Εγώ δεν έχω λεφτά![]()
Λοιπόν, για να τελειώνει η ιστορία:
Όταν έχετε συγκεκριμένες προτάσεις για τη λειτουργία του forum, του τύπου "δεν θέλω να υπάρχουν άσχετες αγγελίες", υπάρχει η κατηγορία των προτάσεων.
Όταν δεν σας αρέσει η γενικότερη εικόνα μιας κατηγορίας, μη συμμετέχετε στα κατ' εσάς μη ποιοτικά θέματα και ανεβάστε άλλα που θεωρείτε ποιοτικά.
Αλλά το να επαναλαμβάνετε την συμπεριφορά που δεν σας αρέσει με ακραίο τρόπο με στόχο τον εντυπωσιασμό, τον έλεγχο αντανακλαστικών και διάφορα άλλα αποτελεί αλαζονική στάση υπέρτατου κριτή που άλλοτε προσβάλλει μέλη του forum, άλλοτε τα κατηγορεί και πάντα χλευάζει τη διαχείριση, την οποία αποπειράται να υποκαταστήσει.
Kosh, δεν θα υπάρξει άλλη προειδοποίηση.
Ναθαναηλ ΙΜΗΟ παντα
το να ανοιξει καποιος θεμα για να κανει crash test σε Διαχειριστες και συστημα ειναι το λιγοτερο υποτιμητικο
δεν είμαστε ουτε αυτοκίνητα, ουτε καρτες γραφικων, ουτε υλικα, για να υποβαλλόμαστε σε crash test και αστοχια υλικων
τωρα αν δεν το καταλαβαινεις τι να πω? τουλαχιστον εσυ εχεις την δυνατοτητα λογω φιλικων σου σχεσεων με Διαχειριστες να απευθυνεις να προτεινεις και να κουβεντιαζεις θεματα του Φορουμ μας χωρις να χρειαζεται η διαδικασια που ακολουθησες και την οποια φοβαμαι οτι αν ακολουθησουν ακομη 20 -30 μελη τοτε θα εχουμε θεμα
ΥΓ ούτε εμένα με αρέσει ο τρόπος σου Kosh ...
Το κινητρο που για σενα φανταζει σαν εντυπωσιασμος εγω μεσα μου το εννοω σαν ενδιαφερον για την εικονα του φορουμ.
Η συμπεριφορα που εσυ περιγραφεις σαν αλαζονικη, κριτικη και χλευαστικη ειναι το στυλ μου μην σε ξενιζει.Ειναι η ιδια που πολλες φορες υποστηριξε το φορουμ , τα μελη του αλλα οχι τις προσωπικες εμπαθειες που μπαινουν αναμεσα μας. Αλλες φορες την βρηκες ενδιαφερουσα και με καλα κινητρα τωρα την κατεταξες στους ενοχλητικους.
Δεν πειραζει καλο ειναι να ακουγεται και καμμια αλλη γνωμη εδω μεσα ακομα και αν δεν ειναι σαν τις αλλες.
Σε ευχαριστω για την προειδοποιηση ελπιζω και για τους διαχειριστες να υπαρχει καποιος μηχανισμος προειδοποιησης στο επομενο καταστατικο μιας και οι χαρακτηρισμοι που εκτοξευεις ειναι ακρως υποτιμητικοι για τον συνομιλητη σου και δεν σε τιμουν καθολου κατα την αποψη μου.
Δεν αμφισβήτησα τις καλές σου προθέσεις. Αυτές τις ξέρω καλά και ξέρεις και εσύ ότι τις ξέρω. Όπως ξέρεις ότι δεν έχω κανένα πρόβλημα να ακούγονται άλλες απόψεις από τη δική μου, και εξακολουθώ να βρίσκω ενδιαφέρουσες τις δικές σου.
Το πρόβλημα είναι με την μέθοδο που επιλέγεις να θίξεις ένα πρόβλημα - δηλαδή αναπαράγοντάς το υπέρμετρα. Πρόσεξε λοιπόν τι συνέπειες έχει αυτό:
1. Προσβάλλονται μέλη των οποίων τη συμπεριφορά ουσιαστικά γελοιοποιείς.
2. Προκαλείς άλλα μέλη να σε προσβάλλουν (Αλήθεια, τι πρέπει να κάνει η διαχείριση όταν ο μεν προσβάλλει, αλλά ο δε δεν προσβάλλεται; ).
3. Το θέμα εύκολα οδηγείται σε αντιπαράθεση μεταξύ των μεν και των δε.
4. Οι διαστάσεις που παίρνει το θέμα συχνά είναι δυσανάλογες της σημασίας του.
5. Προσβάλλεις και τη Διαχείριση, υπονοώντας ότι μόΰ3u03BF ακραία περιστατικά την ενεργοποιούν.
6. Ενίοτε κάνεις και λάθη (καταλαβαίνεις σε τι αναφέρομαι).
Παρά ταύτα, υπεραμύνεσαι αυτής της τακτικής, μιλώντας στο παρόν θέμα για έλεγχο αντανακλαστικών και επομένως θέτοντας τον εαυτό σου κριτή των υπολοίπων. Με συγχωρείς, αλλά κάπου εδώ με υποχρεώνεις να εξηγήσω κάποια πράγματα που θα έπρεπε να είναι προφανή σε μέλη με τη δική σου συμμετοχή. Κάποια πράγματα δεν μπορούν να δικαιολογηθούν από το προσωπικό στυλ.
Αν εξακολουθείς να θεωρείς τα παραπάνω χαρακτηρισμούς και κατατάξεις, λυπάμαι.
Λευτερη οι μεθοδοι που χρησιμοποιω μπορει να ειναι τυποις παρατυποι αλλα προσπαθω αν μη τι αλλο ουτε να στεναχωρω τους υπευθυνους αλλα ουτε και να προσβαλλω.
Παιδιά με συγχωρείτε που επεμβαίνω... αλλά επι 8 σελίδες λέτε τα ίδια πράγματα... Δεν το σταματάμε πια???!!!!!!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.