- 13 December 2009
- 76
Μιας και έρχονται Χριστούγεννα και ετοιμάζω ένα δώρο στον εαυτό μου..!
Έχω ένα PlayStation 3 το οποίο είναι ακόμα συνδεδεμένο με απλή τηλεόραση (ω ναι δυστυχώς..
). Καθότι σκέφτομαι από άνοιξη και μετά να πάρω μία καλή 32άρα (Samsung B650 πχ) τώρα ήθελα κάτι σχετικά μικρό (21-23" πχ) για να συνδέσω το PS3 και να βλέπω και σειρές και ταινίες από το laptop σε 720p που κατεβάζω.. Να την έχω πάνω από το γραφείο στον τοίχο, ώστε να συνδέεται άμεσα με το laptop και το PS3.
Το Laptop μου έχει και έξοδο HDMI. Θα ήθελα να μην είναι σκέτο monitor, αλλά να έχει και τηλεοπτικό δέκτη (ψηφιακό) ώστε να χρησιμοποιείται και σαν τηλεόραση.
Έχω δει αυτές τις 3:
Samsung SM-P2270HD
LG M2262D-PC
Samsung SM2333HD
Τι προτείνετε? Κάποια άλλη ίσως? Δεν θέλω να δώσω πάνω από 200-250 ευρώ σε καμία περίπτωση. Αν δεν υπάρχει κάτι σε αυτό το budget το αφήνω μια καλή και υπομονή για την 32άρα..
Eυχαριστώ για τον χρόνο σας και περιμένω τα σχόλια και τις προτάσεις σας, οι οποίες θα είναι καθοριστικές για την απόφασή μου..!
Έχω ένα PlayStation 3 το οποίο είναι ακόμα συνδεδεμένο με απλή τηλεόραση (ω ναι δυστυχώς..

Το Laptop μου έχει και έξοδο HDMI. Θα ήθελα να μην είναι σκέτο monitor, αλλά να έχει και τηλεοπτικό δέκτη (ψηφιακό) ώστε να χρησιμοποιείται και σαν τηλεόραση.
Έχω δει αυτές τις 3:
Samsung SM-P2270HD
LG M2262D-PC
Samsung SM2333HD
Τι προτείνετε? Κάποια άλλη ίσως? Δεν θέλω να δώσω πάνω από 200-250 ευρώ σε καμία περίπτωση. Αν δεν υπάρχει κάτι σε αυτό το budget το αφήνω μια καλή και υπομονή για την 32άρα..
Eυχαριστώ για τον χρόνο σας και περιμένω τα σχόλια και τις προτάσεις σας, οι οποίες θα είναι καθοριστικές για την απόφασή μου..!