Επιλογή ποιας Plasma

Νάσος Αγραφιώτης

AVClub Addicted Member
29 May 2007
1,418
Northwest
Αγαπητοί φίλοι το αποφάσισα. Το ξέρω πως λίγο-πολύ είναι ίδιες, όμως οι απόψεις σας θα με βοηθήσουν στην τελική επιλογή.

Λοιπόν ποια από τις τρεις (PANASONIC 42PX70, PHILPS 42PFP5532, SAMSUNG PS42C96).

Απαντήστε ελεύθερα. Ευχαριστώ

Νομίζω οποια και να πάρεις θα έχεις κανει πολύ καλή επιλογή... Εγώ θα έπαιρνα μάλλον την Panasonic

Προσοχή στο αρχικό στρώσιμο και μετά ... enjoy :grinning-smiley-043

Αγαπητοί φίλοι το αποφάσισα. Το ξέρω πως λίγο-πολύ είναι ίδιες, όμως οι απόψεις σας θα με βοηθήσουν στην τελική επιλογή.

Λοιπόν ποια από τις τρεις (PANASONIC 42PX70, PHILPS 42PFP5532, SAMSUNG PS42C96).

Απαντήστε ελεύθερα. Ευχαριστώ

μην μου βαζεις δυσκολα ερωτηματα

:firstprize:

Re: Απάντηση: Επιλογή ποιας Plasma

Αν ειναι να παρεις την Panasonic παρε την PX7 η οποια συμφωνα με αρκετα αξιοπιστες πηγες εχει καλυτερη εικονα απο την PX70. Eχει βεβαια το αρνητικο το μονο ενα HDMI αλλα μερικους δεν τους ενδιαφερει αυτο.

Κατα τ'αλλα οπως διαπιστωσα και ο ιδιος οι τρεις τηλεορασεις ειναι πρακτικα ισοδυναμες στο ματι του απλου χρηστη.

Μισή ψήφο στην 42PX70 και άλλη μισή στην 42Q96 :D

Θα αγόραζα μία από τις δύο με βάση την διαθεσιμότητα, την τιμή στην οποία θα μπορούσα να τις βρω και την αξιοπιστία του μαγαζιού.

Μισή ψήφο στην 42PX70 και άλλη μισή στην 42Q96 :D

Θα αγόραζα μία από τις δύο με βάση την διαθεσιμότητα, την τιμή στην οποία θα μπορούσα να τις βρω και την αξιοπιστία του μαγαζιού.

Αν θυμαμε καλα ο ντοκτορ Καστρουνης ειχε πει τα καλυτερα για την 42Q96 .............η δεν θυμαμε εγω καλα ?

Απάντηση: Re: Επιλογή ποιας Plasma

Αν θυμαμε καλα ο ντοκτορ Καστρουνης ειχε πει τα καλυτερα για την 42Q96 .............η δεν θυμαμε εγω καλα ?

ναι σωστα,αν και δεν ειχε εξηγησει τον λογο,αλλα εμενα με πειραζει το τρεμουλο στην εικονα (flickering)