Επιλογή δισκοπρίονου χειρός

Re: Δισκοπρίονο αλλά τί ?

το Dewalt 745 έχει απίστευτη μπάρα , πιάνει με μια δαγκάνα και στις δύο πλευρές .Ό,τι καλύτερο σε αυτήν την κατηγορία τιμής . Ο δίσκος του είναι μέτριας ποιότητας , όχι κατηγορίας Γ.Τ.Π. , αλλά μέτριας και θέλει αλλαγή.

Απάντηση: Re: Δισκοπρίονο αλλά τί ?

το Dewalt 745 έχει απίστευτη μπάρα , πιάνει με μια δαγκάνα και στις δύο πλευρές .Ό,τι καλύτερο σε αυτήν την κατηγορία τιμής . Ο δίσκος του είναι μέτριας ποιότητας , όχι κατηγορίας Γ.Τ.Π. , αλλά μέτριας και θέλει αλλαγή.

Έχεις το DeWalt Βαγγέλη;

όχι Πάνο , δυστυχώς .Αλλά το έχει ένας γνωστός μου και με την μπάρα του έχω πάθει πλάκα. Έχει στο πλαι ένα χερούλι , το γυρίζεις .....ανοίγει η μπάρα και με μια ροδέλλα το πας δεξιά αριστερά .Μόλις ρυθμίσεις την μπάρα εκεί που θέλεις για κόψιμο , κατεβάζεις το πλαινό χερούλι (εύκολα προσβάσιμο από μπροστά) και η μπάρα κλειδώνει αυτόματα και στις δύο πλευρές .

Έπρεπε νάβλεπες τη δικιά μου προχθές στο Lerroy...
Κοίταζε έντρομη μια εμένα και τρείς το καρτελάκι με την τιμή. :flipout::flipout:

Τελικα κυριαρχησε η αυτοσυγκρατηση...:worshippy:

Αυτόσυγκρατηση είναι το όνομα της συζύγου του....
Χαχαχαχαχα
Γειά σου ρε Χρησταρα!

Εσύ μη μιλάς για μας τους παλιούς γιατί έμαθα οτι, από τότε που παντρεύτηκες, όλο κι όλο ένα κατσαβίδι απ´ το Lidl αγόρασες κρυφά και μόλις το πήρε είδηση σ´ έβαλε και το επέστρεψες... :silly::silly: :flipout:

Re: Απάντηση: Re: Δισκοπρίονο αλλά τί ?

Εσύ μη μιλάς για μας τους παλιούς γιατί έμαθα οτι, από τότε που παντρεύτηκες, όλο κι όλο ένα κατσαβίδι απ´ το Lidl αγόρασες κρυφά και μόλις το πήρε είδηση σ´ έβαλε και το επέστρεψες... :silly::silly: :flipout:

Ισχύει αυτό...
Αμάν κάνω να του στείλω κάτι μπιχλιμπίδια και όλο τα μασάει..

Μπήκε στον ίδιο δρόμο πάει!!!

Για να απαντήσω και εγώ, να πω ότι τελικά με πολύ κόπο κατάφερα να πάρω το dewalt dw 745.
Θα πω τούτο και μετά θα σωπασω.
Είναι μακράν το καλύτερο εργαλείο που έχω πάρει ποτέ μου. Είναι πρωτόγνωρο για εμένα να ρυθμίσω το εργαλείο και να μην μετράω 5 φορές πριν κόψω. Αυτό που γράφει αυτό θα κόψει. Τέλος. Δεν θα σκεφτείς αν θα είναι 45 μοίρες, παράλληλα ή κάθετα. Το βάζεις κόβεις και πας παρακάτω.
Την πρώτη φορά που το δούλεψα ξεκίνησα από πρωί να φτιάξω ένα κρεβάτι για τον σκύλο. Τελείωσα με τις κοπες σε 1:30 ώρα και τελικά το έκανα και με φάτσες γωνίες.
Όταν τελείωσα δεν το πίστευα πόσο εύκολο ήταν.
Μεγάλη υπόθεση να μπορείς να εμπιστεύεσαι το εργαλείο.
Όποιος μπορεί να κάνει υπομονή και να το πάρει.

Βασίλη γιατί μας το κάνεις αυτό τώρα ρε φίλε!!!!
Χαχαχα!
Καλοδουλευτο να το χαρείς όσο πάει!!!

Μπάμπη δεν ισχύει πήρα ήδη ένα σακουλάκι βίδες και έναν γωνιακό...
Χεχεχεχε

Χαχαχα!

Μπάμπη δεν ισχύει πήρα ήδη ένα σακουλάκι βίδες και έναν γωνιακό...
Χεχεχεχε

Περίμενε...

Χαχαχα!

Γιατί για εργαλεία που απαιτούν ακρίβεια εάν δεν είναι αξιόπιστα είναι πεταμένα λεφτά. Δεν είναι δραπανο που άμα δεν είναι δυνατό θα κάνει περισσότερη ώρα με διαδοχικές τρύπες. Ούτε τριβείο που θα έχει κραδασμους. Είναι κάτι που είναι απόλυτο. Εαν δεν είναι 45 μοίρες το κόψιμο δεν ταιριάζει το κομμάτι. Το πετάς. Άμα δεν βγει παράλληλα κομμένο το κομμάτι το πετάς. Άμα δεν ειναι

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ίδιες οι διαδοχικές κοπες για ράφια ή για πόδια π.χ. Πετάς κομμάτια.

Βασίλη γιατί μας το κάνεις αυτό τώρα ρε φίλε.

Τι σκατά συντονιστής εισαι ρε Κυριάκο;
Αντί να ρίξεις ένα ban στον κύριο και να σβύσεις και το post... Τι είναι αυτά που γράφει;

Α ρε Βασίλη..... :drool: