Eπιλεκτικο η αντικειμενικο κλειδωμα αγγελιας ?

αυτό προσπαθούμε να κάνουμε Γιάννη, ακόμα και αυτοί που "φαινομενικά" θεωρούνται ταραξίες !!!!!!

Λοιπόν, για να τελειώνει η ιστορία:
Όταν έχετε συγκεκριμένες προτάσεις για τη λειτουργία του forum, του τύπου "δεν θέλω να υπάρχουν άσχετες αγγελίες", υπάρχει η κατηγορία των προτάσεων.
Όταν δεν σας αρέσει η γενικότερη εικόνα μιας κατηγορίας, μη συμμετέχετε στα κατ' εσάς μη ποιοτικά θέματα και ανεβάστε άλλα που θεωρείτε ποιοτικά.
Όταν έχετε υποψίες ότι κάποιο μέλος γράφει με δύο λογαριασμούς, επικοινωνήστε με τη διαχείριση.

Αλλά το να επαναλαμβάνετε την συμπεριφορά που δεν σας αρέσει με ακραίο τρόπο με στόχο τον εντυπωσιασμό, τον έλεγχο αντανακλαστικών και διάφορα άλλα αποτελεί αλαζονική στάση υπέρτατου κριτή που άλλοτε προσβάλλει μέλη του forum, άλλοτε τα κατηγορεί και πάντα χλευάζει τη διαχείριση, την οποία αποπειράται να υποκαταστήσει.

Kosh, δεν θα υπάρξει άλλη προειδοποίηση.

Εγω εβαλα αγγελια για να πουλησω σπιτι αλλα δεν μου την εσβησε κανεις μαλλον γιατι τελικα το θεμα δεν ειναι τι πουλας η γιατι εκδηλωνεις ενδιαφερον αλλα αν αυτο το κανεις με προθεση αστεισμου,ελεγχου των οριων των διαχειριστων η και ως αποτελεσμα μιας κοντρας που υποβοσκει εδω και καιρο...

Διαβάζοντας το όλο θέμα είδα σε 2-3 ποστ υποδείξεις στην θεματολογία της συνέλευσης των μελών. Μιας και πολύ πιθανό τα μέλη που ήδη υπάρχουν να μην θεωρούν ότι πρέπει να γίνει θέμα και ότι υπάρχουν σοβαρότερα θέματα προς συζήτηση γιατί αντί για υποδείξεις προς τα μέλη δεν γινόσαστε και εσείς μέλη να φέρετε ότι θέμα θέλετε προς συζήτηση και να συνεισφέρετε στην βελτίωση του φορουμ?

Re: Απάντηση: Eπιλεκτικο η αντικειμενικο κλειδωμα αγγελιας ?

Λοιπόν, για να τελειώνει η ιστορία:
Όταν έχετε συγκεκριμένες προτάσεις για τη λειτουργία του forum, του τύπου "δεν θέλω να υπάρχουν άσχετες αγγελίες", υπάρχει η κατηγορία των προτάσεων.

Στις προτασεις το ανεβασα το θεμα.....

Όταν δεν σας αρέσει η γενικότερη εικόνα μιας κατηγορίας, μη συμμετέχετε στα κατ' εσάς μη ποιοτικά θέματα και ανεβάστε άλλα που θεωρείτε ποιοτικά.

Δεν εχει να κανει με ποιοτητα η μη, εχει να κανει με την εικονα του φορουμ και την τηρηση των κανονισμων απο ολους μας

Αλλά το να επαναλαμβάνετε την συμπεριφορά που δεν σας αρέσει με ακραίο τρόπο με στόχο τον εντυπωσιασμό, τον έλεγχο αντανακλαστικών και διάφορα άλλα αποτελεί αλαζονική στάση υπέρτατου κριτή που άλλοτε προσβάλλει μέλη του forum, άλλοτε τα κατηγορεί και πάντα χλευάζει τη διαχείριση, την οποία αποπειράται να υποκαταστήσει.

Kosh, δεν θα υπάρξει άλλη προειδοποίηση.

