DomieMic65
Supreme Member
Εγώ έχω vovox initioDomie εχεις να προτεινεις καποιο? ποιο εχεις εσυ στο micro?
Κοίτα από τα επαγγελματικά της vovox αν θες είναι πολύ ποιοτικά
Εγώ έχω vovox initioDomie εχεις να προτεινεις καποιο? ποιο εχεις εσυ στο micro?
Εγώ έχω vovox initio
Κοίτα από τα επαγγελματικά της vovox αν θες είναι πολύ ποιοτικά
Δεν κατάλαβα γιατί δεν μπορείς να τσεκάρεις αν φταίει το καλώδιο ή το dac
Στα 150 τώρα, πολύ καλή ευκαιρία πρέπει να είναι το M2tech HiFace DAC.
http://www.audioshow.gr/index.php?o...uct_id=7106&virtuemart_category_id=81&lang=el
Κ είναι κ πολύ καλό!50 ευρώ λιγότερα,το θεωρώ ευκαιρία
Κ είναι κ πολύ καλό!
Το έχω ακούσει..
Ως DAC μόνο έτσι; Όχι ενισχυτή ακουστικών..
Μα αν δεν κάνω λάθος την έξοδο rca εννοούσε ο pankan!pankan οσον αφορα το προβλημα σου, καποιες φορες παιρνω και εγω μονοφωνικο ηχο οταν ειναι συνδεμενο με RCA.
Το προβλημα εστιάζεται στην εισοδο του jack.
Δοκιμασε οταν στο κανει να βαλεις και να βγαλεις τα ακουστικα και ο ηχος θα ερθει κανονικα στο rca.
pankan οσον αφορα το προβλημα σου, καποιες φορες παιρνω και εγω μονοφωνικο ηχο οταν ειναι συνδεμενο με RCA.
Το προβλημα εστιάζεται στην εισοδο του jack.
Δοκιμασε οταν στο κανει να βαλεις και να βγαλεις τα ακουστικα και ο ηχος θα ερθει κανονικα στο rca.
Μα αν δεν κάνω λάθος την έξοδο rca εννοούσε ο pankan!
Κ επίσης το πρόβλημα έχει λυθεί... Ήταν το καλώδιο από όσο έχω καταλάβει!!
...@Domie πολυ ακριβα τα καλωδια γμτ...
Παιδια αν παρω το καλωδιο usb ifi mercury θα δω καμια βελτιωση η καλυτερα το ipurifier?
Καλη ευκαιρια το my2tech ε?...
Μιλάς για τα αναλογικά ή για usb;
Νομίζω πως δεν είναι ανάγκη να πάρεις πολύ ακριβό rca... ένα καλοφτιαγμένο καλώδιο βρες!
Αν ρωτάς mercury ή ipurifier θα πω σαφώς το δεύτερο (το 2)!
Σήμερα επέστρεψα από τις διακοπές μου και τις επόμενες μέρες θα κάνω δοκιμές και στο κυρίως σύστημα πλέον, με και χωρίς το ipurifier2 που πήρα όσο ήμουν εκτός Αθήνας!
Το m2tech hiface dac είναι πολύ καλό για αυτό που είναι πάντα έτσι;
Το θες σαν δεύτερο ή για να αντικάταστήσεις κάποιο άλλο;
και σε εμενα καπως ετσι παιζει, βραχνιασμενα, οπως οταν κατι δεν κανει καλη επαφη.
τεσπα εχε το στο νουσου μηπως φταιει το ιδιο και σε εσενα.
Οσον αφορα τα καλωδια της ifi ειναι πολυ καλη ποιοτητα αναμφιβολα αλλα και καπως ακριβα....
Προσωπικα ειδα τεραστια διαφορα με τον συνδυασμό ifi nano + ifi gemini + ifi iusb, ολα μετα απο καλο στρωσιμο θα ελεγα πως πας 30% πανω.
![]()
Ναι το ιδιο παρουσιασε ακριβως, εκανες κατι, πηρες την αντιπροσωπεια για service κτλ?
Τι εννοεις καλο στρωσιμο και πιο καλωδιο rca ειναι αυτο στην φωτο?
οχι μωρε δεν ειναι προβλημα, απλα την επομενη φορα που θα στο κανει βαλε στην υποδοχη του jack ενα καρφι ακουστικων και θα δεις οτι θα φτιαξει.
ολο αυτο εχει να κανει με κατι ελασματα που εχει μεσα το βυσμα του jack που κατα την γνωμη μου ειναι κακη επιλογη της ifi.
ο ηχος ειναι κοινός στα rca & jack αν βαλεις ακουστικα διακόπτεται ο ηχος στα rca.
Καλο στρωσιμο εννοω να γραψουν ωρες λειτουργιας το iusb & ifi gemini.
Το rca καλωδιο στην φωτο που βλεπεις ειναι της inakustik δεν ειναι κατι πολυ ακριβο, απλα μου εκατσε στο αυτι ο ηχος του.
Αν εισαι Αθηνα και θες εχω να σου δωσω καποια καλα καλωδια usb να δοκιμασεις, belkin usb3 & oyaide d+class B
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.