σιγουρα θα ειναι ενας εξαιρετικος ενισχυτης!
αλλα νομιζω οτι το R, επειδη κατα την αποψη μου ειναι TOP, θελει τριοδο για να σου δειξει τι μπορει να κανει.
το κροσοβερ του ειναι κορυφαιο, τοσο πολυ που σε μπερδευει και νομιζεις οτι ακους fullrange!
επιπλεον, η αμεσοτητα του, η ταχυτητα του, ειναι ασυλληπτη!
το δε μπασο του ειναι το πιο φυσικο μπασο που εχω ακουσει ποτε.
αυτο το ηχειο εχει μια τελειοτητα σε οτι κανει που πραγματικα δεν θα σε εντυπωσιασει με τις πρωτες νοτες (οπως τα θηρια) αλλα προσεχοντας το θα πεις: δεν μπορω να σκεφτω κατι πλησιεστερο στον φυσικο ηχο!!!
αναφερθηκα στον ενισχυτη, γιατι ισως ο πιο τελειος ενισχυτης για αυτο θα ηταν ενα κορυφαιο SET.
ισως ομως και ενα κορυφαιο π-π με τριοδες (οπως ο cary211 που κρυβει την π-π φυση του) ή καποιος αλλος αντιστοιχος, να μπορουν να αναδειξουν αυτο το εκπληκτικο ηχειο.
ο ηχος του ειχε βαλει 4.8, σιγουρα επειδη αν του εβαζε παραπανω θα γινοταν της ποπης με τους αλλους εισαγωγεις!:slapface:
ομως διαβαζοντας τον παναγοπουλο μπορεις να καταλαβεις τι θα ηθελε να του βαλει
δεν εχει την αντιστοιχη εντυπωσιακη παρουσια ενος μεγαλου ουτοπια, αλλα ειναι το ηχειο, κατα την αποψη μου, που προσεγγιζει τον φυσικο ηχο περισσοτερο απο οποιοδηποτε αλλο.
μην διστασεις να ακουσεις και το απλο, καθως ο ενισχυτης σου που ειναι σιγουρα καλος αλλα οχι κορυφαιος ισως να ακουστει με πολυ μικρη διαφορα μεσα απο το απλο, το ιδιο καλος.
και θα γλυτωσεις τα μισα χρηματα περιπου, καθως περα του κοστους του ηχειου, το απλο ειναι λιγοτερο απαιτητικο σε συνοδα (οχι οτι και αυτο δεν θα εχει τις απαιτησεις του λογικα)
αλλα οτι και να σου πω εγω, αν δεν το ακουσεις με ενα καλο-καλο SET δεν θα μπορεσεις να το καταλαβεις, καθως νομιζω οτι δεν υπαρχει αλλο ηχειο που να του μοιαζει!