takistrigonis
Established Member
- 16 December 2010
- 208
Για lg δεν το συζηταμε καθολου?
Sony (ποιό service ?)
Προσωπικά αν και Sonάκιας μετά από 2 καμμένα τεμάχια με υψηλό κόστος επισκευής , εγκατάλειψα την μάρκα.
Και να μη ξεχάσουμε να πούμε του ανθρώπου να ελέγξει για καμένα πίξελ αν τη βρει, γιατί σχεδόν όσες 55αρες τουλάχιστον, έχουν μείνει είναι με καμένα πίξελ και η σονυ μετά κάνει το παγώνι...Aφου διαθετεις 1500+ παιρνεις την 55w905,αρκει να τη βρεις,γιατι ειναι μοντελο 2013.Ειναι απο τις καλυτερες led τηλεορασεις που εχουνε κυκλοφορησει ποτε,αν οχι η καλυτερη!
καταρχην καλως ηρθες..απο τα μοντελα που ανεφερες ολα ειναι νεα...η σονυ εχει αποδειξει φετος οτι η 805-815 ειναι πολυ καλη επιλογη..για samsung δεν ξερουμε ακομα τι ψαρια πιανει ενω θα αγνοουσα την lg λογω πανελ ips που στο σκοταδι (κατι που δεν μπορεσες να δεις και να συγκρινεις) εχει χαλια μαυρο...το 3d δεν ειναι κατι σημαντικο ωστε να διαλεξεις με αυτο το κριτηριο μιας και μετα απο δυο-τρεις ταινιες θα το βαρεθεις και σου μενει μονο η κανονικη θεασηΠήγα σήμερα και είδα από κοντά της 3d tv σε 50 -55 ιντσες. Είδα ένα 3d που είχα μαζί μου με υπότλιτλους 3d ήταν κάτι το φανταστικό τρελαθηκα και με τις 3 μάρκες Sony, samsung, LG. Το παθητικό είναι ίδιο με τα ενεργά απότι είδα με τα ενεργά απλά αυτό που κατάλαβα είναι πιο φωτινό στο ενεργό το 3d, samsung ue55h6400-6500, sony 805-815, lg lb 650v , lb 670v. Όλα καλά ήτανε αλλά μια φορά πέρνεις τόσο ακριβή και τόσες ίντσες για χρόνια. Τι να διαλέξω έλεγα για LG αλλά η samsung ήτανε πιο φωτηνές στο 3d , και θέλω και smart tv να βλέπω και από εκει τενιες και 3d, παιχνιδια παίζω single player για λίγο όχι συχνά. Τηλεόραση με μαύρο πλαίσιο λεπτή είχε κυρίος η LG
Φίλε μου οι καμπυλωτές , έχουν το πρόβλημα που περιέγραψα παραπάνω και όπως είπες και εσύ για μένα είναι << μούφα >>. Το λέω με βεβαιότητα γιατί πριν δύο με τρεις μήνες περίπου που ψαχνόμουν και εγώ για αλλαγή της samsung 46C8000 , κοιτούσα στην αρχή με δυσπιστία τις κυρτές, αλλά μετά βεβαιώθηκα ότι δεν...... είναι μαρκετινίστικα κόλπα για να πουλήσουν. Θα δεις θα τη πατήσουν και θα πάρουν όσοι πάρουν θα βγει η << βρώμα >> της μούφας ακόμα και από τους άσχετους και σιγά σιγά θα σβήσει, ή θα πάψει να εφαρμόζεται στις Led και θα εφαρμόζεται μόνο στις Oled που εκεί δεν υπάρχει παρά ελάχιστα το πρόβλημα γωνίας θέασης όπως στις πλάσμα.Leonid
καλησπέρα φύλε μου.διλαδή οι κυρτές είναι μούφα ; για τής οποιές γύνετε μεγάλος λόγος ;σαν κάτοχος samsung 47a956 από τήν οποιά βλέπω άψογα ακόμα την εχω από τόν γενάρη του 2009 την είχα πληρώση 2650
οι κυρτές την οποιά ειδα στο πλαίσιο την η 8500 αν δεν κάνω λάθος το μοντέλο δεν μπορώ να εκφέρω γνωμη λογο οτι ηταν έντονα τα χρώματα και πολυ φωτηνή
η εικόνα ....αν δεν βάλεις μια ταινία δεν μπορεις φισικά να βγάλης συμπέρασμα κοιτάω βέβαια και την η7500
εχω μια ερώτηση αξηζει να δώσεις τόσα χρήμματα σήμερα ,η να κοιτάξης σε μπάτζετ κατω τον 2000 ευρω... σε μια πολύ δύσκολη επόχη μύπως ειναι υπερβολη;
τη μοντέλο θα διαλέγατε σήμερα με αξιοπρεπείς επιδόσεις ; 65-70 %τανίες και 30 % ψηφιακά κανάλια και νόβα
η απόσταση ειναι 3,5-4 μετρα ,μεγαλητερη απο 50 δύσκολα χωράει ειναι γωνία ανάμεσα σε 2 πόρτες
οπιοδήποτε συμβουλή δεκτή απο καθε μέλος ευχαριστώ
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.