Επιλογή νέας τηλεοράσης. 3D ή LED;

Σκέφτομαι πάντως να το αφήσω για μετά τις διακοπές αν μου περισέψουν λεφτά και από Σεπτέμβριο με τις νέες εξελίξεις στην οικονομία. Μη μείνουμε και χωρίς δουλειά και χτυπάμε το κεφάλι μας στον τοίχο:damnyou:

Δύο τηλεοράσεις 3D σε ενδιαφέρουσα τιμή:

LG 42LX6500
Samsung LE40C750

Που μπορώ να βρω κριτικές;
Επίσης η samsung είναι παλιό μοντέλο; Τι σημαίνει 3D ready;

Δύο τηλεοράσεις 3D σε ενδιαφέρουσα τιμή:

LG 42LX6500
Samsung LE40C750

Που μπορώ να βρω κριτικές;
Επίσης η samsung είναι παλιό μοντέλο; Τι σημαίνει 3D ready;

Διάβασε εδώ για την Samsung LE40C750 Δεν είναι παλιό μοντέλο

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=59178

Υπάρχουν και κάτοχοι εδω μέσα

Αν η Samsung είναι φετινό μοντέλο τότε γιατί δεν εμφανίζεται ούτε στο αγγλικό site ούτε στο ελληνικό της samsung;

Re: Απάντηση: Επιλογή νέας τηλεοράσης. 3D ή LED;

Εμφανίζεται,αλλά είναι lcd.

Ρε παιδια μη μπερδευομαστε αλλο,
Ολες ειναι LCD απλα διαφερει ο τροπος οπισθιου φωτισμου.
Ετσι η C750 ειναι LCD αλλα φωτιζεται με λαμπες CCFL εω η 7000 ειναι LCD αλλα φωτιζεται με LED
Νικος

Απάντηση: Re: Απάντηση: Επιλογή νέας τηλεοράσης. 3D ή LED;

Ρε παιδια μη μπερδευομαστε αλλο,
Ολες ειναι LCD απλα διαφερει ο τροπος οπισθιου φωτισμου.
Ετσι η C750 ειναι LCD αλλα φωτιζεται με λαμπες CCFL εω η 7000 ειναι LCD αλλα φωτιζεται με LED
Νικος

Ναι,το είπα έτσι επειδή την βγάζει στις Lcd και μιας και δεν έχει οπίσθιο φωτισμό led.

Απάντηση: Re: Επιλογή νέας τηλεοράσης. 3D ή LED;

A, ok. Τη βρήκα :smile: Πολύ καλή επιλογή

Από τις καλύτερες,εάν εξαιρέσουμε την εκτενή χρήση πλαστικού και όχι μετάλου(βλέπε led)

Αν και LCD ίσως την προτιμήσω για όλα αυτα που δίνει και είναι αυτά ακριβως που θέλω

Εκτώς απο το design δεν έχει να ζηλέψει τίποτα απολύτως από τις led.

μια 50'' πλασμα(και πιο οικονομικη απο lcd-led) ειναι οτι πρεπει σαν αρχη για την αποσταση σου.την ιδια αποσταση εχω και εγω και εχω 50'' και μπορω να σου πω πως θα μπορουσα να βαλω ανετα 60-65'',αν το επετρεπε ο χωρος και το ετερο ημισυ(το οποιο στην αρχη δεν ηθελε να ακουσει με τιποτα για τοσο μεγαλη τηλεοραση στο σαλονι,αλλα τωρα δεν παει να δει αλλου τηλεοραση).

