Επιλογή TV/Monitor για PS3 & Laptop

Babis_ECE

New member
13 December 2009
76
Μιας και έρχονται Χριστούγεννα και ετοιμάζω ένα δώρο στον εαυτό μου..!
Έχω ένα PlayStation 3 το οποίο είναι ακόμα συνδεδεμένο με απλή τηλεόραση (ω ναι δυστυχώς..
frown.gif
). Καθότι σκέφτομαι από άνοιξη και μετά να πάρω μία καλή 32άρα (Samsung B650 πχ) τώρα ήθελα κάτι σχετικά μικρό (21-23" πχ) για να συνδέσω το PS3 και να βλέπω και σειρές και ταινίες από το laptop σε 720p που κατεβάζω.. Να την έχω πάνω από το γραφείο στον τοίχο, ώστε να συνδέεται άμεσα με το laptop και το PS3.
Το Laptop μου έχει και έξοδο HDMI. Θα ήθελα να μην είναι σκέτο monitor, αλλά να έχει και τηλεοπτικό δέκτη (ψηφιακό) ώστε να χρησιμοποιείται και σαν τηλεόραση.

Έχω δει αυτές τις 3:
Samsung SM-P2270HD
LG M2262D-PC

Samsung SM2333HD
Τι προτείνετε? Κάποια άλλη ίσως? Δεν θέλω να δώσω πάνω από 200-250 ευρώ σε καμία περίπτωση. Αν δεν υπάρχει κάτι σε αυτό το budget το αφήνω μια καλή και υπομονή για την 32άρα..
Eυχαριστώ για τον χρόνο σας και περιμένω τα σχόλια και τις προτάσεις σας, οι οποίες θα είναι καθοριστικές για την απόφασή μου..!

εχοντας συνδεδεμενο το ps3 σε 22αρι μονιτορ,θα σουελεγα να κανεις υπομονη και να παρεις την 32αρα.ειναι πολυ μικρη η διασταση για να ευχαριστηθεις παιχνιδι

Eυχαριστώ για την απάντηση trooper.
Όπως έγραψα, η 32άρα (ίσως και μεγαλύτερη εν τέλει..) θα αγοραστεί ούτως ή άλλως. Η μικρή θα χρησιμοποιηθεί αρχικά ως monitor για το PS3 και το Laptop, και μετά θα γίνει αποκλειστικά tv σε υπνοδωμάτιο μάλλον..

Κανείς άλλος που να έχει κάποια άποψη παιδιά??
:crown:

Samsung SM-P2270HD κατά τη γνώμη μου, την έχω δεί να παίζει και εντυπωσιάστηκα από την ανάγλυφη εικόνα.
'Ετσι κι αλλιώς φίλε μου σε αυτό που ψάχνεις οι τιμές εκεί παίζουν - 200-250 οπότε επέλεξε με βάση αυτό που βλέπεις και τις ευκολίες τους

Ευχαριστώ για την πληροφορία. Μου την έχουν προτείνει κι άλλοι την συγκεκριμένη Samsung, η οποία είναι παρόμοια με την LG, απλά η LG έχει 2 θύρες HDMI, εν αντιθέση με την Samsung που έχει 1. Θα τις δω και από κοντά στο Media Markt από την άλλη εβδομάδα..

Καμία άλλη άποψη ίσως?

Μετά από λίγο ψάξιμο, και αφού πήγα και μία βόλτα από ένα Media Markt που είχε αρκετές τηλεοράσεις/monitor σε λειτουργία, κατέληξα σε αυτήν:
LG M2362D-PC LCD-TV Monitor
Πώς σας φαίνεται? Νομίζω κοστίζει 240 ευρώ στο Media.
Είναι 23", έχει 2 θύρες HDMΙ (σημαντικό γιατί δεν ήθελα να αλλάζω καλώδια συνέχεια), εγγύηση 0 καμμένων pixel (για πόσα χρόνια άραγε, 3?), ψηφιακό δέκτη DVB-T, υποδοχή USB για να παίζει φωτό και μουσική. Ταινίες παίζει με κάποιο ξεκλείδωμα?

Kαμία άποψη για την TV παιδιά? Θα την παραγγείλω από Δευτέρα..

Και αν γίνεται κάποια πρόταση για καλώδιο HDMI, 1.5 - 2m. Δίπλα θα την έχω την tv στο ps3 και το laptop, οπότε δεν χρειάζεται κάτι μεγάλο σε μήκος.

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας, περιμένω τις απαντήσεις σας!

techie ευχαριστώ για την βοήθεια, βρήκα αρκετά πράγματα που με ενδιέφεραν στο Θέμα του insomnia.
:smile:

Λοιπόν, η οθόνη ήρθε σήμερα (ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ..) και ήδη την συνέδεσα με το Laptop, έκανα και τις απαραίτητες ρυθμίσεις και τώρα έχω εικόνα παό αυτήν. Έβαλα να δω και μία ταινία σε 720p και είναι πανδαισία..! :listen:

Το μόνο πρόβλημα αυτήν την στιγμή είναι το εξής:
Την έχω συνδέσει με το laptop με καλώδιο HDMI. Ενώ λοιπόν εικόνα έχω κανονικότατα, ήχο παίρνω από τα ηχεία του laptop. Ή αν συνδέσω τα ηχεία μου στο laptop, ακούω από τα ηχεία (εξωτερικά creative 2.1) όπως και πριν συνδέσω την οθόνη.
Για να ακούσω ήχο από τα ηχεία της τηλεόρασης έχετε καμία ιδέα τι πρέπει να κάνω? Στην συσκευασία της τηλεόρασης είχε κι ένα καλώδιο με μικρά καρφάκια (σαν αυτά που έχουν τα ηχεία για pc) και ένα καλώδιο DVI.

Από την τηλεόραση δεν βλέπω κάποια ρύθμιση, από το Λειτουργικό πρέπει να γίνεται η δουλειά..
Ευχαριστώ για την απάντηση, αν έχεις κάποια άλλη πρόταση ευπρόσδεκτη!

μηπως η hdmi στο pc σου δεν περναει ηχο (θεωρω οτι θα τσεκαρες τα settings της VGA)

ποσταρε στο insomnia

Δεξί κλικ στο εικονίδιο του ήχου - συσκευές αναπαραγωγής και επέλεξε την επιλογή hdmi.-bye-

Eυχαριστώ, αλλά μάλλον αναφέρεσαι σε εικονίδιο του ήχου στα Windows? Χρησιμοποιώ Ubuntu 9.10, βρίσκω στις επιλογές κάτι για HDMI, αλλά δεν γίνεται κάτι..