Ωραία Πάνο,θα περιμένω!Ως ιδιώτης;
Ναι, ελευθερος επαγγελματίας.
Ωραία Πάνο,θα περιμένω!Ως ιδιώτης;
Απ οτι καταλαβαινω τελικα απ τ αμαξια ειναι να μην σου τυχει δεν εχει να κανει με κανενα Ιαπωνα, Κορεατη και Γερμανο απλα παμε βαση στατιστικης...
εχω αυτο το σταρλετ 1000αρι μοντελο 88 με πλατινες ..... πηγα 4 φορες Αμβουργο Γιαννενα το εχω εγω απο το 97 μεταχειρισμενο το ειχα παρει ΔΕΝ χαλαει ΔΕΝ σπαει ΔΕΝ μασαει......
το εχω στην Ελλαδα τα καλοκαιρια πηγαινουμε στη Μανη και ολη την Πελοπονησο διακοπες ....
τι να πω ;;;
Κακο Σκυλι τιποτα αλλο !!!
χιλιαρι και τι δεν εχει κουβαλησει και που δεν πηγε ..... τοσα χρονια εχω αλλαξει μονο Δυναμο και Μπαταρια ! :SFGSFGSF: :SFGSFGSF: :SFGSFGSF:
Ah, they don't make them anymore like they used to....
Προσωπικά δεν ξέρω ούτε 1 που να είχε σοβαρό θέμα με Hyundai ή Toyota , αντίθετα όσους ρωτάω με VW ή BMW το 80% λένε ότι είχαν διάφορα μηχανικά προβλήματα.
Σήμερα πχ. έβλεπα αυτή την έρευνα και στον πάτο είναι η BMW και η Audi...
Τώρα αν κάποιος διαλέγει αμάξι με κριτήριο να έχει το πιο όμορφο ταμπλό και ας υστερεί σε μηχανικά μέρη όπως τα VW σε σχέση με το Toyota , είναι θέμα προτεραιοτήτων.
Και τελειο και πολυ καλο να ηταν, αν δεν σου καθεται αισθητικα ενα αυτοκινητο , δεν το αγοραζεις. Βλεπε τα "χαλια" του honda civic. Αν και ειμαι hondακιας , πρεπει να εισαι τυφλος για να αγορασεις το 5θυρο. Οπως τυφλοι ηταν αυτοι που αγορασαν το megane πριν 20 χρονια με το εξωγήινο πισω τζαμι.αν υπήρχε 1 (ένα) αυτοκίνητο που να ήταν (όχι τέλειο) πολύ καλό, θα το έπαιρναν όλοι.
Εννοειται . Το βρισκεις πλεον σε ολο το vw groud και δεν ειναι premium χαρακτηριστικο. Αν και το αυτοματο της volvo δεν με "χαλασε" στο v40 T3.Vw για ένα και μόνο λόγο dsg
send from my nexus 5 using Tapatalk
Όλα έχουν αυτόματα αλλά δεν είναι σαν το dsg δεν ξέρω της Ford τι λέειΕννοειται . Το βρισκεις πλεον σε ολο το vw groud και δεν ειναι premium χαρακτηριστικο. Αν και το αυτοματο της volvo δεν με "χαλασε" στο v40 T3.
Θα σου πω σε λίγες ημέρες, μόλις έκλεισα σήμερα ένα από την leaseplan.
Όλα έχουν αυτόματα αλλά δεν είναι σαν το dsg δεν ξέρω της Ford τι λέει
Δεν ειναι της ford στο V40 T3. Ειναι volvo, εξελιξη του μεγαλυτερου αυτοματου της Volvo με κομμενες δυο ταχυτητες για μικροτερο μεγεθος για να μπαινει στα μικρα μοντελα της και με μικρους κινητηρες (1.5).
Επειδη η volvo ειχε κοινη πλατφορμα με την ford νομιζα το ειπες. Η volvo πλεον βαζει τα ιδια κιβωτια που εχει η toyota . Νομιζω απο την aisin. Απλα κρατησε την ιδια ονομασια "geartronic" νομιζω, ασχετα αν αλλαξε κιβωτιο.Όχι λεω και η Ford έχει ένα παρόμοιο dsg
ποιό είναι το κόστος συντήρησης ενός dsg7 ?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.