ωραία λύση φαίνεται αλλά πάντα εξαρτάται από το τι θέλει ο καθένας και πόσο χρόνο και κόπο είναι διατεθειμένος να σπαταλήσει.
Μία ώρα δουλειάς το παραπάνω δε νομίζω να είναι για κάποιον που δεν ξέρει. Επίσης πρέπει απ'ότι είδα δλδ να αγοράσεις mb, ram, cpu, τροφοδοτικά. Κι είναι αρκετή διαδικασία για τον οποιονδήποτε. Φαίνεται πολύ στιβαρή λύση αλλά όπως όλα έχει τα + και τα -.
Ο φίλος έγραψε
οπότε θεωρώ πως κάτι τέτοιο θα τον αποθαρρύνει.
Είναι ξεκάθαρο οτι ψάχνει μια λύση βάζω το ethernet και τέλος.
Τελικά, κατά την προσφιλή μου τακτική, πήρα κάτι πιο ακριβό από αυτό που έπρεπε... :smash:
Με ψήσατε για Synology, κοίταζα το 411, αποφάσισα να πάω σε πιο καλό με dual core Atom, στο 411+,, κυρίως επειδή βλέπω ότι όλοι πάνε σε Intel, και τελικά παρήγγειλα ένα 411+ΙΙ, ώστε και να παίζει ως κατεβαστήρι πιο άνετα, και να έχω περισσότερες ελπίδες ότι θα υποστηρίξει μελλοντικά μεγαλύτερους δίσκους.
Είναι απο τις καλύτερες μου αγορες! Αν δεν έχεις μεγάλες απαιτήσεις μπορείς να δεις και κάποιο μικρότερο μοντέλο..Εγώ μετά από αρκετό ψάξιμο......είμαι πολύ κοντά στο να πάρω το : Synology DS-1511+ πάντως ....
Εγώ μετά από αρκετό ψάξιμο......είμαι πολύ κοντά στο να πάρω το : Synology DS-1511+ πάντως ....
Εγώ μετά από αρκετό ψάξιμο......είμαι πολύ κοντά στο να πάρω το : Synology DS-1511+ πάντως ....
Θα απαντήσω σε όλους : @auter , @ SkyNett και σε σένα Χρήστο:
1) Το καλύτερο value for money για τις απαιτήσεις μου.
2)Καλό επεξεργαστή και δομημένη λειτουργία index για να την υποστηρίξει. ( όπως ξέρετε στα μεγάλα αρχεία μας ενδιαφέρει το επίπεδο διαμεταφοράς τους ,αλλά στα πάρα πολλά μικρά αρχεία , όπως είναι αυτά της μουσικής που ναι μεν μπορεί να μην αποτελούν μεγάλο όγκο σε gb , π.χ. 40.000 μουσικά αρχεία μπορεί να είναι 120 giga μόνο, μας ενδιαφέρει η ακαριαία επεξεργασία τους. )
3) Επεκτάσιμος ( εάν το χρειαστώ) αλλά που να πάει κανείς ? Πάνω από 15 Terra ?
4) Φανταστικό interface
5)2 gigabit γραμές.
Τώρα...εάν μου κάνουν καλύτερη τιμή θα το πάρω από την Datanoesis. Αλλιώς θα πάω σε ιντερνετικό μαγαζί.( Λεφτά που περισσεύουν....δεν υπάρχουν....)
Υ.Γ. Θα πάρω κι ένα manageable swich ....και θα γλυτώσω από : Αποθήκευση σε διάφορα μέρη...δίσκους εσωτερικούς και εξωτερικούς. Χίλια δυο αναμμένα μηχανάκια εδώ κι εκεί , ασφάλεια δεδομένων , καλώδια άπειρα και με το swich θα ελέγχω και το data rate των εσωτερικών γραμμών π.χ. προς όφελος του streaming και σε βάρος του LOL που τόχει λειώσει ο πιτσιρικάς και τα φιλαράκια του που έχουν κάνει το σπίτι internet cafe.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.