Επιλογή δισκοπρίονου χειρός

Re: Απάντηση: Δισκοπρίονο αλλά τί ?

Άκυρο το ποστ μου, δεν ειχα δει το τελευταίο σου.
Δώσε λίνκ.

Δεν το πηρα απο e-shop. Το πηρα εδω (Τριπολη) απο τοπικο μαγαζι που εχει χρωματα και εργαλεια και ψιλοξεπουλαει. (πηρα HAMMERITE 0.75 ΜΕ 9 ΕΥΡΩ)
Ειδα και μια σκουπα εργαλειων KRESS και τολμησα να ρωτησω τιμη......Και μου λεει φιλε μου αυτη εχει 4+8+0 = 480euro!!! και στην δινω 320. Εργαλειο απο αλλες εποχες και ειχε φερει 5 πριν 6 χρονια.
Και λεω με ειδε χαζο και με δουλευει...Και μετα βρηκα το λινκ και ηρθα στα ισα μου.
https://www.amazon.de/Kress-1400-Set-Watt-Trockensauger/dp/B0028SB2HC

Πολύ καλές τιμές και ειδικά για το hammerite. Καλη εκπτωση και στην σκούπα αλλά νομίζω οτι μόνο για επαγγελματία αξιζει.

Re: Δισκοπρίονο αλλά τί ?

Μου κανει εντυπωση πως ποτε δεν εχει συζητηθει το δισκοπριονο διπλης κοπης. Ειχα δουλεψει πιο παλια ενος φιλου Βοσκή (Bosch) μπλε με 300 δισκο μελαμινης (αν θυμαμαι καλα το 300αρι) και ειχε βολεψει παρα πολυ.
Ειναι θεμα κοστους, περιορισμου εργασιων, ή και αναλωσιμων, ή κατι αλλο;

Απάντηση: Δισκοπρίονο αλλά τί ?

Έχει συζητηθεί απο μένα αλλά πολύ λίγο. Ένα Stayer σαν κι αυτό έχει ο αδερφός μου κι έχει φτιάξει άπειρες κατασκευές για πάνω από 15 χρόνια.
Τρομερά βολικά και εύχρηστα για κάποιον που έχει περιορισμένο χώρο.
Είναι όμως κι αυτό σαν όλα τα πολυμηχανήματα, κάνουν ταυτόχρονα πολλές δουλειές αλλά καμία τέλεια.
Κάτι σαν τη γοργόνα δηλαδή, ούτε για κρεβάτι ούτε για τηγάνι. :p

Χθες στο καταστημα που πηρα το δικο μου, ηταν ενας τυπος γυρω στα 35 και του ειπε ο καταστηματαρχης: "παει το εργαλειο το πηρε ο Γιαννης τωρα" (εγω δηλαδη). Πιανω κουβεντα με τον τυπο και καταλαβαινω πως ειχε μαγαζι με εργαλεια (και επωνυμα) στο κεντρο της Τριπολης και το εκλεισε πριν 4 χρονια λογω κρισης. Τωρα ασχολειτε με σχεδιο και κατασκευη επιπλων και πως εχει ενα DEWALT περιστρεφομενο που ομως δεν τον βολευει, και γι'αυτο κοιτουσε να παρει το MJ10250.

Θα ανοιξω νεο thread σχετικα με την κατασκευη του παγκου και εκει θα γραψω και λεπτομεριες και καποιες φωτο για το MJ10250. Σημερα μου απαντησε και ο ITALOS απο το ebay. Το scheppach HS100S πωληση 130 ευρω με 30 μεταφορικα στην Ιταλια. Αλλα τελικα δεν μου εκανε επειδη ειχε φαρδυ τραπαεζι για την δουλεια που το θελω.

παιδιά τα δισκοπρίονα διπλής κοπής μην τα ζηλεύετε , είναι λίγο από όλα και τίποτα , όπως λένε σωστά τα παιδιά παραπάνω. Ένα φεγγάρι το είχα ψάξει αρκετά , αλλά τελικά κατέληξα στην λύση ξεχωριστών μηχανημάτων.

