ΒΛΑΣΙΔΗΣ
AVClub Fanatic
Το BMW X1 δεν είναι καν SUV, σαν station είναι δεν έχει ούτε καν αυξημένη απόσταση από το έδαφος.
Αν ήταν σαν station δεν θα είχε αυτόν τον τραγικά μικρό αποθηκευτικός χώροΤο BMW X1 δεν είναι καν SUV, σαν station είναι δεν έχει ούτε καν αυξημένη απόσταση από το έδαφος.
Αν ήταν σαν station δεν θα είχε αυτόν τον τραγικά μικρό αποθηκευτικός χώρο![]()
ακόμη χειρότερα. Ενώ το Χ3 και το Q5 έχουν τεράστια πορτ μπαγκάζ.
https://www.car.gr/classifieds/cars/photos/11017060/#null
ορίστε. 7 χιλιάρικα και πηγαίνεις σαν τον Ντε Γκωλ.
Που πηγές στην Κρήτη?Μήπως συγκρίνουμε διαφορετικά αυτοκίνητα; Το Χ1 είναι στη κατηγορία του Q3 και είναι σίγουρα καλύτερο.
Το χρησιμοποιώ 1 χρόνο και παρότι το πήρα χωρίς μεγάλο πάθος (εταιρικό) μπορώ να πω ότι είναι καλύτερο από ότι περίμενα. 5 άτομα διακοπές στη Κρήτη και κανένα πρόβλημα με αποσκευές. Βγάζεις τον πάτο και βάζεις όρθιες τις βαλίτσες εύκολα.
Εννοείται ότι δεν μπορώ να το συγκρίνω με αυτά που λες γιατί δεν τα οδήγησα ποτέ.
Που πηγές στην Κρήτη?
Πρώτον γιατί είμαι στην Κρήτη και δεύτερον όσον αφορά το αυτοκίνητο η Κρήτη είναι ιδανική περιοχή για SUVΧανιά, αλλά γυρίσαμε πολύ τον νόμο και μια μέρα Ηράκλειο για Κνωσσό κτλ
Γιατί;
Ρωτάω γιατί 22.000 για Hyundai φαίνονται πολλά...
Τα 500 θεωρητικά δεν είναι λίγα, αλλά "κλέβει"σε αυτό το σημείο επειδή δεν έχει καθόλου ρεζέρβα. Έχει μόνο κιτ επισκευής.Το X1 δεν έχει 500lt πορτ παγκάζ; Δεν το λες και μικρό!
Το 3008 πολύ όμορφο, δεν το συζητάω, αλλά βαρύ και σχετικά αργό. Και δε μιλάμε και για κάνα φτηνό SUV να το προσπεράσεις... Άσε που δε βγαίνει και τετρακίνητο (ξέρω, αδιάφορο για το 90% των αγοραστών αλλά για μένα μεγάλο μείον). Τώρα κάτι grip control και τα σχετικά τ' ακούω βερεσέ.
Τα 500 θεωρητικά δεν είναι λίγα, αλλά "κλέβει"σε αυτό το σημείο επειδή δεν έχει καθόλου ρεζέρβα. Έχει μόνο κιτ επισκευής.
Χρήσιμη πληροφορία! Να είμαι ειλικρινής και εγώ όταν το είδα στην Χ1 στραβωσα.Το οποίο Κιτ δεν κάνει τίποτα!
Την έπαθα και ξερω
Χρήσιμη πληροφορία! Να είμαι ειλικρινής και εγώ όταν το είδα στην Χ1 στραβωσα.
Φίλος μου έχει μέσα στα αυτοκίνητά τους κομπρεσέρ για να φουσκώνει λάστιχα και η λογική του είναι" δεν αλλάζω λάστιχο,το φουσκώνω και πάω βουλκανιζατέρ". Οκ αν είσαι μέσα στην Αθήνα αλλά αν σου κάτσει στην εθνική,τι κάνεις τότε;
Πάντως για μέσα στη Αθήνα το σκέφτομαι και εγώ να τσιμπήσω κανένα![]()
Κλέβει ξεκλέβει έχει 500lt χώρο αποσκευών. Μικρός δεν είναι σίγουρα. Τώρα αν κάποιος άλλος έχει 500lt με ρεζέρβα έχει σαφές πλεονέκτημα ως προς τη ρεζέρβα αλλά κανένα ως προς το χώρο αποσκευών (εκτός αν είναι καλύτερα εκμεταλλεύσιμος αλλά εν προκειμένω μιλάμε για τον όγκο).Τα 500 θεωρητικά δεν είναι λίγα, αλλά "κλέβει"σε αυτό το σημείο επειδή δεν έχει καθόλου ρεζέρβα. Έχει μόνο κιτ επισκευής.
Κλέβει ξεκλέβει έχει 500lt χώρο αποσκευών. Μικρός δεν είναι σίγουρα. Τώρα αν κάποιος άλλος έχει 500lt με ρεζέρβα έχει σαφές πλεονέκτημα ως προς τη ρεζέρβα αλλά κανένα ως προς το χώρο αποσκευών (εκτός αν είναι καλύτερα εκμεταλλεύσιμος αλλά εν προκειμένω μιλάμε για τον όγκο).
Και η αυτονομία είναι πρόβλημα. Μόνο 51 λίτρα.
Ο χώρος αποσκευών είναι σούπερ.
Για 4μελη οικογένεια άνετα
Εμείς 5 και είμασταν μια χαρά
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.