Επικείμενη αγορά BD Player

Το sony είναι σε αυτή την κατηγορία ή θεωρείται νεότερο (άρα και γρηγορότερο;)

Αυριο περιμενω να μου ερθει το BD60 που εχω παραγγειλει , σε μια ερευνα που εκανα σε ξενα φορουμ οι περισσοτεροι λενε οτι εχει καλυτερη εικονα απο τα ανταγωνιστικα players (S360 , BD390 , BDP7300 κτλ).

Video Performance

Panasonic’s UniPhier is a proprietary decoding solution that has onboard video processing for both Blu-ray and DVD. While this player lacks a marquee brand video processor like Faroudja or HQV, Panasonic’s UniPhier is one of the best performers in terms of overall video processing. It offers outstanding color fidelity and resolution.

The DMP-BD60 sailed through our video processing tests. It supports full deinterlacing of high-definition and standard-def DVD playback with great results. This is the same performance that the DMP-BD35 and DMP-BD55 offered, and it’s nothing short of spectacular, especially considering the price point.

As you can see from our video processing test chart, there isn’t much that this player doesn’t do right. You’d be pretty hard-pressed to find material of any kind, standard def or high def, that doesn’t look great on this player.

http://hometheatermag.com/discplayers/panasonic_dmp-bd60_blu-ray_player/index1.html

Είμαι ανάμεσα σε 3 αυτή τη στιγμή...

1. Sony S360
2. Panasonic BD60
3. Pioneer 320

Θα έπαιρνα το panasonic χωρίς πολλές συζητήσεις, αλλά: δε μ´αρέσει σαν εμφάνιση, και το τηλεκοντρόλ είναι επίσης άσχημο...

Αυριο περιμενω να μου ερθει το BD60 που εχω παραγγειλει , σε μια ερευνα που εκανα σε ξενα φορουμ οι περισσοτεροι λενε οτι εχει καλυτερη εικονα απο τα ανταγωνιστικα players (S360 , BD390 , BDP7300 κτλ).

Από που το πήρες αλήθεια;

Είμαι ανάμεσα σε 3 αυτή τη στιγμή...

1. Sony S360
2. Panasonic BD60
3. Pioneer 320

Θα έπαιρνα το panasonic χωρίς πολλές συζητήσεις, αλλά: δε μ´αρέσει σαν εμφάνιση, και το τηλεκοντρόλ είναι επίσης άσχημο...

Βάλε ανάποδα τη σειρά....
3.
2.
1.

Κώστα,

μιας και δεν έχω καθόλου αίθηση...αυτή η "αργή" λειτουργία, πόσο αργή είναι;

Μιλάμε για κάποιες δεκάδες δευτερόλεπτα ή λεπτά ολόκληρα; είναι μόνο κατά το φόρτωμα ή επιβαρύνει και άλλες λειτουργίες;

εξαρτάται απο την ταινία αλλά μην φαντάζεσαι και τραγικά πράγματα, λίγο πάνω απο λεπτό. Απλά δεν θα έχει καμμία σχέση με τους χρόνους που έχεις συνηθήσει στα dvd players

εξαρτάται απο την ταινία αλλά μην φαντάζεσαι και τραγικά πράγματα, λίγο πάνω απο λεπτό. Απλά δεν θα έχει καμμία σχέση με τους χρόνους που έχεις συνηθήσει στα dvd players

Όντως κάτι τέτοιο δεν ακούγεται τραγικό...

Είναι εμφανές πόσο έχουν υποχωρήσει οι τιμές τελευταία!

Το sony στα 167 στο amazon.uk!

Μιας και βλέπω την πρεμούρα με το νέο πρότυπο Blu Ray (3D) λέω να πάω για το sony...

Δυστυχώς μας αποτρέπουν οι ίδιες οι εταιρίες από το να επενδύσουμε πάνω τους με το να αλλάζουν τα πρότυπα σαν...πουκάμισα.

Μιας και βλέπω την πρεμούρα με το νέο πρότυπο Blu Ray (3D) λέω να πάω για το sony...

Το μονο απο τα υπαρχοντα BR που θα υποστηριζει οπως λεγεται 3d ειναι το PS3...

Σημερα παρελαβα το BD60 παρεπιπτοντως , πρωτες εντυπωσεις σε εικονα πολυ θετικες , χρονος φορτωσης μετριος , περιπου 30 δευτερα...

Last edited:
αν ειναι 30 δευτερα ειναι πολυ καλυτερος χρονος απο ολα οσα αναφερει επανω στο βιντεο με το συγκριτικο των χρονων φορτωσης! παρεπιπτοντως...το πανασονικ υποστηριζει ελληνικους υποτιτλους σε divx? (θα μου πειτε ιεροσυλια σε blu ray να βαλεις τοσο χαμηλης ποιοτητα εικονα αλλα λεμε ...για καμια φορα αν χρειαστει)

Πολύ κατατοπιστικό το βίντεο...

Many thanx @ Kotikos!!!

Με τίποτα τα pioneer! πιο πιθανό είναι να το πετάξω, παρά να το απολαύσω...απορώ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ τόση ώρα...