Όσο το σκέφτομαι και διαβάζω τις απαντήσεις σας τόσο προσανατολίζομαι στην ιδέα ενός projector που θα μου δώσει τεράστια διαγώνιο και ταυτόχρονα θα έχω και μια TV μικρότερου μεγέθους για τηλεοπτικές θεάσεις. Και θα βγει και πιο οικονομικά. Καλή η OLED αλλά ίσως είναι υπερβολή στις 5500 .Η καλύτερη λύση είναι μια LED στο 1000άρικο κι ένας projector. Θέλει δουλειά και μεράκι όμως το συγκεκριμένο. Μένουν και κάτι λιγότερο από 2 χιλιάρικα για ενισχυτή, ηχεία, καλώδια, πανί.
Πολύ σωστά τα λες. Όταν φτιαχνόταν το νέο σπίτι προέβλεψα να περαστούν καλώδια για ηχεία στις 2 πίσω γωνίες, αλλά δεν σκέφτηκα ότι θα ήταν καλό να περάσω και άλλες γραμμές για άλλα σήματα... Αν βάλω projector αυτός θα είναι πίσω, που σημαίνει ότι θα πρέπει να μεταφέρω σήματα audio από τον projector στον ενισχυτή, που θα είναι στην άλλη άκρη του δωματίου αφού θα πρέπει να συνδεθεί και με την τηλεόραση και ίσως με έναν media player και με άλλες πηγές κτλ... Πρέπει να σκεφτώ τι θα κάνω με τις διάφορες γραμμές (ίσως με κάποια κανάλια στο δάπεδο ή στους τοίχους).Εκτός απ το διάβασμα καλό έιναι να πας να δείς απο κοντά την OLED καθώς και κάποιους projectors και να δεις και τι extra χρειάζεται μια εγκατάσταση (πανί, κατασκευές κλπ).
Επειδή συνήθως όταν ποιάνουμε ξαφνικά ζεστό χρήμα στα χέρια μας ενθουσιαζόμαστε και σταματάμε να σκεφτόμαστε με τη λογική, άκου τι τρομερή ευκαιρία έχεις στα χέρια σου με αυτό το budget που διαθέτεις:
σου προτεινω την 905 σονυ σε 55 ιντσες και ενα καλο home cinema 7.1 9.1 περιπου 2500-3000 ευρω συνολο...θα εισαι αρχηγοςπαρε ενα Makita και αρχισε να σκαβεις ολουθε....
ωχ !!! θα παισει πατοφλα απο το εταιρο υμηση....εγω προσπαθω να την πισω για προτζεκτορα αλλα με περημενη πατοφλα ειδικα οταν ακουσε περιπου το κοστος ......
Τελικά καταλήγω στο ότι η βέλτιστη επιλογή είναι projector + TV για τον απλούστατο λόγο ότι μία TV μεγάλων διαστάσεων δεν θα είναι επαρκής για θέαση ταινιών (θα είναι μικρή, ακόμα και στις 55"). Άρα αγοράζω μια ποιοτική TV στις 50-55" με ~1500 και δίνω 2000 για τον Epson EH-TW9200. Τα 1500 που μου μένουν τα επενδύω στα ηχητικά (και συμπληρώνω και λίγα ακόμα αν χρειαστεί). Έτσι το σύστημα θα είναι αξιοπρεπέστατο, βέλτιστο για θέαση τόσο ταινιών όσο και τηλεοπτικών προγραμμάτων, αλλά και καλό value for money ταυτόχρονα. Το πανί του projector μπορώ να το τοποθετήσω σε σημείο να κατεβαίνει μπροστά απ' την TV για οικονομία χώρου.
Για τη Sony KDL-55W905 που πρότεινε ο φίλος hxostil τι λέτε; Είναι καλή επιλογή ή θα προτείνατε κάτι άλλο στις 55" και στα 1500-2000 ;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.