Οι πλασμα έχουν δυνατότητες USB, Wifi και σύνδεσης με υπολογιστή;

Θελει περισσότερο ψάξιμο από ότι φανταζόμουν στην αρχή :AFADF0:

Θέλω και να κάνει και μεγαλύτερη οικονομία στην κατανάλωση ρεύματος τώρα που η ΔΕΗ θα αυξήσει τα τιμολόγια

Φίλε μου η άποψη μου είναι να μην αγοράσεις ούτε 3D ούτε LED. Και οι δύο τεχνολογίες είναι νέες και έχουν δρόμο μπροστά τους. Είναι κρίμα να δώσεις χρήματα για δυνατότητες που ακόμα δεν είναι δοκιμασμένες και σίγουρα θα υπάρξουν σύντομα νέες, πολύ ανώτερες υλοποιήσεις και σε καλύτερες τιμές. Οι LED στην πραγματικότητα ... δεν είναι LED αφού είναι LCD που για φωτισμό αντί για φθόριο χρησιμοποιούν LED και οι 3D είναι τόσο φρέσκες που κανείς δεν ξέρει με σιγουριά που θα καταλήξει αυτή η τεχνολογία και αν τελικά τα τεχνικά χαρακτηριστικά που θα απαιτούνται στο άμεσο μέλλον θα έχουν σχέση με αυτό που τώρα παρουσιάζεται σαν 3D. Με τα χρήματα που διαθέτεις λοιπόν μπορείς να πάρεις μια καλή τηλεόραση LCD ή plasma μεταξύ 40-46" και να καλύψεις ικανοποιητικά όλες σου τις ανάγκες. Εγώ θα διάλεγα μεταξύ LCD Samsung 40-46C650 και plasma Panasonic P42-46U20. Λύσεις σίγουρες, δοκιμασμένες και ασφαλείς με καλό λόγο τιμής - απόδοσης. Αν περιμένεις και λίγο σίγουρα θα υπάρξουν και άλλες προσφορές στις εκπτώσεις που πλησιάζουν ...

Η διαφορα στο ρευμα LCD με LED LCD δεν ειναι τοσο μεγαλη οσο νομιζεις , αντε να ειναι 10-20 ευρω το χρονο στην καλυτερη περιπτωση...

Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις πληροφορίες :SFGSFGSF: Θέλω να πιστεύω ότι θα καταληξω στη Samsung LE40C750 που και σε καλά λεφτά έρχεται και είναι και 3D. Αν είναι να την πάρω τώρα σ' αυτή θα κατέληγα. Παίζεται τώρα αν την κλείσω τώρα ή μετά τις διακοπές μέσα στον Αυγουστο ή αν τότε να κοιτάξω για κάτι πιο εξελιγμένο.

Η διαφορα στο ρευμα LCD με LED LCD δεν ειναι τοσο μεγαλη οσο νομιζεις , αντε να ειναι 10-20 ευρω το χρονο στην καλυτερη περιπτωση...

H LG 42LX6500 λέει ότι έχει τη δυνατότητα να ακούγεται ο ήχος χωρίς να παίζει εικόνα με αποτέλεσμα μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας. Σε ένα σπίτι που εγώ προσωπικά αφήνω την τηλεόραση ανοιχτή απλά να παίζει και πάω από δω κι από κει και θέλω απλά να ακούω αυτό θα ήταν πολύ βολικό. Η Samsung δεν ξέρω αν το έχει.

Απάντηση: Re: Επιλογή νέας τηλεοράσης. 3D ή LED;

Θελει περισσότερο ψάξιμο από ότι φανταζόμουν στην αρχή :AFADF0:

Θέλω και να κάνει και μεγαλύτερη οικονομία στην κατανάλωση ρεύματος τώρα που η ΔΕΗ θα αυξήσει τα τιμολόγια

Επίσης και η διαφορές μεταξύ plasma & lcd πάλι δεν είναι τόσο μεγάλες όσο παλιά.....

Άποψή μου είναι αν κινηθείς σε 40άρα να μην είναι 3D.Είναι πολύ νωρίς και οι ίντσες είναι λίγες.... Καλύτερα να δώσεις τα ίδια λεφτά και να πάρεις μια LCD χωρίς 3D αλλά μεγαλύτερη.

Αν θές 40άρα σόνει και καλά θα δώσεις πολύ λιγότερα και θα σου μείνουν να πάρεις και ένα καλό media player και θα σαι ΑΡΧΟΝΤΑΣ!!