Προσοχή με τη θερμοκόλλα, υπάρχουν σωληνάρια σιλικονούχα που δεν είναι καλοί μονωτές, ψιλοαγώγιμα. Μέτρα πρώτα το σωληνάριο με το πολύμετρο να δεις αν δείχνει αντίσταση.
Φιλε Νικο δεν το ηξερα αυτο!
Θα το ελεγξω σιγουρα πριν βαλω. Σε ευχαριστω πολυ!
Προσοχή με τη θερμοκόλλα, υπάρχουν σωληνάρια σιλικονούχα που δεν είναι καλοί μονωτές, ψιλοαγώγιμα. Μέτρα πρώτα το σωληνάριο με το πολύμετρο να δεις αν δείχνει αντίσταση.
Υπαρχουν και πολλες λυσεις σε diy για αυτο που λες φιλε Γιαννη. Ενας φιλος μαλιστα χρησιμοποιει μονο ενα κουμπι και εναλλασει τις πηγες στη σειρα. Αν θελεις μπορω να τον ρωτησω και λεπτομερειες.
Παρεπιπτοντως εβαλα και 6 led στη σειρα, ετσι ωστε να ξερω ποια εισοδος παιζει καθε φορα.
Μονο που μου βγηκαν πολυ φωτεινα ρε γμτ...
Αν μεγαλωσω την αντισταση (με ενα τριμερ λ.χ. για να μπορω να παιξω μεχρι το επιθυμητο οριο) θα πεσει η φωτεινοτητα τους? Η να παω για αλλα led?
Εγώ είχα πάρει ένα τέτοιο: http://cgi.ebay.com/ALPS-Motorized-volume-4-in-remote-control-Potentiometer_W0QQitemZ270543735536QQcmdZViewItemQQptZVintage_Electronics_R2?hash=item3efda9caf0
Volume + input selector, με IR τηλεχειρισμό και rotary encoder. Έρχεται και με Alps pot..
Τον βλέπω ακριβώς ίδιο με του ebay.. μα ακριβώς ίδιο.
Δουλεύει μια χαρά.
Έχω αντικαταστήσει το Alps του με καλύτερο Alps, και έχω στο πλάνο να το ενσωματώσω σε έναν προενισχυτή που έχω στα σκαριά εδώ και έναν χρόνο.. (κολλημένο project).
Έχει κάποια undocumented features, π.χ. μειώνει μόνο του την ένταση ενώ κάνει switch ανάμεσα στις πηγές, και μετά την αυξάνει, ή στο power on μειώνει την ένταση πριν ενεργοποιήσει την είσοδο, κτλ.
Σε κάποιους θα αρέσουν αυτά τα features, σε κάποιους όχι. Πάντως δεν μπορούν να απενεργοποιηθούν. Εγώ π.χ. θα ήθελα άμεση αλλαγή στις πηγές, για δοκιμές Α/Β.
Το τηλεχειριστήριο είναι ελαφρώς της πλάκας, αλλά μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για να εκπαιδεύσεις ένα καλύτερο.
απλα ο Γαλλος εχει ποιο καλη ανταποκριση στις παραγγελεις εχω κανει αρκετες αγορες απο αυτον ειναι πολυ καλος
Παίδες, τί χρήση έχει αυτό?
Η ένταση προφανώς είναι παθητική και πέραν του dac γιά ποιές εισόδους μπορούμε να μιλήσουμε?
πχ dvd ή tuner και πάλι μετά από αυτές παθητικό ποτ?
stelakis1 αυτό που μου αρέσει είναι ότι το έχεις φτιάξει για 'ειδική αποστολή', κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σου.
stelakis επειδη με βλεπω να ακολουθω το παραδειγμα σου γιατι το βλεπω ποιο σωστο και καλο για τις αναγκες μου, μπορεις να μου πεις ποσο πηγαν τα ρελεδακια και οι βασεις? Θα σου ηταν κοπος να περιγραψεις την συνδεσμολογια? Για 2 ζευγαρια εισοδους τι πρεπει να αλλαξει?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.