Επιλογή δισκοπρίονου χειρός

Re: Επιλογη δισκοπριονου χειρος.

Πλέον και αυτά πήγαν Κίνα με μερικές εξαιρέσεις.

Δεν λέει κάτι αυτό βέβαια αφού πλέον τα περισσότερα εκεί τα κάνουν...

Τι made in ειναι το gks190 κυριακο?

Νεκταριε οντως ειναι κινεζικο αλλα με προδιαγραφες μπλε Bosch, η ποιοτητα ειναι εμφανης και ειναι και απο τα κορυφαια σε χαρακτηριστικα κοπης.

Εγω σου λεω ΔΕΝ θα το ματανιωσεις και επειδη δεν ειναι κατι που αγοραζουμε με προοπτικη 20+ ετων καλο ειναι να κανεις την υπερβαση!

Νεκταριε οντως ειναι κινεζικο αλλα με προδιαγραφες μπλε Bosch, η ποιοτητα ειναι εμφανης και ειναι και απο τα κορυφαια σε χαρακτηριστικα κοπης.

Εγω σου λεω ΔΕΝ θα το ματανιωσεις και επειδη δεν ειναι κατι που αγοραζουμε με προοπτικη 20+ ετων καλο ειναι να κανεις την υπερβαση!
Μεχρι στιγμης δεν εχω μπλε εκτος ευρωπαικης ενωσης. Αυριο θα βγει η αποφαση και ισως ειναι το πρωτο μου,
Τι εννοεις κε το bold?

Θελω να πω πως με την αγορα ενος καλου εργαλειου εχεις το κεφαλι σου ησυχο για μια καλη συμβιωση για πολλααααααα χρονια!:grandpa:

Αρα εχεις βαλει ενα "δεν" επιπλεον.

Το παρηγγειλα το bosch...

Για να μην ανοίγω νέο θέμα αγόρασα το bosch PKS 55 A γιατι το είδα καλό σε βάρος και γενικά μαζεμένο σε σύγκριση με κάποια άλλα .
http://www.amazon.de/gp/product/B002EX2Y6E?psc=1&redirect=true&ref_=oh_aui_detailpage_o00_s00
Επίσης πολύ βολικό μου φάνηκε το δοχείο που συγρατεί τα πριονίδια..

Αυτο που με τρώει ( και όχι τόσο απο οικονομικής σκοπιάς) είναι οτι βρήκα ενα skil 5840aa το οποίο είναι λίγο πιο ελαφρύ και πιο μαζεμένο ενώ εχει μέγιστο βάθος κοπής 40mm και 800w . Σίγουρα υποδεέστερο στη δύναμη και βάθος κοπής εναντι του bosch αλλά με καλύπτει.

Εξάλου δύσκολο να κόψω πάνω απο 35mm πάχος ξύλου.

Τι να κάνω μήπως είναι λίγακι υπερβολή το bosch; Μπορώ ακόμη να αλλάξω την παραγγελία.

επίσης το bosch κοστίζει 114 ευρώ και το Skil 65 ευρώ. Δεν ειναι μεγάλη διαφορά εαν αξίζει σαν εργαλείο το bosch . Βέβαια και τα skil bosch είναι.

Αναλογος τη χρηση. Εγω εδωσα 150 και πηρα το μπλε, ικανοποιημενος απο τη δυναμη, αλλα μου ειναι λιγο βαρυ στα χερια μου, ως απειρος χρηστης τουλαχιστον.
Αν επελεγα τωρα καποιο ισως επαιρνα το πρασινο που πηρες για οικονομια και μονο, αλλιως το skill που ειναι ποιο ευχρηστο λογο βαρους.
Θα σου προτεινα να μεινεις στο bosch που σε καλυπτει απο οτι καταλαβαινω στη συχνοτητς χρησης. Αν θες κατι ποιο ευχρηστο αλλα με προοπτικη οτι ισως καποια μερα παρεις ενα ποιο μεγαλο παρε το σκιλλ. Αν και δεν εχω διαβασει καλες κριτικες για αυτα.

Να ΜΗΝ την αλλαξεις την παραγγγελια.

Ο Νεκταριος εκανε την υπερβαση και πηγε στο GS190 και ειμαι σιγουρος πως δε θα το μετανιωσει.
Τα 35μμ ειναι λιγα για εμενα.

Επισης αν φτιαξεις εναν οδηγο κοπης θα σου φαει τουλαχιστον 8 χιλιοστα απο το βαθος κοπης.

Γνωμη δικη μου παντα.

Η διαφορα στην ποιοτητα κατασκευης, δυνατοτητων, εργονομιας και ισχυος ειναι εμφανης και δικαιολογει την διαφορα. Επισης τα δισκακια 160μμ ειναι πιο κοινα απο τα 140μμ.
Το δοχειο με τα πριονιδια, εαν σε ενδιαφερει, κανει δουλιτσα. Εχω την αποψη οτι θα χαρεις το bosch περισσοτερο σαν εργαλειο απο οτι το skil.

Ωραία μένω σε αυτό Κυριάκο :)

Φίλε Χιώτη κι εγώ ετσι το σκέφτηκα. Σ 'ευχαριστώ για την επισύμανση με τα δισκάκια, δεν το γνώριζα.
Το δοχείο με ενδιαφέρει αρκετά .Επίσης το δίνουν προς πώληση και ξεχωριστά στο amazon.de με 9 ευρώ περίπου.
Διάβασα στις κριτικές του δοχείου οτι μπαίνει και σε άλλα εργαλεία (ακόμη και parkside) πράγμα πολυ βολικό.

Το μπλέ λέει οτι έιναι πιο βαρύ αλλά στις διαστάσεις το δίνει πιο μαζεμένο απο το πράσινο.

Ωραία μένω σε αυτό Κυριάκο :)

Φίλε Χιώτη κι εγώ ετσι το σκέφτηκα. Σ 'ευχαριστώ για την επισύμανση με τα δισκάκια, δεν το γνώριζα.
Το δοχείο με ενδιαφέρει αρκετά .Επίσης το δίνουν προς πώληση και ξεχωριστά στο amazon.de με 9 ευρώ περίπου.
Διάβασα στις κριτικές του δοχείου οτι μπαίνει και σε άλλα εργαλεία (ακόμη και parkside) πράγμα πολυ βολικό.

Το μπλέ λέει οτι έιναι πιο βαρύ αλλά στις διαστάσεις το δίνει πιο μαζεμένο απο το πράσινο.

Λογικό είναι prof καθώς είναι βαρέως τύπου (όπως όλα τα μπλε).
Αντέχουν περισσότερο οπότε είναι πιο ενισχυμένα..

Μόλις έρθει το δικό μου θα μετρήσω διάμετρο από το δοχείο αλλά και την έξοδο του δισκοπριονου να δούμε.

Το μπλε βγαζει εξοδο πισω δεξια. Και να πω οτι και αυτο δεν ανταποκρινεται στο τραβηγμα της σκουπας. Πριονιδια παλι φευγουν απομδω και κει. Τουλαχιστον απο σκονη ομως τραβαει καλα.