supersonic
Μέλος Σωματείου
- 17 June 2006
- 49,609
Βρε παιδιά...χαλι τι εννοείτε;Όντως χάλι.Μακρυά κι αλάργα τελικά.Κρίμα,ήταν πολλά υποσχόμενο πακέτο.
Εγώ βλέπω μια τυπική συμπεριφορά cvt
Βρε παιδιά...χαλι τι εννοείτε;Όντως χάλι.Μακρυά κι αλάργα τελικά.Κρίμα,ήταν πολλά υποσχόμενο πακέτο.
Βρε παιδιά...χαλι τι εννοείτε;
Εγώ βλέπω μια τυπική συμπεριφορά cvt
Αυτο ακριβως. Η τυπικη συμπεριφορα cvt ειναι απαραδεκτη. Το οτι δεν εμφανιζονται τα αρνητικα του σε διαδρομες πολης ειναι ανεξαρτητο με το οτι το αυτοκινητο χανει καθε χαρακτητα, ειδικα σε εκτος πολης διαδρομες, να θελεις να κανεις μια προσπεραση και να εχεις τον κινητηρα στις 6000σαλ.
πάντως δεν μπορείΠαιδιά τον ήχο στο βίντεο τον ακούσατε;Η καρδιά μου πόνεσε το μοτέρ.Ήρθε τις προάλλες φίλος έμπορος αυτοκινήτων απο το Βέλγιο,και με απέτρεψε σφόδρα απο το yaris.Για Κάτω Χώρες,μου είπε,είναι οκ,για Κρήτη θα είναι μαρτύριο.Στις ανηφόρες έχει σοβαρό θέμα,και επίσης μου τόνισε πως ο κύκλος atkinson τρώει τα άντερά του προκειμένου να πάρει μπροστά αυτόματα και να φορτίσει τις μπαταρίες.Τι να πω..
Δεν ξερω ποσο καλα ειναι τα σημερινα Hyundai i20/i30 αλλα το δικο μου Hyundai ειναι σκυλι κι οτι ανταλλακτικο εχω χρειαστει ειναι πολυ φθηνο...
Αν ειναι σκυλια και τα σημερινα i20/i30 τοτε θα αξιζει πολυ η diesel εκδοση τους...
δεν είναι απαραίτητο να κάνεις προσπέραση στις 6000.
Πολλές φορές, τις περισσότερες κάνεις πιό κάτω.
Προσωπικά τις προσπεράσεις τις κάνω +1000 έως 1500 πάνω από τη μέγιστη ροπή (εννοείται ότι ταξιδεύω συνήθως στη μέγιστη ροπή +500 περίπου.
Εννοείται υπάρχουν ροπές που βγαίνουν σε ευρύτερο φάσμα.
Το να κάνεις στις 6000 (δηλαδή στον κόφτη) είναι ακραία κατάσταση.
Και όταν είχα βενζίνη και είχα όριο εκεί (6000-6500) ποτέ δεν έκανα ή ξεκινούσα προσπέραση πάνω από τις 5000-5500.
Μπορείς άνετα να κρεμαστείς στην κρίσιμη στιγμή απο τον κόφτη.
Καλό είναι πάντα να έχουμε περιθώρια.
Οπότε θεωρώ το yaris στο βίντεο ΟΚ.
Αν θες να έχεις το 100% της ισχύος θα κάνεις δουλειά στον κόφτη και αυτό κάνει.
Αν το έκανες χειροκίνητα το ίδιο δεν θα ήταν?
Συγνώμη, σας αρέσει αυτό το πράγμα δηλαδή:
Καλό ή κακό για τη πόλη δεν ξέρω, αλλά αυτό το πράγμα είναι ένα χάλι. Και δεν το κάνουν για τίποτα περισσότερο από το μικρότερο κόστος σε σχέση με ένα κανονικό αυτόματο.
επίσης αν θες μέγιστη επιτάχυνση , επιταχύνεις με τις στροφές εκεί που είναι η μέγιστη ιπποδύναμη (δηλαδή ψηλά)
αν θες μέγιστη οικονομία, επιταχύνεις με τις στροφές στη μέγιστη ροπή, αυτό προσπαθεί να κάνει το υβριδικό,
αναβάζει ταχύτητα με σταθερές στροφές (όσο παίρνει) στη μέγιστη ροπή, μεταβάλλοντας τη σχέση αναλόγως πόσο δουλεύει ο ηλεκρτροκινητήρας, (δεν υπάρχει "ιμάντας cvt"),
αν όμως πατήσεις το γκάζι περισσότερο ή τέρμα, θα μπορέσει να δώσει περισσότερη επιτάχυνση με περισσότερες στροφές (=μεγαλύτερη ιπποδύναμη) ή ακόμη και τέρμα στροφές
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.