Το κινητρο που για σενα φανταζει σαν εντυπωσιασμος εγω μεσα μου το εννοω σαν ενδιαφερον για την εικονα του φορουμ.
Η συμπεριφορα που εσυ περιγραφεις σαν αλαζονικη, κριτικη και χλευαστικη ειναι το στυλ μου μην σε ξενιζει.Ειναι η ιδια που πολλες φορες υποστηριξε το φορουμ , τα μελη του αλλα οχι τις προσωπικες εμπαθειες που μπαινουν αναμεσα μας. Αλλες φορες την βρηκες ενδιαφερουσα και με καλα κινητρα τωρα την κατεταξες στους ενοχλητικους.
Δεν πειραζει καλο ειναι να ακουγεται και καμμια αλλη γνωμη εδω μεσα ακομα και αν δεν ειναι σαν τις αλλες.

Σε ευχαριστω για την προειδοποιηση ελπιζω και για τους διαχειριστες να υπαρχει καποιος μηχανισμος προειδοποιησης στο επομενο καταστατικο μιας και οι χαρακτηρισμοι που εκτοξευεις ειναι ακρως υποτιμητικοι για τον συνομιλητη σου και δεν σε τιμουν καθολου κατα την αποψη μου.

Ναθαναηλ ΙΜΗΟ παντα

το να ανοιξει καποιος θεμα για να κανει crash test σε Διαχειριστες και συστημα ειναι το λιγοτερο υποτιμητικο

δεν είμαστε ουτε αυτοκίνητα, ουτε καρτες γραφικων, ουτε υλικα, για να υποβαλλόμαστε σε crash test και αστοχια υλικων

τωρα αν δεν το καταλαβαινεις τι να πω? τουλαχιστον εσυ εχεις την δυνατοτητα λογω φιλικων σου σχεσεων με Διαχειριστες να απευθυνεις να προτεινεις και να κουβεντιαζεις θεματα του Φορουμ μας χωρις να χρειαζεται η διαδικασια που ακολουθησες και την οποια φοβαμαι οτι αν ακολουθησουν ακομη 20 -30 μελη τοτε θα εχουμε θεμα

Να πω μία ιστορία ;

Κάποτε υπήρχε ένα κράτος ...
Σε αυτό το κράτος λειτουργούσαν όλα ωραία και καλά , οι διαχειριστές δε ήταν πολύ χαλαροί και ορεξάτοι και πρόθυμοι ...
Ηρθε ένας κάτοικος και άρχισε να σκάβει στη μέση ενός δρόμου
σταματάνε μερικοί , "τι έχεις" του λένε; λέει ο άλλος ψάχνω για θησαυρό
και άρχισαν κάποιοι να σκάβουν μαζί του
Οι διαχειριστές δεν είχαν κάποιο πρόβλημα , το άφησαν ως έχει ...
Μετά από λίγο καιρό τους λέει , "σας έκανα πλάκα , δεν υπάρχει θησαυρός"
Οι διαχειριστές δεν θέλησαν καν να τον τιμωρήσουν και σκέφτηκαν "θα ξεχαστεί" , οπότε καλύψαν την τρύπα
Ελα όμως που αυτός ο ένας άρχισε να λέει " και άλλοι σκάβουν στους δρόμους και δημιουργούν προβλήματα , γιατί δεν τους σταματάτε ; "
Τότε οι διαχειριστές άρχισαν να είναι πιο σκληροί
και ο κόσμος να εγκαταλείπει ...
Στο τέλος είπε ο πιο ανόητος του κράτους " γιατί δεν πετάξαμε τον μ.λ.κ. αμέσως ; και τον αφήσαμε να μας χαλάσει την ομορφιά και την γοητεία του τόπου μας ; "

ΥΓ ούτε εμένα με αρέσει ο τρόπος σου Kosh ...

Ναθαναηλ ΙΜΗΟ παντα

το να ανοιξει καποιος θεμα για να κανει crash test σε Διαχειριστες και συστημα ειναι το λιγοτερο υποτιμητικο

δεν είμαστε ουτε αυτοκίνητα, ουτε καρτες γραφικων, ουτε υλικα, για να υποβαλλόμαστε σε crash test και αστοχια υλικων

τωρα αν δεν το καταλαβαινεις τι να πω? τουλαχιστον εσυ εχεις την δυνατοτητα λογω φιλικων σου σχεσεων με Διαχειριστες να απευθυνεις να προτεινεις και να κουβεντιαζεις θεματα του Φορουμ μας χωρις να χρειαζεται η διαδικασια που ακολουθησες και την οποια φοβαμαι οτι αν ακολουθησουν ακομη 20 -30 μελη τοτε θα εχουμε θεμα

H διαδικασια η crashtest οπως ονομαζεις Λαρρυ δεν εγινε ουτε για να ανακατεψει ουτε για να προκαλεσει......αυτο ειναι κατι που οσοι με ξερουν αν μη τι αλλο το καταλαβαινουν.
Ουτε καν ασπαζομαι τον ορο τεστ....εγινε για να προβληματισει.

