Επι της ουσιας ολοι συμφωνουμε, απλως και μονο διοτι μας χαρακτηριζει η κοινη λογικη του "ακουσε το/τα", κι οχι του "πηγαινε παρ'το".
Κανουμε τις προτασεις μας με βαση το πως κατανοει ο καθενας μας τις αναγκες που περιγραφει ο εκαστοτε φιλος ενδιαφερομενος, και -φυσικα- με βαση το
προσωπικο μας γουστο. Ποιος αλλωστε θελει να παιρνει την ευθυνη της επιλογης καποιου αλλου;
Ικανοποιημενους συμφορουμιτες θελουμε, οχι ικανοποιημενους εγωισμους.
Φιλε mirage, κακο για το Yamaha δεν ειπα... Ανεφερα μονο οτι η τιμη ενος ηχειου δεν μου λεει τιποτα για το πως παιζει, κι οτι αν ο φιλος θελει να κινηθει σε μεταχειρισμενο, να προσεξει 2-3 πραγματα.
Ο ιδιος το Yamaha δεν το εχω ακουσει. Πιθανον να εχεις ακουσει τοσο το Delphinus οσο και το Soavo ή το Audiovector, και να θεωρεις τα τελευταια αρκετα πιο πανω. Ειναι προσωπικη αποψη και ειναι σεβαστη...ιδιαιτερα δε οταν βασιζεται σε ακροασεις.
Το τετραχιλιαρο ηχειο που στα αυτια μου "τσιριζε" (σορρυ αλλα στη διαρκεια εκεινης της -μαρτυρικης- ακροασης αναρωτιομουν αν ειχε οντως μιντγουφερ)
δεν ηταν Yamaha... Να με συμπαθας ομως αλλα δεν θα αναφερω εδω ποιο ηταν (σε pm ευχαριστως). Στη τελικη δεν μας πολυενδιαφερει, και κινδυνευουμε (με δικη μου ευθυνη) να χαθουμε σε οφ τοπικ........ και ο καπταιν καραδοκει!
Επισης, οπως ορθοτατα ανεφερε ο Παντελης, οι φιρμες και τα proud of ownershit δεν μου λενε
απολυτως τιποτα. Δεν θα με ενδιεφερε ποσως να εχω ηχειο απο το Μπαγκλαντες, αρκει να εχ@ζε απο ψηλα οτιδηποτε αλλο υπαρχει στη κατηγορια τιμης του.
Πρωτο ηχειο στη τελευταια λιστα αγορας μου ηταν το 8.2. Δυστυχως ομως δεν βρεθηκε για ακροαση. Roister ηταν και τα πρωτα μου ηχεια το '93. Εζησα μαζι τους 12 ευτυχισμενα χρονια και τα εκτιμω αφανταστα. Επισης ειχα κινεζικα (κατ' αλλους "ιταλοκινεζικα") ηχεια (τα Aucantus V2M), τα οποια οταν τα προτεινα στο φορουμ μου εγραφαν οτι χρειαζομαι ψυχιατρο.
Οσο για τις "Μπουικ", αυτες που "οδηγησα" τελευταια μου φανηκαν εντελως μπουρουχες...κι ας μην εξυναν.
Μποτομ λαιν...
Μπορει ο φιλος happymondays να ακροαστει
ολες τις προτασεις αλλα και τις (οποιες) δικες του προσωπικες "εμπνευσεις"; Χαρα για τον ιδιο θα ειναι, αφου θα εχει επιλεξει αυτο που τον ικανοποιει περισσοτερο αναμεσα στη μεγαλυτερη δυνατη γκαμα... Και χαρα δικη μας επισης...
παντα φιλικα :ernaehrung004: