supersonic
Μέλος Σωματείου
- 17 June 2006
- 49,608
θα πω δυο τρια πραγματα που δεν είναι απαραίτητα άμεσες εμπειρίες, αλλά συνισταμένη από απόψεις διαφόρων φίλων και γνωστών και δική μου εμπειρία ή έρευνα, καθώς πήρα πρόσφατα (...2 χρόνια) και ενδιαφέρομαι και για αλλαγή του 2ου αυτοκινήτου που γέρασε.
1. lpg ίσως δεν είναι η καλύτερη λύση για αυτοκίνητο συμβίας. Για τον λόγο ότι είναι λιγότερο fuss free. Ο άντρας συνήθως προσέχει κάθε τσικ, κάθε αλλαγή ήχου, συμπεριφοράς κλπ. Υπόψη ότι τα lpg δεν θέλουν πολύ ζόρισμα άσχετα αν δεν το παραδέχεται κανείς. Θέλει γενικά να το "ακούς" το αμάξι. Είτε είναι "εργοστασιακή" τοποθέτηση ή μάστορα.
2. Για όπελ έχω κακές γνώμες από διαφορους για θέματα κινητήρα (ιδίως πετρέλαια) και ηλεκτρικά.
3. Αυτή τη στιγμή killer είναι το clio στα 1200.
4. Αν θελετε βενζίνη και μικρές βόλτες δείτε σε ρενώ τον μικρό κινητήρα 0.9
5. Σε πετρέλαιο psa renault έχουν τους καλύτερους κινητήρες.
6. corsa προηγούμενης γενιάς πήρε γνωστός β χέρι, αλλά μου φάνηκε απίστευτα ψοφίμι
7. fiesta 1.0 είναι καλή λύση επίσης (τέτοιο πήρα προηγούμενο αλλά πετρέλαιο) δες μηπως βρεις κάτι σε ευκαιρία.
Σήμερα αν έπαιρνα το β αυτοκίνητο θα έπαιρνα clio
1. lpg ίσως δεν είναι η καλύτερη λύση για αυτοκίνητο συμβίας. Για τον λόγο ότι είναι λιγότερο fuss free. Ο άντρας συνήθως προσέχει κάθε τσικ, κάθε αλλαγή ήχου, συμπεριφοράς κλπ. Υπόψη ότι τα lpg δεν θέλουν πολύ ζόρισμα άσχετα αν δεν το παραδέχεται κανείς. Θέλει γενικά να το "ακούς" το αμάξι. Είτε είναι "εργοστασιακή" τοποθέτηση ή μάστορα.
2. Για όπελ έχω κακές γνώμες από διαφορους για θέματα κινητήρα (ιδίως πετρέλαια) και ηλεκτρικά.
3. Αυτή τη στιγμή killer είναι το clio στα 1200.
4. Αν θελετε βενζίνη και μικρές βόλτες δείτε σε ρενώ τον μικρό κινητήρα 0.9
5. Σε πετρέλαιο psa renault έχουν τους καλύτερους κινητήρες.
6. corsa προηγούμενης γενιάς πήρε γνωστός β χέρι, αλλά μου φάνηκε απίστευτα ψοφίμι
7. fiesta 1.0 είναι καλή λύση επίσης (τέτοιο πήρα προηγούμενο αλλά πετρέλαιο) δες μηπως βρεις κάτι σε ευκαιρία.
Σήμερα αν έπαιρνα το β αυτοκίνητο θα έπαιρνα clio