Επιλογή ποιας Plasma

Θά ´θελα να σας ευχαριστήσω όλους όσοι συμμετείχατε σ´αυτό το νήμα, αλλά και γενικότερα στο forum, για τις απόψεις και τις προτάσεις σας. Υπήρξαν πολύτιμες για μένα.
Από χθες βρίσκεται στο σαλόνι μου η SAMSUNG PS42C96. Η επιλογή έγινε μετά από πολύ διάβασμα και διάφορες επισκέψεις σε καταστήματα για πιο άμεση σύγκριση. Αυτά προτείνατε, αυτά έγιναν και είναι απολύτως σωστά.
Η τηλεόραση είναι σε διαδικασία στρωσίματος με το γνωστό DVD. Η χρήση της θα είναι κυρίως για τηλεοπτικό σήμα και DVD χωρίς καν HDMI. Στο μέλλον "θα τραφεί" κι από πιο σύγχρονες πηγές.

ΥΓ. Επιτρέψτε μου ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στο μέλος "psihakias" για την εξυπηρέτησή του.

...με την ευκαιρία ρε παιδιά, προτού κλείσει το νήμα, εγώ που για 4,5 μ.απόσταση θέασης αποφάσισα 42 ως 46 '' , ποια πλάσμα να κοιτάξω; δυστυχώς η KURO στα 42'' είναι ΗD ready και στις 50 πολύ ακριβή...α το budget που επιτρέπεται από την επιτροπή WAF's (κυρά,κουμπάρα,φιλενάδες κτλ.) είναι 2 χιλιάρικα, οπότε...πάμε μέχρι 2.500 ευρώ το πολύ!
Καμιά πρόταση παρακαλώ; (εκτός της 42 Kuro σκέφτομαι σε LCD 46 την Χ3500 και την SHARP XL2 )

Aγοραζεις την plasma panasonic 50px7 με 1699ε , αγοραζεις λουλλουδια και γλυκα στην γυναικα και στις φιλες τις και τις λες οτι η τηλεοραση ειναι 46αρα.Πιστεψε με, δεν θα καταλαβουν την διαφορα.
Με αυτα τα χρηματα επισης, αγοραζεις ουκ ολιγες καινουργιες 46αρες.

Η KURO η 42άρα πίστεψέ με παίζει πολύ καλύτερα από άλλες FULL HD
Πάρε KURO, μακράν μπροστά!