Επιλογή vintage ηχοσυστήματος.Dual vs Sanyo

Καλημέρα σε όλους! Έχω νέα , μάλλον ευχάριστα...
Μίλησα με τον τεχνικό πριν λίγο και μου είπε ότι όντως για τα μπάσα εντόπισε κάτι στον ενισχυτή μου που αποτι κατάλαβα ήταν μάλλον κάποιου είδους αστοχία υλικού στο μηχάνημα μου και θα το διορθώσουν. Επειδή είχα περιορισμένο χρόνο δεν το αναλύσαμε τι ακριβώς αλλά μου αρκεί ότι εντοπίστηκε και ότι θα το διορθώσουν.
Θα δει είπε και τκ θέμα με το φύσημα , με την ευκαιρία του ζήτησα να μου βάλει και καινούργιες υποδοχές rca καθώς οι εργοστασιακές είναι πολύ κοντά η μία με την άλλη και δεν χωράνε τα βύσματα του πικάπ.
Μου είπε ότι μέσα στην εβδομάδα θα με ενημερώσει, οπότε αναμένω σαν τσιγάρο αναμμένο!!!

Εκτιμώ το γεγονός ότι το εντόπισαν και ότι το παραδέχτηκαν, εξ αρχής είπα εφόσων είναι στην μέση ο ανθρώπινος παράγοντας αν υπάρχει σωστή επικοινωνία , θέληση και καλή διάθεση προσωπικά δεν μου μένει καμία αρνητική εντύπωση , κάθε άλλο ανέβηκε πολύ σήμερα στα μάτια μου ο τεχνικός και μπράβο του !

Εν αναμονή νεότερων οπότε :)
Ευχάριστα νεα, σε αναμονή να παρεις τον ενισχυτη στα χέρια σου και να μας πεις εντυπώσεις

Γιατί να με στεναχωρήσεις φίλε μου, σιγά, συζήτηση κάνουμε. Αν έχω καλή εξέλιξη με τον ενισχυτή μου που όπως φαίνεται κατά εκεί πάμε αφού κάτι εντοπισε ο τεχνικός που επηρεάζει τις χαμηλές συχνότητες πίστεψέ με τίποτα δεν με στεναχωρεί.
Με επιφύλαξη είπα την αστοχία υλικού, κάτι τέτοιο εγώ κατάλαβα καθώς όπως προανέφερα δεν άφησα τον τεχνικό να μου εξηγήσει λόγω περιορισμένου χρόνου μου καθώς ήμουν στην δουλειά.
Απ'οσο θυμάμαι είπε ότι κάτι έκαναν για καλύτερο και τελικά αποτι κατάλαβα δεν έκατσε καλά στο μηχάνημα μου για κάποιο λόγο.

Ότι και να είναι , ακόμα και κάποιο λάθος τους , άνθρωποι είναι , ούτε θεοί , ούτε ρομπότ , οπότε είναι απολύτως κατανοητό από την στιγμή που το εντοπίζουν και το διορθώνουν όπως φαίνεται ότι γίνεται στην περίπτωση μου.
Όποτε εν αναμονή των εξελίξεων από μέρα σε μέρα :)

Καλημέρα φίλε μου. Εύχομαι ειλικρινά η βελτίωση προς το χειρότερο να είναι αναστρέψιμη. Πάντως αν δεν γυρίσει στην original κατάσταση με φρέσκα ποιοτικά υλικά δεν...
Στην περίπτωση που το έχουν πειράξει κυκλωματικά εννοώ.
Ρώτα με λεπτομέρειες, τι του έχουν κάνει.

Καλησπέρα φίλε μου. Αυτοί μου είπαν ότι εντόπισαν κάτι που ευθύνεται για τα μπάσα και θα το έφτιαχναν.
Το θέμα είναι πως μου είχαν πει ότι μέσα στην προηγούμενη εβδομάδα θα με έπαιρναν τηλ τελικά πήγαμε σε αυτήν και την Δευτέρα που μας πέρασαν μου είπαν ότι το μηχάνημα είναι σε φάση δοκιμών και ότι μέσα στην εβδομάδα θα έφευγε κάτι το οποίο δεν έγινε καθώς πάει σήμερα και αυτή η εβδομάδα...
Θέλω να πιστεύω για καλό και το αποτέλεσμα να με δικαιώσει...αλλιώς θα στραβωσω πολύ... Και νομίζω δικαίως....και το κακό είναι ότι γίνομαι κακός πολύ.... Αλλά θέλω να συνεχίσω να είμαι αισιόδοξος και να πιστεύω ότι το διαμάντι μου - γιατί για μένα διαμάντι είναι και ποιοτικά και ηχητικα- θα γινει όπως ήταν...

Ναι φυσικά θα ρωτήσω τι ακριβώς έχουν κάνει όταν τελειώσουν... Θέλω να πιστεύω Δευτέρα Τρίτη.

Καλησπέρα σε όλους !
Ο ενισχυτής είναι έτοιμος και θα τον έχω την Πέμπτη, οπότε και θα σας ενημερώσω για τα περαιτέρω.
Το πρόβλημα εντοπίστηκε και διορθώθηκε,έγιναν κάποιες μικροβελτιωσεις στο τροφοδοτικό του (θα μάθω τι αργότερα), και μπήκαν καινούργιες υποδοχές rca στο phono του ενισχυτή κατόπιν επιθυμίας μου , καθώς οι εργοστασιακές ήταν υπερβολικά κοντά και δεν χωρούσαν τα καινούργια βύσματα του πικάπ.

Την Πέμπτη λοιπόν θα σας ενημερώσω!
Ευχαριστώ για όλα και για το ενδιαφέρον !

• Like
Reactions: mparaxir and vlad66
Και όχι , ο ενισχυτής ακόμα ΔΕΝ ήρθε!
Και λαμβάνοντας υπόψιν το καλύτερο δυνατό σενάριο πλέον , θα τον έχω την Μεγάλη Δευτέρα....Στην καλύτερη δυνατή περίπτωση ξανά λέω....
To be continued.....

Δεν ήλθε λόγω μεταφορικής ή γιατί δεν έφυγε από το εργαστήριο;

Γιατί δεν το παρέδωσαν ακόμα στα ΚΤΕΛ στα οποία πήγα σήμερα με καημό και απλώς διαπίστωσα πως δεν υπήρχε τίποτα στο όνομα μου.

Δεσμεύτηκαν αύριο να με πάρουν τηλ για να δουν τι καλύτερο μπορούν να κάνουν , όποτε εν αναμονή...

Αλλά την ξενερα μου δεν μπορείς κάνεις να την καταλάβει στην παρούσα φάση...και η υπομονή κάποια στιγμή τελειώνει εντάξει...28 Φεβρουαρίου τον έστειλα και έκτοτε σχεδόν δεν τον είχα ποτέ....