Καλησπερα σας! Θα ηθελα τη γνωμη σας για την αγορα ηχειων. Ο ενισχυτης ειναι ο Η.Κ. 970 και ο χωρος ακροασης ειναι μικρος, 13 τμ. αλλα απο κει και περα υπαρχει και ενιαια τραπεζαρισ αλλο τοσο.
Θελω ηχεια δαπεδου γιατι μου αρεσει το εντονο μπασο, αφου και η μουσικη που ακουω ειναι περισσοτερο μοντερνα (clubιστικη) και disco - 80's!
Το ποσό που θελω να διαθεσω ειναι μεχρι το ΠΟΛΥ 500 ευρω!
Εχω ακουσει τα εξης τα οποια μου αρεσαν
KEF IQ70 τα βρηκα σε τρελη τιμη (350 ευρω) εκθεσιακα.
DALI concept 6 στα 440 ευρω και
CANTON gle 470 στα 450 ευρω.
Ποια απο τα παραπανω μου προτεινεται και γιατι??
Να επισημανω πως θελω οπωσδηποτε το bass reflex να βρισκεται μπροστα γιατι η αποσταση απο τον τοιχο θα ειναι μηδαμινη, και πως τα ηχεια θα χρησιμοποιουνται και απο πολυκαναλο ενισχυτη (με ξεχωριστα καλωδια) για ακροαση ταινιων, και πως προς το παρων δεν υπαρχει sub για αυτη τη χρηση, οποτε καλο θα ηταν να μου δωσουν και οσο γινεται την ψευδαισθηση του sub μεχρι να ερθει και αυτο, αν ερθει.
Ευχαριστω πολυ!! Περιμενω....
Θελω ηχεια δαπεδου γιατι μου αρεσει το εντονο μπασο, αφου και η μουσικη που ακουω ειναι περισσοτερο μοντερνα (clubιστικη) και disco - 80's!
Το ποσό που θελω να διαθεσω ειναι μεχρι το ΠΟΛΥ 500 ευρω!
Εχω ακουσει τα εξης τα οποια μου αρεσαν
KEF IQ70 τα βρηκα σε τρελη τιμη (350 ευρω) εκθεσιακα.
DALI concept 6 στα 440 ευρω και
CANTON gle 470 στα 450 ευρω.
Ποια απο τα παραπανω μου προτεινεται και γιατι??
Να επισημανω πως θελω οπωσδηποτε το bass reflex να βρισκεται μπροστα γιατι η αποσταση απο τον τοιχο θα ειναι μηδαμινη, και πως τα ηχεια θα χρησιμοποιουνται και απο πολυκαναλο ενισχυτη (με ξεχωριστα καλωδια) για ακροαση ταινιων, και πως προς το παρων δεν υπαρχει sub για αυτη τη χρηση, οποτε καλο θα ηταν να μου δωσουν και οσο γινεται την ψευδαισθηση του sub μεχρι να ερθει και αυτο, αν ερθει.
Ευχαριστω πολυ!! Περιμενω....