Επιλογη αυτοκινητου

BMW που βγήκε τελευταία στη αγγλική έρευνα(δεν θυμάμαι που τη διάβασα) με 180 βλάβες στα 100 αυτοκίνητα...

Same Sh1t...Different Day

Re: Απάντηση: Re: Επιλογη αυτοκινητου

Ωραία τα Volvo αλλά σε σχέση με τις επιλογές που παραθέτει ο φίλος , τον πάμε σε διπλάσια χρήματα . .αν δε κάνω λάθος το v60 πλέον ξεκινάει από τα 50.000.
Εχετε ξεχασει οτι μιλαω για μεταχειρισμενο.

Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Επιλογη αυτοκινητου

Σωπα ρε Σιμο, πόσες φορές θα χρειαστείς 500+ 500 λίτρα χώρου; Εγώ μόνο στις καλοκαιρινές διακοπές.
Μπορει να χρειαστει ομως 3 φορες το μηνα να μεταφερω τα εργαλεια μου, τα volvo εχουν οριστικα αποσυρθει απ το ενδιαφερον μου.

Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

O autoexpert ειναι πολυ ιδιαιτερη προσωπικοτητα :) Απολαυστικοτατος στο καναλι του στο youtube, που παλαιοτερα το παρακολουθουσα πολυ περισσοτερο και με δυνατοτητα να κανει ενα θεμα του ενος λεπτου, να διαρκει 10-15', με φοβερο λεγειν. Σχετικα με τη λιστα των lemons, δεν με εκπλησσει, βασει αυτων που εχω ακουσει κατα καιρους να λεει. Το μονο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι δεν εχει υψηλοτερα την μερσεντες, για την οποια εχει κανει ΕΠΙΚΟ βιντεο για τα προβληματα ενος αγοραστη μιας merc με την αντιπροσωπεια στην αυστραλια. Τα VAG τα μισει επισης, αλλα αυτο ειναι κυριως λογω του dieselgate.

Ενα πραγμα που θελω να πω το οποιο εν μερει εξηγει την σταση του ειναι οτι πολυ σημαντικο σημειο στην κριτικη του (και το αναφερει αυτο μεσα στη λιστα) ειναι η υποστηριξη απο τις αντιπροσωπειες και η δυνατοτητα ευρεσης σε λογικες τιμες, ανταλλακτικων. Γαλλικες μαρκες, που ειναι ιδιαιτερα αγαπητες στην χωρα μας, υποστηριζει οτι ειναι πολυ προβληματικες σε αυτο το σημειο. Δεν εχω παει στην αυστραλια, δεν εχω φιλους αυστραλους, οποτε δεν μπορω να το κρινω. Επισης, βαζει πολυ υψηλα το value for money και πολλες φορες "χαντακωνει" αυτοκινητα λογω υψηλων στην αυστραλια τιμων, που πιθανως στην ευρωπη να ειναι πιο οικονομικα. Απο την αλλη, εκθειαζει μοντελα τα οποια βγαινουν σε, αντικειμενικα, καλες τιμες εκει, τα οποια για διαφορους λογους, στην ελλαδα θα ηταν απαγορευτικα (π.χ. μεγαλοι κινητηρες κτλπ).

θυμαμαι οτι λατρευει τα κορεατικα λογω πολυχρονης εγγυησης και αξιοπιστιας και απο τις ακριβες μαρκες, γουσταρει την bmw.

Παιδια, καμμια εμπειρια ή αποψη σχετικα με την τετραδιευθυνση του renault megane rs (τελικα ειναι ενεργητικη ή παθητικη?) εχετε?
Συμβαλλει μονο θετικα στην οδηγικη συμπεριφορα ή εχει και αρνητικες συνεπειες που χρηζουν προσοχης?
Σε βαθος χρονου (πχ μετα την 5ετια) συνεχιζει να ειναι το ιδιο αποδοτικη ή θελει ιδιατερη/κοστοβορα προσοχη σε σερβις ?

Γενικα για το αυτοκινητο (συγκρινομενο με τα αλλα της κατηγοριας του ανεξαρτητως τιμης στην Ελλαδα λογω στρεβλης φορολογησης), τι γνωμη εχετε ?

πολλά αυτοκίνητα έχουν χαρακτηριστικά παθητικής τετραδιεύθυνσης χωρίς να είναι ποτέ κάτι αξιοθαύμαστο

Τώρα που η μόδα είναι τα σουβλάκια, βρίσκεις πολύ καλύτερες τιμές σε μεταχειρισμένα στεισιον.

Τώρα που η μόδα είναι τα σουβλάκια, βρίσκεις πολύ καλύτερες τιμές σε μεταχειρισμένα στεισιον.
Αν και το συγκεκριμένο είναι περισσότερο MPV πάρα station wagon.

Υπέροχο !

Με 'γεια.

Πόσο πήγε ?

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Επιλογη αυτοκινητου

Ρίξε μια ματιά και σε αυτούς
https://www.spotawheel.gr/

Εγώ πάντως μόλις αγόρασα αυτό
https://www.car.gr/18837636-bmw-220-gran-tourer-4x4
0-100 κατω απο 8s. Κρίση της μέσης ηλικίας; Ίσως, αλλά χωράει όλη την οικογένεια και 640 λίτρα αποσκευών.
Wow . Αν σου πω ότι ζηλεψα. Κουκλί μέσα , αν και αυτό το μπεζ αν έχεις παιδιά θα το κλαις . Αδιάφορο απέξω , αλλά είναι θέμα πρακτικότητας ο σχεδιασμός που ευχαρίστως το προσπερναω. Τιμή; Τα 2.000cc είναι τσουχτερό τεκμήριο πάντως . Και φόρο πολυτελείας και αναβασμενο σήμα και ασφάλεια κλπ κλπ. Καλοταξιδο.

Έτσι κι αλλιώς και το crv διλιτρο ήταν. Οπότε δεν αλλάζει κάτι για μένα. Μάλιστα λόγω euro6 τα τέλη συν ο φόρος πολυτελείας θα είναι λιγότερο απο τα τέλη του crv.
Πάντως είχα βρει και Ford Smax. Το 1600 πωλούνταν 2000 ευρω περισσότερα απο το 2000 που είχε και λιγότερα χιλιόμετρα και ήταν και αυτόματο. Ε, αυτό είναι 5+ χρόνια διαφορά στα τέλη.
Όσο για την τιμή του MPV,μου κόστισε ελάχιστα πάνω από ένα ευρώ για κάθε χιλιόμετρο που είχε κάνει ο προηγούμενος! Κάτω από τη μισή τιμή του καινούργιου.

Αν καποιον τον επιτρέπει η εφορία, η αμέσως επόμενη κατηγορία (2400cc) είναι πια τζάμπα. Outlander με 9k, XC90 με 12, και χωρίς φόρο πολυτελείας αφού έχουν κλείσει 10ετια. Και μιλάω για αμάξια με 80000χλμ.

80000?
πόσο σίγουρος είσαι?

εγώ πούλησα δικό μου με 240000 και μετά από ένα χρόνο το βρήκα σε μάντρα με 140000