Τακη μη ξεχνάς ότι εκτός από Αρχιτεκτονάρα είναι και μουσικός ο Ιάσωνας...
Χρηστάρα από τον να τον πω σκέτο πολιτικό μηχανικό προτιμώ το Αρχιτεκτονάρα..:BDGBGDB55: !!!!
Τακη μη ξεχνάς ότι εκτός από Αρχιτεκτονάρα είναι και μουσικός ο Ιάσωνας...
ΔΕΝ είναι αρχιτέκτονας λέμε.... ούτε καν τόσο δα.
Καθόλου!
Τώρα που το σκέφτομαι, ο ήχος του μικρού Α1 είναι επιεικώς μέτριος, όποτε ίσως να έχουν διαφορετικά specs στο βασικό ηχοσύστημα αναλόγως μοντέλου...
Σωστοί κι οι δύο! Αρχιτέκτονας παγιδευμένος στο σώμα ενός πολιτικού μηχανικού. Και μουσικάρα στην καρδιά
Για την ιστορία, η ειδικότητά μου αυτή τη στιγμή δεν... μεταφράζεται, ορίζεται ως Architectural Engineering, αλλιώς Building Science. Δεν το'χουμε αυτό στην Ελλάδα (ακόμα). Μέχρι να μην την παλέψω άλλο και να γυρίσω, γιατί μεταξύ Audi και πιτόγυρου διαλέγω χωρίς κανένα δίλημμα το δεύτερο. :drool1:
Χρηστάρα από τον να τον πω σκέτο πολιτικό μηχανικό προτιμώ το Αρχιτεκτονάρα..:BDGBGDB55: !!!!
Α καλά!
Για μόνιτορ (γούστα είναι αυτά) ήχο στο αυτοκίνητο ψάχνεις?!?!?!
Να'σαι καλά Σπύρο!
Όχι ηχοσύστημα με ρόδες ντε, αλλά μου κάνει εντύπωση πως το ταπεινό (καλά, λέμε τώρα!) Nissanάκι είχε τόσο καλύτερο ήχο στη στάνταρ έκδοση.
Νομίζω παίζει ρόλο το ότι ακόυω κλασσική μουσική ως επί το πλείστον. Σε πιο ηλεκτρονικά μια χαρά ακούγεται.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.