Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Επιλογη αυτοκινητου
Ισχύει αυτό και το κόστος είναι περίπου 300 ευρώ, απλά το θεωρώ κοροϊδία να πουλάνε κάτι αυτονόητο. Εάν έχεις εμπιστοσύνη στο προϊόν σου, τότε το δείχνεις έμπρακτα και το διαφημίζεις κι όλας!
Είναι μεγάλη υπόθεση να έχεις το μυαλό σου ήσυχο, πως για μια 5ετία ότι προκύψει δεν θα το επιβαρυνθείς εσύ. Άλλωστε όλοι γνωρίζουμε πόσο εύκολα χαλάνε όλα αυτά τα ψηφιακά καλούδια και οι αυτοματισμοί των σύγχρονων αυτοκινήτων και πόσο πανάκριβα διορθώνονται ή αντικαθίστανται.
Πολύ σημαντικό είναι βεβαίως και το δωρεάν service που προσφέρουν κάποιες εταιρείες.
οι εταιρείες, έχουν υπολογίσει ένα κόστος γαι το αυτοκίνητο και ένα κόστος για τα δωρεάν σέρβις και εγγυήσεις,
πάνω σε αυτό βάζουν και το κέρδος που θέλουν να έχουν,
οπότε είτε το χρεώνουν είτε όχι, στη ουσία το πληρώνεις, γιατί αυτοί που το δίνουν δωρεάν, αν δεν το δίνανε, θα είχανε χαμηλότερη τιμή (θες 300, θες 500, δεν ξέρω πόσο)
βέβαια αν το έχουν ενσωματωμένο καταπίνεται πιο εύκολα,
γιατί όταν πας να πάρεις αυτοκίνητο, και έχεις τεντωθεί να φτάσεις λίγο παραπάνω,
μετά βγαίνουν και κάτι διάφορα έξοδα, οπότε ακόμη ένα ενοχλεί
πάντως τα σημερινά αυτοκίνητα έχουν μηδαμινές απαιτήσεις service,
πχ το passat που έχω στα 5 πρώτα χρόνια έκανε 2 σέρβις και δε νομίζω να έδωσα πάνω από 350 ευρώ συνολικά,
οπότε για την αντιπροσωπεία το κόστος θα ήταν πολύ παρακάτω