Επιλογή δισκοπρίονου χειρός

Re: Δικοπρίονο αλλά τί ?

Πριονιζει στα δικαστηρια Παναγιωτη το δικοπριονο.

Επισης ενα παγκοπριονο θα σου δωσει και αλλες δυνατωτητες οπως χαραξεις για λουκια, κοπες σε ταβλες για διαμορφωση κατα μηκος με περιορισμενο βαθος κοπης.
Κλπ κλπ κλπ.

Οχι βεβαια οτι δε θα χρειαστεις και ενα πιο μικρο δισκοπριονο χειρος.

Απάντηση: Re: Δικοπρίονο αλλά τί ?

Πριονιζει στα δικαστηρια Παναγιωτη το δικοπριονο.

Οχι βεβαια οτι δε θα χρειαστεις και ενα πιο μικρο δισκοπριονο χειρος.

506197_xl.jpg

Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σχετικά με το δι(σ)κοπρίονο (damn you auto correct) !
Από ότι καταλαβαίνω το Bosch PTS 10 είναι ψιλομονόδρομος. Ετσι δεν είναι ?

Ρωτα και τον Γιάννη που πήρε το Scheppach H100S και είναι πολύ ευχαριστημένος.
Αν η δουλεια σου ειναι μια στο τόσο, τα λεφτά που ζητάει το bosch τα θεωρώ πολλά, αλλά εσύ ξέρεις.

Αγαπη κ γω αν ειχα τη διαφορα τοτε που επαιρνα το scheppach, στο bosch θα κατεληγα.. κ δεν το λεω εκ των υστερων που ειδα οτι ο νικολαου απλα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ σε aftersales υποστηριξη κ το σερβις του ειναι ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ. γι'αυτους και οχι μονο τους λογους στο bosch εχεις τη σιγουρια της bosch με οτι αυτο συνεπαγεται και οσο και να υπερτερει σε τεχνικα χαρακτηριστικα το scheppach η τιμη του ειναι στα μισα λεφτα απο το αλλο

Ναι. Αστειο μεν γιατι μιλαμε για εναν απλο διακοπτη, αλλα οι ανθρωποι εκει δε ξερουνε τι τους γινεται..
το ξε-εντοιχισα 2 φορες (εκει να δεις μανικι !!!!) και τους το πηγα απο εκει για να μουν πουν στο τελος οτι ειναι διακοπτης, οτι ΔΕΝ το καλυπτει η εγγυηση γτ το εχω εντοιχισει, οτι ΔΕΝ υπαρχει ετοιμοπαραδοτο παρα μονο μετα απο 1 μηνα κατοπιν παραγγελιας ΚΑΙ τιμη??? κρατησου.... 30 + ΦΠΑ, οταν ο Βενιερης τον ιδιο τον εχει 9,90. τελικα πηρα εναν αλλο με 5 ευρω κ εκανα τη δουλεια μου.

υπαρχει περιπτωση να στο εκανε αυτο η bosch? ενω ο αλλος εισαγει 400 μαρκες κ ολων των ειδων τα εργαλεια..ποιο ονομα να πρωτο χαλασει?

Δε το ήξερα αυτό και πάλι καλά που το λες γιατί από ότι θυμάσαι το σκέφτομαι πολύ το συγκεκριμένο (αν τα καταφέρω με το χώρο πρώτα βέβαια).
Thanks για τις πληροφορίες.

κοιτα οπως καταλαβαινεις δεν ειναι κατι σοβαρο. παρεμβαλεται και ρελε που επισης το εκαψε. και αυτο μετα απο ζορι που τραβηξε κοβωντας συνεχομενα για κανα 10λεπτο περιπου ελατο παχους 5 ποντων.. τωρα αστοχια, κακη ποιοτητα? ποιος ξερει? εγω παντως του εβαλα μια ασφαλεια 15αρα απο 8αρα που ειχε επανω και διακοπτη 16Α και ειμαι οκ

Απάντηση: Δικοπρίονο αλλά τί ?

Γιάννη αυτό θα σου έλεγα και εγώ. Το μοτέρ έχει χ προδιαγραφές για <8 Αμπερ. Την ώρα του ζορίσματος θα σου τραβήξει παραπάνω. Οπότε καταλαβαίνεις πως δεν θα καεί η ασφάλεια, αυτός άλλωστε είναι και ο σκοπός και θα σου κάψει όλα τα υπόλοιπα... Βάζει 8αρα για σιγουριά. Καλύτερα να καίγεται η ασφάλεια παρά ότι άλλο.

Απάντηση: Δικοπρίονο αλλά τί ?

Μην προσπερνάμε έτσι γρήγορα τα 3 χρόνια εγγύηση στα ερασιτεχνικά της bosch, είναι σημαντικό πράγμα.

Εδώ ολόκληρο τμήμα εργαλείων του lidl στηρίχτηκε στα 3 χρόνια εγγύηση και άνθισε, παράλληλα με την άμεση αντικατάσταση, μπορεί η bosch να μην έχει άμεση αντικατάσταση αλλά 3 χρόνια είναι πολύς χρόνος.

συμφωνω Σωτηρη! Παναγιωτη δεν ειμαι ηλεκτρονικος κ αν κανω λαθος διορθωστε με αλλα η αντιπροσωπεια νομιζω εβαλε μικροτερο ρελε για υπερβολικη ασφαλεια. απ οτι κοιταξα ο τυπος που βγαινουν τα αμπερ ειναι τα watt/volt οποτε αυτο που ειναι 2kw βγαζει μια ασφαλεια λιγο παραπανω απο 9A. αυτοι βαλαν μικροτερη με αποτελεσμα να την καει με το παραμικρο ζορι. σε γενικες γραμμες απο οτι εψαξα στο ιντερνετ ακομα και για 1kw μοτερ δινει ανετα 13A ασφαλεια. αν κανω λαθος λεω κ παλι διορθωστε με τωρα που ειναι ακομα νωρις χαχαχα

Ναι Γιάννη. Αν είχε 8A σημαίνει πως αν το εισερχόμενο φορτίο το ξεπερνούσε καίγεται η ασφάλεια για να μην πάει στο μοτέρ.
Τώρα περνάει 15 Α από την ασφάλεια με ότι αυτό συνεπάγεται.

Επειδή δεν το έχω δεί από κοντά, αυτή η ασφάλεια για την οποία συζητάτε τι μορφή έχει και που είναι;
Για τις ασφάλειες πάντως η κουβέντα είναι πολύ μεγάλη, γενικά δεν πρέπει να αλλάζουμε με μεγαλύτερες
εκτός και αν ξέρουμε τις καμπύλες τους και δούμε ότι προσωρινά μπορούμε να βολευτούμε!
Διαφορετικά υπάρχει κίνδυνος να γίνει μεγαλύτερη ζημιά !