Αυτο ειναι κατι που ειτε το καταλαβαινει ο οποιος καλοπιστος ειτε οχι......

Αν δεν το καταλαβαινει η αν δεν θελει ,ψαχνει ανεμομυλους και πολεμους με την διαχειριση για την οποια εχω εκφραστει σε παρα πολλα νηματα για την γενικη κατευθυνση της θετικα.

Re: Απάντηση: Eπιλεκτικο η αντικειμενικο κλειδωμα αγγελιας ?

ΥΓ ούτε εμένα με αρέσει ο τρόπος σου Kosh ...

Δεν σε κατηγορω γι'αυτο Νικο.
Ουτε εμενα μου αρεσουν καποια πραγματα οπως και σε πολλους εδω μεσα.
Ψαχνω ομως να βρω τον λιγοτερο προβληματικο τροπο να το εκφρασω για να μην πληγωσω το χωρο. Αν καποιοι τον εκλαμβανουν τελειως αντιθετα δεν ξερω πραγματικα πως να τους το εξηγησω.

Ειμαστε πολυ διαφορετικοι φαινεται.

Δυστυχώς, μερικοί σκοπίμως αποφεύγουν να δουν την ουσία του πράγματος και κοιτάν κάποια "τυπικά" και "τυπολατρικά".
Γράφτηκαν αρκετά εδώ μέσα και μόνο καλό έκανε (τουλάχιστον σε μένα) το άνοιγμα αυτού του τόπικ.
Και μην ξεχνάμε, η καλοπροαίρετη κριτική, όσο σκληρή κι αν είναι μόνο καλό κάνει.
Αντίθετα το να εθελοτυφλούμε, το να κάνουμε διαχωρισμούς μελών ανάλογα με την "ιδιότητα" τους, το να κατηγορούμε άδικα κάποια μέλη ότι θέλουν το κακό του φόρουμ και να το παίζουμε τιμητές της καλής λειτουργίας του φόρουμ, μόνο κακό κάνει.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Eπιλεκτικο η αντικειμενικο κλειδωμα αγγελιας ?

Το κινητρο που για σενα φανταζει σαν εντυπωσιασμος εγω μεσα μου το εννοω σαν ενδιαφερον για την εικονα του φορουμ.
Η συμπεριφορα που εσυ περιγραφεις σαν αλαζονικη, κριτικη και χλευαστικη ειναι το στυλ μου μην σε ξενιζει.Ειναι η ιδια που πολλες φορες υποστηριξε το φορουμ , τα μελη του αλλα οχι τις προσωπικες εμπαθειες που μπαινουν αναμεσα μας. Αλλες φορες την βρηκες ενδιαφερουσα και με καλα κινητρα τωρα την κατεταξες στους ενοχλητικους.
Δεν πειραζει καλο ειναι να ακουγεται και καμμια αλλη γνωμη εδω μεσα ακομα και αν δεν ειναι σαν τις αλλες.

Σε ευχαριστω για την προειδοποιηση ελπιζω και για τους διαχειριστες να υπαρχει καποιος μηχανισμος προειδοποιησης στο επομενο καταστατικο μιας και οι χαρακτηρισμοι που εκτοξευεις ειναι ακρως υποτιμητικοι για τον συνομιλητη σου και δεν σε τιμουν καθολου κατα την αποψη μου.

Δεν αμφισβήτησα τις καλές σου προθέσεις. Αυτές τις ξέρω καλά και ξέρεις και εσύ ότι τις ξέρω. Όπως ξέρεις ότι δεν έχω κανένα πρόβλημα να ακούγονται άλλες απόψεις από τη δική μου, και εξακολουθώ να βρίσκω ενδιαφέρουσες τις δικές σου.

