Επικείμενη αγορά BD Player

και γω πήρα το 60ρι και είμαι πολύ ευχαριστημένος και από την οπτική όσο και την ηχητική απόδοση των απλών dvds.... σε σύγκριση με το pioneer 160 που είχα είναι ανώτερο (προβάλλω με προβολέα στις 110' ) ...

Καλώς τον!!!

Βοηθάνε και τα single malt στις εξαιρετικές θεάσεις;;;

Πάνω που ήμουν ετοιμος να το παραγγείλω με αγχώσατε τώρα με το firmware 2.2.

Αν λες για το BD60 υπαρχει τροπος να ξαναπερασεις το 2.1 μεσα , εμενα παντως το 2.1 ειχε...

Το μονο αρνητικο που εχει το συγκεκριμενο ειναι οι χρονοι φορτωσης BR , σε εικονα ομως και ποιοτητα κατασκευης πολυ καλο...

Αν λες για το BD60 υπαρχει τροπος να ξαναπερασεις το 2.1 μεσα , εμενα παντως το 2.1 ειχε...

Το μονο αρνητικο που εχει το συγκεκριμενο ειναι οι χρονοι φορτωσης BR , σε εικονα ομως και ποιοτητα κατασκευης πολυ καλο...
Ποιός είναι αυτός ό τρόπος ,γιατί προσπάθησα και εγώ δεν μπόρεσα να βρω λύση;

Last edited:
Απάντηση: Re: Επικείμενη αγορά BD Player

Πάνω που ήμουν ετοιμος να το παραγγείλω με αγχώσατε τώρα με το firmware 2.2

Ελπιζω τουλάχιστον να μην εχει προβλημα με τα νεα φορματ ηχου και να τα στελνει σωστά στον ενισχυτή. Το upscale DVD δεν με ενδιαφερει ιδιαίτερα αφου εχω DVD player το οποιο δεν σκοπεύω να αποστρατεύσω άμεσα...
Το firmware που είχε πάνω και στα δύο BD60 που πήρα ήταν το 1.5 ,άν το πρόβλημα είναι εκεί (2.2) μην κάνεις αναβάθμιση όταν το πάρεις.

σόρρυ, εννοούσα παϊονήρ 600 ...

δεν έχω παίξει δισκάκια that's ...

τα μαλτάκια βοηθούν σε όλα ... -bye-

Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους.

Μετά την αγορά της Panasonic G10 σκέφτομαι να παρω και το BD60 για να κάνω σετάκι. Αυτό που με απασχολεί ειναι η συμβατότητα του με DivX\Xvid. Σύμφωνα με το manual, παιζει DivX αλλα μόνο απο DVD-R (minus R). Μπορεί να το επιβεβαιώσει κάποιος? Όλη η συλλογή μου είναι σε +R και δεν θέλω να πάει στράφι....

Δεν εχω divx για να κανω δοκιμη , ταινιες γραμμενες σε DVD+R που εχω δοκιμασει τις παιζει κανονικα...

Το BD60 εχει σαφως καλυτερη εικονα απο ανταγωνιστικα players κατω των 300 ευρω παντως (LG BD390 , Sony S360 ,Samsung 4600 κτλ)...

Αν θελεις να βλεπεις divX μπορεις να παρεις ενα φθηνο DVD player με 20 ευρω...

Δεν εχω divx για να κανω δοκιμη , ταινιες γραμμενες σε DVD+R που εχω δοκιμασει τις παιζει κανονικα...

Το BD60 εχει σαφως καλυτερη εικονα απο ανταγωνιστικα players κατω των 300 ευρω παντως (LG BD390 , Sony S360 ,Samsung 4600 κτλ)...

Αν θελεις να βλεπεις divX μπορεις να παρεις ενα φθηνο DVD player με 20 ευρω...

Σωστό κι αυτό...Τώρα που το σκεφτομαι, DivX βλέπω μόνο στη δευτερη TV, στην κρεβατοκαμμαρα. Εκει το LG που έχω μιά χαρά κανει τη δουλεια του. Παω για Panny BD60 λοιπον.

Εγώ δοκίμασα και έγραψα DivX σε DVD-RW και DVD+RW και το BD60 δεν τα έπαιξε,σε DVD-R που είχα γραμμένα με DivX τα παίζει κανονικά.
Εξωτερικούς υπότιτλους βέβαια δεν μπόρεσα να παίξω με το BD60 .

Εγώ πάντως είμαι μεταξύ Pioneer 52 ή 320 και Sony 760.
Έχω mediaplayer άρα δεν ενδιαφέρομαι για τα “περίεργα" formats, αλλά πιο πολύ για την εικόνα και τον ήχο.

Kαλυτερα PS3 (κοστος τηλεχειριστηριου 20e περιπου) για games + BLUE RAY + 3D COMBATIBLE( θα χρειασθει καταλληλη οθονη βεβαια)!