mhtsotakis
New member
- 5 February 2011
- 5
Καλημέρα και καλή χρονιά,
Έχω μπει στη διαδικασία αγοράς τηλεόρασης και διαθέτω πάνω κάτω 1.000 ευρώ για μια 40άρα. Μετά από σχετική αναζήτηση δεν έχω καταφέρει να κατασταλάξω σε είδος (LCD, LED, PLASMA) και μάρκα. Η χρήση της τηλεόρασης θα είναι κυρίως για παρακολούθηση ταινιών, ψηφιακών καναλιών και λίγο gaming. Η απόσταση θέασης είναι περίπου 2,7 μέτρα.
Σε αυτή που έχω προς το παρόν καταλήξει είναι η Samsung LE40C650 αλλά ακόμα δεν είμαι σίγουρος, για αυτό κάθε πρόταση είναι καλοδεχούμενη.
Τί γνώμη έχετε; Τι άλλο έχετε να προτείνεται;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Κατ'αρχας καλημερα! και συγνωμη αν γινω κουραστικος!
Οσον αφορα το θεμα σου φιλε μου, για την αποσταση των 2,7 μετρων θα σου προτεινω 40ρα η 42αρα αναλογα με τη μαρκα για τον πολυ απλο λογο του οτι θα σου <<φαει>> ολο το σαλονι!
Ανετα μπορεις να βαλεις και 46 ή 47 ιντσες απο θεμα αναλυσης.. αλλα πρεπει να το ξεκαθαρησεις αυτο γιατι αν την αγορασεις μετα δεν την αλλαζεις!
Για 3D τηλεοραση δεν θα στο προτεινα, γιατι πρεπει να πας σε 46αρα για να το απολαυσεις με την καρδια σου. (Η καλυτερη επιλογη ειναι η 46VT20 της Panasonic). +οτι ειναι νωρις ακομα, αναμενονται καινουργια μοντελα σε λιγο καιρο!
Για μια 2D τηλεοραση, θα σου προτεινα την σειρα 6000 της samsung η οποια ειναι εξαιρετικη τηλεοραση! (επιλογη LED)
Για Plasma θα σου προτεινα μονο Panasonic και μαλιστα την 42s20 ή την 42s30 που θα κυκλοφορησει συντομα οπως εμαθα.