Το πρόβλημα είναι με την μέθοδο που επιλέγεις να θίξεις ένα πρόβλημα - δηλαδή αναπαράγοντάς το υπέρμετρα. Πρόσεξε λοιπόν τι συνέπειες έχει αυτό:
1. Προσβάλλονται μέλη των οποίων τη συμπεριφορά ουσιαστικά γελοιοποιείς.
2. Προκαλείς άλλα μέλη να σε προσβάλλουν (Αλήθεια, τι πρέπει να κάνει η διαχείριση όταν ο μεν προσβάλλει, αλλά ο δε δεν προσβάλλεται; ).
3. Το θέμα εύκολα οδηγείται σε αντιπαράθεση μεταξύ των μεν και των δε.
4. Οι διαστάσεις που παίρνει το θέμα συχνά είναι δυσανάλογες της σημασίας του.
5. Προσβάλλεις και τη Διαχείριση, υπονοώντας ότι μόνο ακραία περιστατικά την ενεργοποιούν.
6. Ενίοτε κάνεις και λάθη (καταλαβαίνεις σε τι αναφέρομαι).

Παρά ταύτα, υπεραμύνεσαι αυτής της τακτικής, μιλώντας στο παρόν θέμα για έλεγχο αντανακλαστικών και επομένως θέτοντας τον εαυτό σου κριτή των υπολοίπων. Με συγχωρείς, αλλά κάπου εδώ με υποχρεώνεις να εξηγήσω κάποια πράγματα που θα έπρεπε να είναι προφανή σε μέλη με τη δική σου συμμετοχή. Κάποια πράγματα δεν μπορούν να δικαιολογηθούν από το προσωπικό στυλ.

Αν εξακολουθείς να θεωρείς τα παραπάνω χαρακτηρισμούς και κατατάξεις, λυπάμαι.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Eπιλεκτικο η αντικειμενικο κλειδωμα αγγελιας ?

Δεν αμφισβήτησα τις καλές σου προθέσεις. Αυτές τις ξέρω καλά και ξέρεις και εσύ ότι τις ξέρω. Όπως ξέρεις ότι δεν έχω κανένα πρόβλημα να ακούγονται άλλες απόψεις από τη δική μου, και εξακολουθώ να βρίσκω ενδιαφέρουσες τις δικές σου.

Το πρόβλημα είναι με την μέθοδο που επιλέγεις να θίξεις ένα πρόβλημα - δηλαδή αναπαράγοντάς το υπέρμετρα. Πρόσεξε λοιπόν τι συνέπειες έχει αυτό:
1. Προσβάλλονται μέλη των οποίων τη συμπεριφορά ουσιαστικά γελοιοποιείς.
2. Προκαλείς άλλα μέλη να σε προσβάλλουν (Αλήθεια, τι πρέπει να κάνει η διαχείριση όταν ο μεν προσβάλλει, αλλά ο δε δεν προσβάλλεται; ).
3. Το θέμα εύκολα οδηγείται σε αντιπαράθεση μεταξύ των μεν και των δε.
4. Οι διαστάσεις που παίρνει το θέμα συχνά είναι δυσανάλογες της σημασίας του.
5. Προσβάλλεις και τη Διαχείριση, υπονοώντας ότι μόΰ3u03BF ακραία περιστατικά την ενεργοποιούν.
6. Ενίοτε κάνεις και λάθη (καταλαβαίνεις σε τι αναφέρομαι).

Παρά ταύτα, υπεραμύνεσαι αυτής της τακτικής, μιλώντας στο παρόν θέμα για έλεγχο αντανακλαστικών και επομένως θέτοντας τον εαυτό σου κριτή των υπολοίπων. Με συγχωρείς, αλλά κάπου εδώ με υποχρεώνεις να εξηγήσω κάποια πράγματα που θα έπρεπε να είναι προφανή σε μέλη με τη δική σου συμμετοχή. Κάποια πράγματα δεν μπορούν να δικαιολογηθούν από το προσωπικό στυλ.

Αν εξακολουθείς να θεωρείς τα παραπάνω χαρακτηρισμούς και κατατάξεις, λυπάμαι.

Λευτερη οι μεθοδοι που χρησιμοποιω μπορει να ειναι τυποις παρατυποι αλλα προσπαθω αν μη τι αλλο ουτε να στεναχωρω τους υπευθυνους αλλα ουτε και να προσβαλλω.
Πως γινεται και παντα καταληγουμε οτι ολα ξεκινουν απο την βουληση μου να σας αποδειξω οτι δεν κανετε καλα την δουλεια σας δεν το καταλαβαινω.
Η ειστε πολυ ευθικτοι καποιοι η αυτη ειναι η μονιμη αμυνα σας η εγω δεν μπορω να προβλεψω σωστα τις αντιδρασεις. (υπηρξε φυσικα περιπτωση που ευθεως εθιξα την ικανοτητα διαχειριστη και μιλω για την Αννα.)

