Μα στα review το λένε συγκεκριμένα για αυτό το μοντέλο ότι παραέχει θέμα...
Όμως αρχίζω και δεν πιστεύω τα review...
Εξηγούμαι:
Πήγα σε πολυκατάστημα που είχε πολλά από τα τωρινά καλά μοντέλα. Samsung B8000-7000-6000 σε 46 και 55 το πρώτο, LE46Β650, W5500, πολλές LG, μερικές ακόμα Sony και...........μια Panasonic 46G10! Λοιπόν, έπαθα πλάκα με την G10!!!
Καταρχάς οι μικρές LED της Samsung παίζανε ένα τραγικό RF σήμα από διακλαδωτή με εικόνα λες και ήτανε από VHS κασέτα 10ετίας. Μόνο design είδα εκεί που οκ, είναι κορυφαιο. Αλλά οι LE46Β650 και η UE55B8000 παίζανε από BluRay με component καλώδιο. Επίσης η G10 έπαιζε από BR με DVI.
Λοιπόν, στην G10 έπαιζε ένα DVD με ράλυ Ντακάρ και μετά ποδόσφαιρο. Εντάξει, μου έφυγε το σαγόνι........ Δεν υπήρχε αυτή η εικόνα!!! Προσωπικά μου άρεσε πάρα πολύ.... Λεπτομέρεια, ΧΡΩΜΑΤΑ, ζωντάνια!!!
Αντίθετα στις LCD ναι μεν η εικόνα ήταν πολύ καλή αλλά δεν με έπεισε σε σχέση με την G10. Και όταν λέμε πολύ καλή το εννοούμε, απλά φαινόταν όμως σαν να ήταν 1-2 γενιές πίσω σε σχέση με την G10.
Τόσο τραγική η διαφορά ρε παιδιά μιας καλής plasma και μιας καλής LCD? Ή μήπως ήταν η διαφορά στο περιεχόμενο (υπόψιν ότι το BR που έπαιζε στις Samsung ήταν promo της Samsung και δεν νομίζω ότι θα έβαζαν εκεί ότι να'ναι) και στο DVI αντί του component?
Από την άλλη η εικόνα που είδα στην G10 με κάλυπτε τόσο πολύ που δεν με πολυνοιάζει αν υπάρχει κάτι εφάμιλο ή καλύτερο! Πόσο μάλλον για την 50V10 που με παίρνει οικονομικά να αγοράσω!!!
Τι λέτε οι εμπειρότεροι? Να παραμερίσω design (που στις Panasonic είναι 2-3 γενιές πίσω) και να πάρω καμιά V10?!?
(με αυτή την εικόνα που είδα, κίνδυνοι burn in, κατανάλωση και λοιπά μειονεκτήματα των plasma δεν με ενδιαφέρουν καν!)
Υπάρχει βέβαια και το HI-END SHOW 2009 που αν δεν κάνω λάθος εκεί θα είναι μαζεμένα όλα τα καλά μοντέλα και (υποθέτω) σωστά συνδεδεμένα κτλ.....
Για ποιό πολυκατάστημα μιλάς φίλε μου...??
Συνήθως αυτά θυμίζουν φωτεινή αίθουσα χορού των Βερσαλιών, όπου εκεί οι plasma απλά δεν .....