Επιλογή AV με συγκεκριμένες διαστάσεις

θεωρεις τον denon 3808 υπερτιμημενο? στα 1500 περιπου
δεν νομιζω οτι ειναι
δεν ειναι και τσαμπα βεβαια
μου αρεσουν τα b&w και νομιζω θα στα παει καλα
παρε ομως και ενα ανεμιστηρα

καλος ο DENON και μπορεις να τον βρεις και φτηνοτερο, καπου εδω η στο αλλο σαιτ πουλιοταν ενας πιονερης 70 λξ καινουργιος 1200 για ριξε μια ματια

Φιλε djx33 πραγματι το ραφι αν ειναι αυτο στην φωτο ειναι πολυ ωραιο ντιζαινατο κ απεριτο,κριμα να μην το χρησιμοποιησεις αλλα γιατι δεν βαζεις τον υποψηφιο ενισχυτη στο πανω ραφι να χεις οσο αερα θες,κ να διαλεξεις οτι ενισχυτη θες.

Re: Απάντηση: Επιλογή AV με συγκεκριμένες διαστάσεις

Φιλε djx33 πραγματι το ραφι αν ειναι αυτο στην φωτο ειναι πολυ ωραιο ντιζαινατο κ απεριτο,κριμα να μην το χρησιμοποιησεις αλλα γιατι δεν βαζεις τον υποψηφιο ενισχυτη στο πανω ραφι να χεις οσο αερα θες,κ να διαλεξεις οτι ενισχυτη θες.
Πάνω-πάνω είναι η tv (52")!
Στο πρώτο ράφι είναι το dvd-r κ το κεντρικό και στο δεύτερο ράφι (το κάτω-κάτω) είναι το ps3 κ ο παλιός av.

Κι εγώ έπαθα πλάκα μόλις το είδα το έπιπλο. Και είναι αρκετά φτηνό (290ε). Μάλιστα είπα στην αντιπροσωπεία εδώ να μου προσθεσει χωνευτά ροδάκια για να το γυρνάω π.χ. στο μπαλκόνι για καμιά μπάλα κλπ. Από πίσω ο τοίχος απέχει πολύ (1μ), οπότε αερίζεται ο av.

Φαντάζομαι ότι θα δω μεγάλη διαφορά με τον καινούργιο ενισχυτή γιατί μου φαίνεται χαραμίζονται τα B&W με τον technics. Δηλ. θέλω να απογειωθεί τελείως ο ήχος γιατί αν είναι να έχω μικρή βελτίωση δεν είμαι διατεθειμένος να αλλάξω κ να ξοδευτώ... Είδωμεν...