skaloumbakas
Banned
- 24 December 2006
- 261
Re: Απάντηση: ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ AVCLUB ΣΤΗΝ HI-END 2007
Fair enough κε Τζωρτζάκη!
Γιατί έχω την εντύπωση ότι αυτό ηταν πράγματι απάντηση επί της ουσίας και σεβασμός στον διάλογο?Κε Σκαλούμπακα, η δημιουργία εντυπώσεων ή κλίματος, δεν ανήκει στις ασχολίες μου.
Δεν ενδιαφέρομαι ούτε κόπτομαι να αποδείξω τίποτα και σε κανέναν , γιατί πολύ απλά όσοι παρακολουθούν αυτά που έγραφα (και σε περιοδικά του ειδικού τύπου) και γράφω στο φόρουμ, γνωρίζουν πολύ καλά τις θέσεις μου, εδώ και πολλά χρόνια.
Όσοι μάλιστα έχουν ακούσει και στον χώρο μου τις γνωρίζουν, καλύτερα.
Όσοι ενδιαφέρονται να είστε σίγουρος ότι ψάχνουν και βρίσκουν…
Και επειδή έτσι όπως το έθεσαν εσείς και κάποιοι άλλοι, έγινε λίγο από αχταρμά, θα ήθελα να τονίσω ότι ουδέποτε μίλησα υπέρ πχ του bluesky αλλά σπεύδω να τονίσω επίσης ότι σέβομαι απόλυτα το γούστο και την ακουστική επιθυμία αυτών που το προτιμούν, το ίδιο ισχύει βέβαια για όλες τις συσκευές.
Αυτά λοιπόν μόνο και μόνο επειδή έγινε ονομαστική αναφορά σε μένα.
Φυσικά είναι αυτονόητο ότι ομιλώ ΜΟΝΟ για μένα (αν και δε νομίζω ότι οι απόψεις των άλλων αναφερομένων συμφορουμιτών θα απέχουν).
Κάντε μου την χάρη λοιπόν και μην ασχολείστε μαζί μου τοιουτοτρόπως.
Όποτε, μάλιστα, θέλετε να ακούσετε, είστε ευπρόσδεκτος, πιστεύω μάλιστα ότι μπορούμε να ανταλλάξουμε και "ακουστικές" επισκέψεις. Το μόνο κακό για σάς είναι ότι δεν διαθέτω βινύλιο.
Fair enough κε Τζωρτζάκη!