Quantic
New member
- 23 November 2025
- 10
Γύρνα το από την άλλη όπως σου είπα. Τηλεόραση κάτω από τα παράθυρα στον τοίχο και ο καναπές εκεί που έχεις τη τηλεόραση στο σχέδιο.
Αν ήμουν γιατρός θα σου χρέωνα 50€ μόνο που στο πρότεινα![]()
Θα το κάνω έτσι, Doc! Οπότε αφού λύθηκε αυτό επανερχόμαστε στην αρχική ερώτηση. Το μαγαζί που πήγα και έκανα ακρόαση στα focal και στο 1000F μου είπε να μην πάω σε sub μεγαλύτερο από 12’’, και ότι αν βάλω svs pb-3000 θα έχω πρόβλημα γιατί θα μπουμαρει πολυ. Επίσης επέμενε να μην πάω σε ανοιχτής καμπίνας γιατί το μπάσο θα είναι διάχυτο και θα με ενοχλεί, σε αντίθεση με της κλειστής που είναι πιο ακριβές και σφιχτό. Τρίτον ότι λόγω του room gain θα έχω δυνατές χαμηλές και στο κλειστής καμπίνας.
Θέλω ν’ακουσω από κοντά κάποιο SVS ιδίως σειράς 2000 και 3000. Μπορεί να μου πει κάποιος αν υπάρχει κάπου δυνατότητα; Γιατί σε 2-3 μαγαζιά που επικοινώνησα μου παν το ίδιο πράγμα: «δεν έχουμε στημένα και ότι δέν έχει νόημα να κάνω ακρόαση σε sub γιατί εξαρτάται τόσο πολύ από το χώρο και το στήσιμο που δεν θα έχει νόημα»
Μήπως το pb 3000 είναι τελικά overkill για το χώρο μου? Μήπως να πάω σε κάτι άλλο;