Απάντηση: Δισκοπρίονο αλλά τί ?

Εγώ, επειδή ο πάγκος της Wolfcraft μάλλον θα μείνει στο χωριό, ζαχαρώνω αυτό ή αυτό. :drool1:
Χρειάζεται μια καλή μαντεψιά στο ΛΟΤΤΟ όμως...:drool:

Εγώ, επειδή ο πάγκος της Wolfcraft μάλλον θα μείνει στο χωριό, ζαχαρώνω αυτό ή αυτό. :drool1:
Χρειάζεται μια καλή μαντεψιά στο ΛΟΤΤΟ όμως...:drool:

Μπάμπη έχεις φοβερή αίσθηση του χιούμορ!

Παντως αμα το πιασεις το λοττο παρε το dewalt!το μακιτα εχει καποια θεματακια απο τι εχω διαβασει#

Απάντηση: Re: Δισκοπρίονο αλλά τί ?

Παντως αμα το πιασεις το λοττο παρε το dewalt!το μακιτα εχει καποια θεματακια απο τι εχω διαβασει#

Έπαιζα μαζί του γύρω στο μισάωρο τις προάλλες στο Lerroy, που ειρήσθω εν παρόδου, το πουλάει 200 πιο ακριβά απ´ τον Ντέτσικα. :furious3:
Το μόνο αρνητικό που βρήκα, το οποίο θεωρώ και σοβαρό, είναι ο οδηγός του. Μαγκώνει μόνο απ´ τη μια πλευρά κι αυτό δημιουργεί πρόβλημα σταθερότητος. Κατά τα άλλα, σαν κατασκευή, φαίνεται πολύ πιο ποιοτικό απ´ το Dewalt.
Αν είχα πάντως τα λεφτά κι έπρεπε να αποφασίσω θα ζοριζόμουν πολύ και μάλλον στο Dewalt θα κατέληγα.

Εγω ειχα καταληξει στο pts10 στην αρχη
.μετα ειπα να ανεβω λιγο μπατζετ και κοιταζα αυτα τα 2 και εγω.στο διαδυκτιο λενε αρκετοι οτι η ποιοτητα. του μακιτα με τον χρονο κλαταρει ενω με το dewalt ειναι πιο θετικες οι κριτικες.ΤΕΛΙΚΑ χαλασε το αυτοκινητο μου και δεν πηρα τιποτα!

Κι εγω πριν μισή ώρα το χάζευα το πετρολ στο αεροδρόμιο και ονειρευόμουνα. Μετά είδα τα 700 και ξύπνησα.

Sent from my iPad using Tapatalk

Κι εγω πριν μισή ώρα το χάζευα το πετρολ στο αεροδρόμιο και ονειρευόμουνα. Μετά είδα τα 700 και ξύπνησα.

Αν κάνει 530 το παίρνεις δηλαδή; -bye-

Ναι. Αλλα δεν θα μου φτάνουν μετά για το δικηγόρο για το διαζύγιο !

Ναι. Αλλα δεν θα μου φτάνουν μετά για το δικηγόρο για το διαζύγιο.

Έπρεπε νάβλεπες τη δικιά μου προχθές στο Lerroy...
Κοίταζε έντρομη μια εμένα και τρείς το καρτελάκι με την τιμή. :flipout::flipout:

Re: Απάντηση: Re: Δισκοπρίονο αλλά τί ?

Έπρεπε νάβλεπες τη δικιά μου προχθές στο Lerroy...
Κοίταζε έντρομη μια εμένα και τρείς το καρτελάκι με την τιμή. :flipout::flipout:

Πάρτο. Το PTS10 βγαίνει κοντά στα 380, τι 380 τι 530... :p

Είναι makita βέβαια αλλά τι να κάνουμε... Μια ζωή την έχουμε!!!

Γλεντά την λοιπόν όσο μπορείς Νικολάκη. Γιατι μετά και μετά