ΒΛΑΣΙΔΗΣ
AVClub Fanatic
To Cmax δεν έχει διαφορά στην οδική συμπεριφορά σε σχέση με τα υπόλοιπα, άλλωστε το focus πάντα είχε καλή οδική συμπεριφορά. Όλα έχουν νέους κινητήρες. Όποιο πάρεις δεν θα έχεις πρόβλημα.
To Cmax δεν έχει διαφορά στην οδική συμπεριφορά σε σχέση με τα υπόλοιπα, άλλωστε το focus πάντα είχε καλή οδική συμπεριφορά. Όλα έχουν νέους κινητήρες. Όποιο πάρεις δεν θα έχεις πρόβλημα.
ωπα. Είχα την αίσθηση οτι το C max είναι ένα φουσκωμένο fiesta. Αν προέρχεται από το focus τότε αλλάζουν τα πράγματα.
Κατανάλωση 6 λτρ. /10 χλμ.
στα χαρτιά πάντα.
Εχετε υπόψη ότι από 1/9 τρέχοντος έχει αλλάξει η προδιαγραφή των καταναλώσεων και ό,τι πωλείται πρέπει να πωλείται με τις νέες.
Συνεπώς (επειδή ήδη πέρασε η 1/9) οι έμποροι πρέπει να έχουν αναγκαστεί να περάσουν στον εαυτό τους αυτοκίνητα που υπήρχαν πριν την ημερομηνία αυτή και συνεπώς θα είναι θεωρητικά "διαθέσιμα σε προνομιακή τιμή"
Tuscon εκτός λίστας λόγω κατανάλωσης. Ωραίο όμως. Σε κάποια άλλη ζωή ίσως.
Astra είναι η τελευταία μου επιλογή απλά επειδή το έχει βαρεθεί το μάτι μου. Στην εταιρία που βρίσκομαι σημερα τα εταιρικά ήταν ή Corsa ή Astra ή Insinia. Κατά τα άλλα είναι αξιοπρεπέστατα και ο κινητήρας μιας χαρά.
Oπότε Cmax - Megane - 308.
Τώρα έχω ψηθει (για να μην πω κατι άλλο) για το Cmax
Τώρα έχω ένα Corsa 1300 Diesel 95 άλογα. Ας πούμε από γκάζι με καλύπτει. Θεώρησα εσφαλμένα μάλλον ότι λόγω ροπης θα με κάλυπτε στο CMAX ο 1500 diesel με τα 90άλογα.
Το θέμα είναι ότι με τον υποψήφιο εργοδότη είπαμε για αμάξι στα 300 /μήνα και οτιδήποτε πάνω από αυτό θα αφαιρεθεί από μισθό.
Βλέπω πχ τις παρακάτω εκδόσεις:
• Το 1.5 TDCi 95hp πάει στα 322/μήνα
• Το 1.0 EcoBoost 125hp παει στα 352/μήνα
• Το 1.5 TDCi 120hp Business πάει στα 385/μήνα
Για να γλυτώσω 130EUR/μήνα έκοψα τσιγάρο και κολυμβητήριο. Οπότε καταλαβαίνετε ότι από -22 στα -85 δεν είναι ψίχουλα για εμένα δυστυχώς.
Ο 1000άρης ecoboost στα 125 ίντα λέει?
ο 1500 tdci ειναι πολυ ψυχωμενος. η ροπη περισσευει. αυτο το dt θα ξεχασεις. Είναι γρηγορο αν πατησεις γκαζι αλλα dt οχι.
εγω να φανταστείς ειχα 2λιτρο βενζινη.
δεν μου ελειψε κατι ιδιαιτερα.
Το αμάξι θα κάνει 1000 τον μήνα, εκ των οποίων τα 600 εντός πολης.
Μου δικαιολογούν ένα fixed ποσό (100εur/μήνα) . Αν τα ξεπεράσω,πληρώνω διαφορά. Αν μου μείνουν ρέστα, γεμίζω το άλλο αμάξι της συζύγου. Για αυτό έβγαλα το tuscon από την εξίσωση.
το φιεστα Βλαση
απαντω οταν εχω ιδια αποψη αλλιώς....επομένως είσαι ο πιο κατάλληλος να απαντήσεις.
απαντω οταν εχω ιδια αποψη αλλιώς....
υπολογίζεις ως εξής:
tdci 6-6,5 ltX1,4=8,4-9,1 λπτ. Χ1000 = 85-91 ευρώ /μήνα
ecoboost 8-8.5 λτΧ1,6=12,8-13,6 λπτΧ1000= 128-136 ευρώ /μήνα.
Εκεί είσαι +- 5 ευρώ, αλλά συνήθως η διαφορά είναι μεγαλύτερη προς όφελος του ντίζελ.
Εσύ αποφασίζεις.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.