Επιλογή παιχνιδομηχανής... PS3 or 360 και ποιό ???

Ρε παιδιά...μια παιχνιδομηχανή θέλω να πάρω...τι servers kai bandwith μου λέτε...

Τέσπα ...μάλλον οι ανάγκες μου ταιριάζουν καλύτερα στο XBOX360...Και αφού όλα αυτά τα καλούδια σκληρών wifi και τα σχετικά δεν με αφορούν, λέω να πάρω το φθηνό με 270 ευρώπουλα και ένα ακόμα ενσύρματο χειριστήριο για να παίζει κανένα διπλό και καθάρισα...Ούτε ασύρματα, ούτε φορτιστές, ούτε on-line, ούτε τίποτα από αυτά... Άσε που δεν θέλω να παίζει on-line γιατί μεταξύ άλλων ΚΑΙ θα κολλάει άσχημα με τις ώρες στο ιντερνετ, ΚΑΙ θα μου απασχολεί συνέχεια την adsl μου...
Και σε λίγους μήνες που νομοτελειακά οι τιμές θα εκλογικευτούν θα πάρω και ένα dvd BR ή HD για να βλέπω καμμιά ταινιούλα σε 1080p...

Επειδή ακούω διάφορα ΚΑΚΑ πράγματα για την αξιοπιστία του Χ360 υπάρχει κανένα τρύκ ή κάτι να προσέξω ώστε να απούγω κάποιες προβληματικές φουρνιές ???

Σε ολες τι βλαβες ισχυει η εγγυηση.
Και τσιπαρισμενο να ειναι, ενα εχει ανοιχθει σωστα, δεν φαινεται. Και στο αλλαζουν.
Αλλα αφου στοχος ειναι το τσιπαρισμενο, αναγκαστικα πας σε 360.

.

Επειδή ακούω διάφορα ΚΑΚΑ πράγματα για την αξιοπιστία του Χ360 υπάρχει κανένα τρύκ ή κάτι να προσέξω ώστε να απούγω κάποιες προβληματικές φουρνιές ???

Θα φροντισεις στο αυτοκολλητο στο πλαι του κουτιου να γραφει καταναλωση 175watt και οχι 203w...

Απάντηση: Re: Επιλογή παιχνιδομηχανής... PS3 or 360 και ποιό ???

1.αναφερουν οτι πρεπει να αφηνουμε την κονσολα να κρυωσει μετα απο πολυωρο παιξιμο και μετα να την κλεινουμε.
2.να ειναι σε καλα αεριζομενο μερος
3.να ειναι 173w(αν το βρεις)

κατα ποσο ισχυουν αυτα τα tips δεν ειμαι σε θεση να ξερω,τα ακολουθω παντως.
εχει και τρια χρονια εγγυηση για καθε ενδεχομενο.

To 2008 θα ειναι η χρονια του PS3.
Ερχονται παιχνιδαρες, και καποια αποκλειστικα!
Οσοι βιαζονται θα ξαναδουν το εργο, γιατι η ιστορια προσομοιαζει πολυ με το λανσαρισμα του PS2...
Στο τελος λοιπον θα γινει το ταμειο, και οσοι πονταρουν σε Sony δεν θα χασουν!

ΥΓ.Στο shop κατεβαζεις δωρεαν demo γυρω στο 1-1.5 GB , δεν ειναι καθολου ασχημο!
ΥΓ2. Παιρνεις και δωρο το Blue-Ray! Γιατι να το αγοραζεις μετα?!

Re: Απάντηση: Επιλογή παιχνιδομηχανής... PS3 or 360 και ποιό ???

Σε ολες τι βλαβες ισχυει η εγγυηση.
Και τσιπαρισμενο να ειναι, ενα εχει ανοιχθει σωστα, δεν φαινεται. Και στο αλλαζουν.

+1

Ο ξαδερφος μου με τσιπαρισμενο και τουλαχιστον του το επισκευασαν (δεν του εστειλαν καινουργιο δηλαδη). Τωρα δεν το πηραν πρεφα η κανουν την παπια δεν ξερω.

To 2008 θα ειναι η χρονια του PS3.
Ερχονται παιχνιδαρες, και καποια αποκλειστικα!
Οσοι βιαζονται θα ξαναδουν το εργο, γιατι η ιστορια προσομοιαζει πολυ με το λανσαρισμα του PS2...
Στο τελος λοιπον θα γινει το ταμειο, και οσοι πονταρουν σε Sony δεν θα χασουν!

Τωρα θα ειναι το 2008 η χρονια του PS3? Aπο χρονο σε χρονο μας πανε...ζησε Μαι μου να φας τρυφυλλι...:BDGBGDB55:

Παντως το προβλημα με την υπερθερμανση στο 360 ειναι τεραστια μαμακια της Μicrosoft. Aπο οτι φαινεται ομως πλεον εχει λυθει.

Last edited:

Παντως το προβλημα με την υπερθερμανση στο 360 ειναι τεραστια μαμακια της Μicrosoft. Aπο οτι φαινεται ομως πλεον εχει λυθει.

Υπάρχει κάποιος ΣΙΓΟΥΡΟΣ τρόπος να ξεχωρίσεις αν το προς αγορά μηχάνημα ανήκει σε αυτά που το πρόβλημα έχει λυθεί ???

+1

Τωρα θα ειναι το 2008 η χρονια του PS3? Aπο χρονο σε χρονο μας πανε...ζησε Μαι μου να φας τρυφυλλι...:BDGBGDB55:

Kαι ομως θα ειναι...Με τον πρωτο χρονο κυκλοφοριας να βγαλει παιχνιδαρες δεν γινεται...Επεισης ολες οι σοβαρες δουλειες αργουν. Οσες βγηκαν προχειρα (βλεπε PES 2008) ειδαμε τα αποτελεσματα. Οποτε καλυτερα να αργησουν!

ΥΓ.Ο Μαης πλησιαζει! -bye-

Στο electroworld στην Πειραιώς σήμερα είχε μπροστά μου το xbox 360 core, με το παλιό τροφοδοτικό, στα ........................ 74 ευρώ !!!!!!!!! Όποιος προλάβει παιδιά...!!!

attachment.php

...σιγά μην έμεναν! τρελό ξεστοκάρισμα! Βέβαια χωρίς σκληρό δεν είναι για πολλά πολλα.