οι σειρα d es kai f εχουν 0.05 μαυρο και σχεδον ιδια εικονα η οποια απεχει πολυ απο το μαυρο της 956 και την αντιθεση αυτης.Μονο σε επεξεργασια δειχνει τα χρονια της.Οτι βλεπεις στην 905 απο μαυρο θα δεις και σε f7000 και 8000 και αυτο απεχει πολυ απο την 956.Η 956 εχει χειροτερο μαυρο και πολυ μικρη διαφορα απο τις 7και 8 μονο οταν κλεισεις το smart led και παλι εχει τελεια ομοιογενεια.Υστερει σε επεξεργασια.Ολη η σειρα f εχει μια μαυρη τρυπα στο κεντρο πιο σκουρα.Μονο αν κανει καποιος εκει μετρηση θα βγαλει καλυτερο μαυρο απο τα es μοντελα.[/QUOTE
Μάλιστα...
Πάντως η 905 έχει και λίγο καλύτερο μαύρο σε μετρήσεις, όχι μέρα με τη νύχτα, αλλά έχει απο τις F7000 & 8000 ( δε θυμάμαι να σου πω ακριβώς, τα έβλεπα τότε που τα έψαχνα για αγορά) αλλά σίγουρα και καλύτερη ομοιογένεια με αυτό το έστω << ερμαφρόδιτο Direct Led >> που έχει.
Αυτές λοιπόν οι διαφορές , σίγουρα δεν δίνουν το ίδιο αποτέλεσμα στην εικόνα και αυτό στο λέω και εγώ με απόλυτη βεβαιότητα, γιατί το είχα ψάξει πολύ και συγκρίνει με τα ίδια μου τα μάτια, και κάνουν υπέρ της 905 μια αρκετά αισθητή διαφορά.
Πέρα όμως από το << μαύρο >> που δε είναι μόνο αυτό που κάνει μια τηλεόραση να ξεχωρίζει, είναι σαφώς και η σωστή επεξεργασία σε όλους τους τομείς, που για μένα είναι εξίσου σημαντικό με το πολύ καλό μαύρο, θα έλεγα και περισσότερο. Τι να το κάνω το άριστο μαύρο, αν από κίνηση , upscaling κτλ πάσχει;
Τώρα θα μου πεις γούστα είναι αυτά και εγώ τα σέβομαι.