Ζευγαρι και τα ειδα στην Πραξη!
Τωρα για το Up Scaling αν εχεις καλη Tv θα στο κανει αυτη!
Οπως και να εχει....καλες Αγορες!

Re: Απάντηση: Επικείμενη αγορά BD Player

Η δικη μου προταση (αν και Pioneer-ακιας) θα σου προτεινα το Philips BDP 3000 το οποιο ειναι τιμιο σε τιμη (149 Ευρω E-shop) , ειναι γρηγορο , παιζει ολων των ειδων τα δισκακια , αναγνωριζει τελεια ολων των ειδων τα Divx (Standard Definition) , ειναι Bd Live (Ψιλοασχετη Χρηση του Βεβαια) , κανει καλο (κατα την γνωμη μου) Up Scaling και εχει πανευκολο Menu και χειρισμο!
Τα παραπανω τα διαπιστωσα επειδη το πηρα δωρο σε φιλικο Ζευγαρι και τα ειδα στην Πραξη!
Τωρα για το Up Scaling αν εχεις καλη Tv θα στο κανει αυτη!
Οπως και να εχει....καλες Αγορες!

Για να πω την αλήθεια, pioneer ψηφίζω κι εγώ...

Με τη Philips όποτε την επέλεξα είχα προβλήματα. Video Hi-Fi, Cd recorder, DVD player - όλα καλά μοντέλα - με άφησαν στα κρύα του λουτρού...

Το pioneer θα το ήθελα αλλά η τιμή είναι εκτός...

Μεταξύ του Sony και του Panasonic τι θα προτιμούσατε εσείς;;;

(εστιάζοντας στην ποιότητα εικόνας)

Last edited:
Το Sony έχει στο amazon.de 131 ευρώ, αλλά δε το στέλνει σε Ελληνική δνση...

:furious3:

Το Sony έχει στο amazon.de 131 ευρώ, αλλά δε το στέλνει σε Ελληνική δνση...

:furious3:

Το Αγγλικο Αμαζον στελνει και μαλιστα εκανε για τι δικο μου Sony 760 ουτε 1,5 μερα με UPS
το sony 360 εχει 131 λιρες για δες εαν σε συμφερει απο εκει.
Εχασες και την προσφορα του Samsung 4600 στα 195 from e-shop.gr Κριμα!:bigcry:

Μεταξύ του Sony και του Panasonic τι θα προτιμούσατε εσείς;;;
(εστιάζοντας στην ποιότητα εικόνας)

Το Sony έχει καλύτερο design, αλλά το Panasonic είναι σίγουρα καλύτερο στο DVD upscaling (έχω το Sony BDP-S550 και στον τομέα αυτό δεν τα πάει καθόλου καλά).

Μετά από ώριμη σκέψη (call me fanboy) λέω να παραμείνω πιστός στην pioneer και να κλείσω ένα 120…

Πολύ μέτριες οι κριτικές του από το internet (αναφέρομαι στο 120)…κλαψ, λύγμ….

Η μάχη στην κατηγορία φαίνεται να δίνεται μεταξύ sony (360) και Panasonic (60).

To 320 δείχνει πράγματι ασφαλέστερη επιλογή...

Καλύτερα κάτι που θα ευχαριστηθείς και θα κρατήσει παρά κάτι που θα κληθείς να αντικαταστήσεις πολύ σύντομα (και δεν θα χαρείς κι' όλας)...

...και το 320 δεν τα πάει ιδιαίτερα καλά...

απ' ότι διαβάζω είναι πολύ αργό και κολλάει στην αλλαγή layer σε DL DVD.

Τελικά αυτή η αγορά αποδυκνείεται πολύ πιο δύσκολη απ' όσο φαινόταν...

...και το 320 δεν τα πάει ιδιαίτερα καλά...

απ' ότι διαβάζω είναι πολύ αργό και κολλάει στην αλλαγή layer σε DL DVD.

Τελικά αυτή η αγορά αποδυκνείεται πολύ πιο δύσκολη απ' όσο φαινόταν...

και το πανασονικ εχε υπόψη σου οτι διαβάζει πολύ αργά. Αυτό είναι κάτι που συμβαίνει σε όλα τα παλαιότερης γενιάς blu ray.