1.Για τον Γιαννη δεν υπαρχει καμμια βουληση γελοιοποιησης. Απλα περιμενω απο τα παιδια που ειναι πιο παλια και νοιαζονται αποδεδειγμενα περισσοτερο απο εμενα την εικονα του φορουμ να ειναι πιο υπευθυνα.
2. Δεν θυμαμαι να προκαλεσα καποιον στο νημα να με προσβαλλει.Ισα ισα που αρχισα τον συλλογισμο μου ζητωντας συγνωμη απο τα παιδια που μου απαντησαν σοβαρα και εξηγωντας αμεσα γιατι προεβην στην κινηση αυτη.
Τωρα αν καποιος θελει ντε και καλα να τσακωθει θα το κανει ακομα και το πατερ ημων να απαγγειλω.
Και κανεις λαθος για το αν προσβληθηκα.....ο οτι δεν διαμαρτυρηθηκα δεν σημαινει οτι ειμαι χοντροπετσος....απλα ανοιξα το νημα να συζητησουμε κατι και οχι για να αρπαχτουμε.....και απαντω στους χαρακτηρισμους αυτων που σεβομαι κυριως και οχι σε γραφικες τοποθετησεις.
3.Δικιο εχεις σε αυτο αλλα το προηγουμενο παραδειγμα συζητησης για τις αγγελιες δεν εδειξε κατι τετοιο. Και παντα πιστευω οτι θα υπαρξει ωριμοτητα κατ'αρχην και οχι πολεμος.
4. Ολες οι συζητησεις περι του φορουμ αν τις δεις απ'εξω φυσικα και ειναι ασημαντες μπροστα σε αλλα θεματα της ιδιας της ζωης μας .Ακομα καιτα χομπυ μας αυτα καθαυτα ασημαντα ειναι....ασχολουμαστε ομως.
5. Αυτο ειναι ενα θεμα που τεινει να γινεται καθε φορα.
Εχω ξαναδηλωσει οτι οι διαχειριστες ειναι ανθρωποι οχι Η/Υ και διαθετουν τον χρονο τους χωρις ανταμοιβη για να κανουν τον χωρο μας πιο προσιτο και πιο ελκυστικο. Αυτο ομως δεν πρεπει να μας απαγορευει να συζητουμε οτι μας απασχολει οσον αφορα την εικονα μας. Φυσικα τα μελη του σωματειου ειναι αρκουντως υπευθυνα και θεματα σαν αυτα θα συζητησετε η ψηφισετε σε επομενη συνελευση σας αλλα στο κατω κατω κι εμεις σαν απλα μελη εχουμε βαλει ενα λιθαρακι στο κτηριο δεν βρισκεις???

Και ενα τελευταιο...δεν αμυνομαι καμμιας τακτικης....προσπαθω να εξηγησω τον συλλογισμο μου. Λαθη κανουμε ολοι κι εγω κι εσυ και ολοι μας οπως ξερεις. Αν ομως φτασουμε σε καποιο επιπεδο συννενοησης και βουλησης για επικοινωνια ισως να αποφευγονται τα αρπαγματα......καλη θεληση χρειαζεται κατα την γνωμη μου παντα.

Last edited:
Λευτερη οι μεθοδοι που χρησιμοποιω μπορει να ειναι τυποις παρατυποι αλλα προσπαθω αν μη τι αλλο ουτε να στεναχωρω τους υπευθυνους αλλα ουτε και να προσβαλλω.

Ακριβώς για αυτό και η προειδοποίηση: επειδή το αποτέλεσμα που φέρνεις δεν συμφωνεί με την πρόθεση. Υπόψη, αυτά που σου επισημαίνω έγιναν σε άλλα threads. Σε αυτό εδώ απλώς επιβεβαίωσες ότι δεν έχεις συνειδητοποιήσει τις συνέπειες. Και ξέρεις, θα στεκόταν μια χαρά ως θέμα συζήτησης, να μη σου πω ακόμα καλύτερα, αν δεν είχες ανεβάσει το θέμα με το καζανάκι. Θα ασχολούμασταν με τον (χρήσιμο) προβληματισμό σου, όχι με τα αντανακλαστικά των μελών ή την ευθιξία της διαχείρισης.

Παιδιά με συγχωρείτε που επεμβαίνω... αλλά επι 8 σελίδες λέτε τα ίδια πράγματα... Δεν το σταματάμε πια???!!!!!!

Σε υποχρέωσε κάποιος να τα διαβάσεις?????